- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Danny750 #7595 üzenetére
Nekem volt kb. 2 hétig! Nem rossz a kamerája, de nem is olyan kiemelkedő Okés, hogy 12.1MP, de a képminőségen bőven lehetne még csiszolni...A telefonon visszanézve a képeket gyönyörűek, de monitoron azért igencsak látszanak a hibák. A vakuja azért volt jó, mert a xenon mellett volt egy LED is! A xenon vaku viszont nem olyan erős, mint mondjuk az n82-ben - ha nem csalnak az emlékeim..Viszont képminőségben valamivel mintha jobb lenne az n82-nél...
Megpróbálok neked keresni 1-2 képet, talán mentettem le párat, de nem ígérem...Csúnya téli időben vendégeskedett nálam
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Putyin90
senior tag
válasz Danny750 #7600 üzenetére
Azért szerintem ettől sokkal jobb képeket kellene produkálni az U600-nak, nem tudom miért lett ilyen, pedig minden bevolt állítva rendesen.
Az N79 meg lehetne egy kicsit élesebb, és akkor tökéletes is lenne.
Délután megkeresem a D900-at, megcsinálom azzal is ugyanezt a képet, meglátjuk az veri-e az U600-at.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Nem tudjátok, hogy melyik oldal nem hal meg egy 20160*1528p panoráma képtől?
Panoman nevű program+n82-vel csináltam a képet, 360°-os látószöggel. Első próbálkozás, de szerintem nem lett rossz, csak sehová sem tudom feltölteniEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz legiaap #7608 üzenetére
Sajna nem jó, elsőre én is azzal próbálkoztam...
Aki elszánt, az le tudja tölteni, és úgy meg tudja nézni
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz legiaap #7610 üzenetére
Bőven vannak hibák még, ez vitathatatlan De próbálkozok még, meg kipróbálok több programot is még...Kipróbáltam a PhotoRite nevű progit is, na azon sírtunk, hogy miket tud
-
feka007
veterán
válasz Quasi_modo #7615 üzenetére
Ma délután tekertem fel Vácról.
-
JJános
addikt
Tegnao délután én is fotóztam. K550i. [link]
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Azt hittem, hogy ez a kép elég jól sikerült.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
2007-05-06 óta itt!
-
haxxika
senior tag
Plusz még itt pár téli kép ugyancsak a km900al
[Kép 1]
[Kép 2]
[Kép 3]
[Kép 4]
[Kép 5]
[Kép 6]Leguccsó egy ideig még hátterem is volt, az valahogy nagyon megtetszett, most az előző hszben lévő dunakanyaros fotó adja a hátteret
[ Szerkesztve ]
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
legiaap
félisten
haxxika: Nálatok esett a hó...
A téli képek amúgy ahhoz képest nem rosszak.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
littlebrandy
tag
-
Danny750
őstag
válasz littlebrandy #7628 üzenetére
Az N79 színei hihetetlen jók viszont nagyítva még mindíg eléggé homályos! Mondjuk tájképet a legnehezebb csinálni! Gratula tájképhez képest nagyon jó!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
legiaap
félisten
-
Danny750
őstag
Bár ha jobban megnézem nem is mosódott el ez! Sajna mostértem haza a fociból és eléggé kivok dögölve! Nagyon jó kép kár ,hogy az én N79-em kamerája nem jó!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
.bableWes
őstag
Sziasztok!
Rég jártam itt benéztem
Jo kép lett, szépen elkaptad.
merre fele készült?haxxika látom az arena-nál is fent áll az LG betegség. a kép közepe néhol piros, az ég meg szép szines...
nállam is ez van a secretnél...[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz littlebrandy #7635 üzenetére
szép a kilátás nagyon
ha füzéren járok én is lövök pár ilyet, onnan is valami élmény, a telonak meg izzadás...töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Putyin90
senior tag
-
Putyin90
senior tag
K750i (nem én készítettem)
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
N79
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest