- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Szerkesztési időből kicsúsztam, de itt egy szitakötő is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Kösz! Nagyon egyszerű kis program: Ashampoo Photo Optimizer 3. És itt a fényerő/kontraszt/gamma hármassal pillanatok alatt össze lehet hozni nagyon tuti képeket
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz legiaap #7954 üzenetére
Ismét köszönet! Nagyon megszerettem a telefonnal való fotózást(ugye mindig nálam van), és hát jó megosztani másokkal az elkészült képeket - no meg mások képeit nézegetni
Phili: szívesen! Szerintem egy próbát mindenképpen megér - már csak az egyszerűsége miatt is
[ Szerkesztve ]
-
Phili
tag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz hodostamas #7965 üzenetére
Ezek rátapadtak az üvegre vagy mi a szösz?
Olyan fura szájszerkezetük van.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz korpicschess #7970 üzenetére
Szarvasbogarat már láttam élőbe de ilyet még nem.
Szép kis jószág.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
hodostamas
addikt
Egész szép naplemente volt. Holnap meg ha minden igaz lesz erre vihar, hasonló szögből remélem sikerül majd valami jót felvenni.
-
korpicschess
veterán
válasz hodostamas #7974 üzenetére
Dejóó.. hogy csináltad ezt? Milyen móddal, hogy rögzítve?
_____________________________________________________________Cicám
SE X1[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
hodostamas
addikt
válasz korpicschess #7975 üzenetére
-
korpicschess
veterán
válasz hodostamas #7976 üzenetére
Zsír, majd lehet elolvasom, csak most nincs erőm hozzá
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Quasi_modo
nagyúr
Tihany Belső tó: i8910HD.
valami
-
Putyin90
senior tag
N79
-
BalanceR
addikt
válasz hodostamas #7974 üzenetére
Jóis a timelapse...
Már le is töltöttem Androidra egy timelapse appot, ha lesz egy kis időm énis csinálok, meg talán stop motiont is...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
korpicschess
veterán
Kutyuk
Nokia 6120cAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #7983 üzenetére
Pont N86? N86 annyival jobb, hogy symbian fut rajta - de kamerában szerintem igencsak elmarad
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #7985 üzenetére
Hát a mosottság ellen sok mindent nem tudok tenni. Este 8-hoz meg a távolsághoz képest még simán felvállalom, hogy én készítettem - na jó nem fényezem magam tovább Amúgy nem állítottam semmit, csak szimplán végtelen fókuszra váltottam. Viszont az n86-tal továbbra sem értek egyet - egy hasonló képet nem találtam eddig neten, ahol az n86 eléri legalább ezt a szintet...Esetleg ha tudsz szerezni egy n86-ot, akkor összehozhatnánk egy kameratesztet - szerintem lenne rá igény. Illetve mások is csatlakozhatnának Szekszárdról
-
ferrari1
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Sziasztok!
Pár perce megkértek, hogy csináljak már pár képet az eladó mobilomról, hogy tudják, hogy pontosan milyen az állapota. Levettem az N86-on a felbontást 2 megapixelre, hogy ne legyen olyan nagy a képek mérete. De erre a minőségre nem számítottam! 1, 2, 3.
Szerintem ezentúl nem fotózok 2-3 megapixelnél nagyobb felbontásban.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Meggyőzhetetlen vagyok
Ami pedig a felbontást illeti: szerintem maradj a nagyobb pixelszámnál! Kicsinyíteni lehet a 8mp-es képen, de a 2 mp-est nem tudod nagyítani - érted mire gondolok
-
rizso
addikt
Hát igen...Nem mondom, hogy c905-tel nem lehet rossz képet csinálni(mert azt is tudnék feltölteni), de továbbra is a c905 kamerája mellett vagyok - kár, hogy nem symbianos...
Nekem még most sincs hasonló képem, mint neked, csak "távoli tájképek". De ha lesz időm, akkor mászkálok majd Szekszárd 1-2 fényképezni való zugában, és töltök fel
Addig is 1-2 tájkép: 1 2 3 4Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #7996 üzenetére
Nekem vannak w995-tel készült képeim - talán töltöttem is fel párat...Keressek neked? Na w995-nél az n86 szerintem jobb képeket csinál - bár alap szoftver volt rajta, semmi camdrivercserét nem csináltam rajta akkoriban...A w995 képeinél a kromatikus aberráció(hogy hozzáértőnek tűnjek ) volt elég durva
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Hát igen, gyárilag elég gyatra, de olvasgattam a fórumokat és a C905 driverét írták át rá (meg modosították is nyílván), és nagyon sokat javult állítólag a képminőség Ebben bízom.
Sajna CA még a Fujimnál is előfordul néha.. egy hirdetésemnél levő kép: [link] (az asztal szélénél)
Azért használható lesz remélem a W995 is egy kis fotózgatásra, de nekem főleg zenére kellAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Pecc
őstag
válasz Quasi_modo #7999 üzenetére
Szvsz az SE eltúlozta a zajmosást nagyon, ezért nézhetőbb az n86 produkciója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest