- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #6192 üzenetére
Nem a monitorod szar? A VGA tényleg zöld, de nálam a CPU nem az.
A 2 vesszőnek az a lényege, hogy látszódjon az eredmény
Minden full auton van. Ez egy telefon vaze, akkor szoktuk benne használni a kamerát, ha vmit gyorsan le kell kapni, ekkor nincs idő állítgatásra Ezért nem is állítgatok, max makrót.
Én nem akarom lehúzni, de az említett okok miatt van ez így. És ha nem tetszik, lehet venni DSLR-t.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz milandice19 #6194 üzenetére
Nem lettek rosszak, az tuti
-
ludsimon
veterán
válasz picur220 #6201 üzenetére
"Nem a monitorod szar?"
Nem. Elég durva minőségű kijelző (LCD) előtt ülök most, egy laptop, de ilyen szép éles kijelzőt nem sűrűn látni!"Minden full auton van."
Akkor megfejve, hogy miért volt rossz a kép."akkor szoktuk benne használni a kamerát, ha vmit gyorsan le kell kapni, ekkor nincs idő állítgatásra"
Esetedben egy macskát lefényképezni, vagy egy CPU-t, VGA-t miért kellene olyan marhára gyorsan 'lekapni'?Nem értem.
Mellesleg én kb. 10 másodperc alatt beállítom a megfelelő beállításra.undefined
-
Danny750
őstag
válasz ludsimon #6200 üzenetére
Ezt ugyen esti fényképekre értetted?
Mivel nappal azért sok teló elveri az N79/N82 párost!(Az említettek közül a G600is) Sztem nemkéne ennyire nyomni a Nokiákat! Legjobb kamerás telók a Samsungok ,meg pár Sony Ericssonból lehet még kihozni nagyon sok javulást a gyári softhoz képest! (Camdriverekkel)
És igen az ,hogy hogyan állítod be a telód kameráját és ,hogy milyen szögben tartod fotózáskor nagyon sokat javíthat a fotók minőségén![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
ludsimon
veterán
válasz Danny750 #6204 üzenetére
"Mivel nappal azért sok teló elveri az N79/N82 párost!"
Érdekes, én eddig 2 telefonnal találkoztam, ami egyértelműen jobb képekben. Nem tudom meghatározni, mi az a "sok".
Kifelejtettem viszont az Innov8-at!
Talán az vinné az összes közül a pálmát.
De az SE...
A C905 (moddolt camdriverrel) egyedül.Nappali képekben:
G600->N79,N82->i8910 HD (ezt is betenném ide) -> C905(moddolt camdriverrel), i8510 (Innov8)Este az N82 a "nagy legény", eddig nem láttam nála jobb esti képeket más telefontól.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6206 üzenetére
Ezeket a képeket nehéz lesz megverni, mivel a képek széleit kivéve tökéletesek!
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz képes egy márka is megismételni ezt a minőséget egy javított változatban, ami a széleit nem mossa.
Esetleg egy érintős telefon meg fogja e kapni ezeket a tulajdonságokat, mint amit képekben produkál az innov8, ezt megfűszerezve a HD videórögzítéssel, jó hangminőségben.
undefined
-
Danny750
őstag
válasz ludsimon #6205 üzenetére
Ezért írtam én is ,hogy a Samuk kameerában iszonyú jók! Nekem is van k77i0-m is ebben is Samu kamera van.(T650i is) +3,2 mpx-hez képest nagyon jó képeket lehet vele csinálni! A C901 képeit nézted már?? Gyári softtal is veri a legtöbb 5mpx-es telót! A c905 is jó ,de ez csak moddolt driverrel ,mert anélkül szánalmas! A Nokiáknak a színei tetszenek nekem , viszont a zöldet nagyon nem szeretik!(gyakran összemossák) Ez az Innov8 kamcsiban verhetetlen!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #6203 üzenetére
Nem ezeket a képeket kellett gyorsan lekapni, hanem általában erre használjuk a telefont. És ha egy éppen N79 vásárlás előtt álló emberke idetéved, és olyan képeket lát, hogy arra vetemedik, hogy megvegye az N79-et, és amiket pedigő lő, az full csalódás lesz, akkor mivan?
Egyébként a macska elég gyorsan mozog -
ludsimon
veterán
hejesírásó:
"ha ezek écakai képek akkor BRwhoáhöh! jók!"
- Bizony, az!picur220 :
"ha egy éppen N79 vásárlás előtt álló emberke idetéved, és olyan képeket lát, hogy arra vetemedik, hogy megvegye az N79-et, és amiket pedigő lő, az full csalódás lesz, akkor mivan?"
Megtanulja használni is a kamerát!
A hülyegyerek is meg tudja nyomni a gombot, már ne haragudj, ahhoz nem kell tudás.undefined
-
BalanceR
addikt
na ja, majd ott ülök a csap előtt órákig...
Kb 10 képet lőttem, de az egyenetlen átlátszó felületen sötétben egy komolyabb AF is megbukna...
A 10 képből kb 4en máshova fókuszált, a többin meg már nem volt rajta a csepp...Talán, ha nagyon unatkozom, csinálok jobbat...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Neró
őstag
Srácok a fotók késnek - mára ígértem a 8800-al csak kicsit púpos lett az aksi, azt kellett bele másikat venni - majd ha jó lesz meg ráérek megcsinálom, nem felejtettem ám el.
| www.diablohungary.hu
-
.bableWes
őstag
válasz milandice19 #6230 üzenetére
ha jol tudom az innov8 ba valami rendes "fényképezöt" zsufoltak bele nem?! mert nekem nagyon tetszenek a képei
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
BalanceR
addikt
válasz .bableWes #6233 üzenetére
Jól tudod....
Egy régebbi fényképezőgépének a CMOS szenzora (Samsung S 860) van
van benne, nem a legjobb, de fizikailag 4x akkora, mint ami
a telefonokban szokott lenni...
(ezért kissebb a zajszint,jobb a vonalélesség)
Az optikát is erre optimalizálták... (ettől gyorsabb az AF)[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz .bableWes #6236 üzenetére
Én sem igazán értem a dolgot, hogy miért nem csinálnak több iylen telefont...
Rengeteg olyan van, hogy legyártanak X mennyiségü szenzort( főleg a sony) és több digitális gép (Nikon,Casio,BenQ...) is ezt használja, szóval olcsó...
Talán az lehet a bibi, hogy a nagyobb CMOS szenzorhoz speciális vezérlőchip kell..
A mobilokban lévő icipici szenzor architektúrája egészen más, kicsi az erőforrásigénye, és álltalában ONchip CPU azaz a kameramodul tartalmazza vezérlőegységet is.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
Enjoy
addikt
válasz ludsimon #6246 üzenetére
Tudom, hogy nem jön a témához, de a videó címéből jött az érzés.
Nagyon sajnálom, hogy a Panasonic kiszállt a mobilgyártásból.
Igen szeretem ezt a márkát.Nem ártana lőnöm egy-két képet iPhone-nal, mert igértem.
De ilyen vacak időben esélytelen normális képet készíteni.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs