Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Leírom ismét a véleményem, mert leesett hogy nem voltam kellően óvatos. Na ennyire vágta haza a film az agyam :DDD
    Az eredeti komment hamarosan törlésre kerül.

    Interstellar
    Spoler nélkül.

    Szóval:
    Ehh na ez nem lesz rövid. Hosszú idő után (vagy talán először) az első film, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Egyszerre akarok a keblemre ölelni, és egyszerre ararom ripityára verni. Nolan papa megcsinálta. Az első film, ami egyszerre überfckincool, és egyszerre DAFUQ. Miért? Mert az egész film, iszonyatosan szépen van felépítve, a felfedezés rejtélye, az ismeretlentől való félelem, és az idő múlásával járó kétségbeesés. És eddig 10 pontos a film. Akkor kezdett el nálam beindulni a trollfutam, mikor Matt Damon felbukkant. Illetve utána, de akkor szakadt el nálam a cérna végleg, amikor Matthew "randizott" a fekete lyukkal. Na akkor azt mondtam, hogy ez olyan valami, amit nem tudok értelmezni. Tuti van értelme, biztos el van magyarázva, de nekem egyszerűen ez magas. Lehet hogy az az oka, hogy az angol tudásom nem elég, és nem jött át a lényeg, és éppen ezért nem is kiálltom égbe hogy ez egy méretes f*aszság. A vége pedig. Így befejezni, ahogyan belett. (Konkrétan az utolsó jelenet), már megint egy Incepcion méretű trollkodás. Odaér e vagy sem. Wáhh mindegy, újranézős lesz, szinkronnal hátha. Hátha választ kapok a dolgokra, vagy ha valaki elmagyarázza nekem, az is jó.

    Minden más. Matthew teljesen korrekt, Anne-t és Jessicát (pontosabban a karaktereiket) dobtam volna bele a fekete lyukba, ahogy vannak, engem nagyon irritáltak. Micheal Cain karaktere meg egészen biztos, hogy a naprendszer legnagyobb trollja, az már biztos. Hans Zimmer meg. Csinálhat akármit, az akkor is ütni fog. Bár sok tételtől nem vágtam magam hanyatt, de soktól pedig igen. És bizony voltak jelenetek, amin eléggé elérzékenyültem, bevallom őszintén.

    ezténnempontozom/10

    (#63007) monstre
    angollal néztem. azt olvastam hogy magyar felirat ami van, az még katasztrófa, tele elírással. Ezért maradtam az angolnál, de lehet hiba volt.
    Őszintén én nem számítottam arra, hogy ő a szellem. Már rég túltettem magam azon az ügyön, mert elkapott a film sodrása. A dimenziókat én is vágom. Hogy van a 3 dimenziós világ amiben élünk mi, meg az ötdimenziós. Nekem azzal van bajom, hogy miért pont Murph könyvespolcánál volt az ami.

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák