-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz #54715584 #62100 üzenetére
Gyakorlatilag a lények minden jelenetében, mikor mozogtak. Talán nem is a rángatózás a jó szó rá, ideges mozgása volt a kamerának, állandóan elrántották róluk. (#62102) noxwill: Lesz az is, ne félj. Nem ússza meg.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
callmeakos
veterán
Hát menten elásom magam. Ott van a Sonynak egy rahedli olyan exluzív cím, amiből remek film készülhetne (TLoU többek között), erre ezt dobják be a közösbe. Komolyan kezdem azt hinni hogy majmok dolgoznak ott.
All→M8
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #62102 üzenetére
Ez nem új hír. Vagyis nekem rémlik, hogy már tavaly is szó volt róla. Az NFS filmnél is felmerült a kérdés, hogy mi értelme? Aztán végül sikerült egy fokkal jobb filmet csinálni mint az FF széria. Szóval ebből is lehet bármi.
Szerk.: Most rákerestem, már 2013-ban hivatalos volt, hogy készül.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz madgie #62104 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy jó volt. De sokkal rosszabbra számítottam. És a FF-nél jobb volt (sokkal). Az első FF az jó volt. Azt szerettem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hja emlékszem rá, még beszéltünk is róla, hogy simán lehetne majd belőle egy újabb Mennydörgés.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Erre konkrétan nem emlékszem már. De el nem tudom képzelni, hogy milyen filmet akarnak belőle forgatni. Bár az NFS esetében sem tudtam.
A Gran Tourismo-t fejlesztő Polyphony Digital-nak van a Nissan-nal karöltve egy tehetségkutató programja a GT Academy. Amiről nem tudok mindent pontosan, de elég komoly dolog. Mert aki azt megnyeri az versenyző lehet a Nissan-nál. Sőt van aki onnan került ki és elég sikeres is lett. Szóval ez nem kis dolog. (Bár nem értem, hogy lesz valaki a GT-ből pilóta, mert az messze nem egy szimulátor játék, de működik a dolog úgy néz ki). Bár ebből nem hiszem, hogy lehetne egy sikeres, érdekes mozit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #62102 üzenetére
Pedig a GT egy hulladék, a Forza magasan veri mindenben, még ha ninics is versenyzői programja, a TLoU film is készül, lassan jön az Uncharted is ami szintén nem nagy szám, legalábbis nekem.
-
addikt
Meg Jesse James, meg Bourne folytatás, igaz a második akciófilm, az elsőben meg nem volt sok szerepe, de ja, American Hustle-ben nekem is tetszett, szimpatikus politikus alakítása volt. Kaphatna kevésbé akciós szerepeket is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
devil-k
nagyúr
válasz callmeakos #62109 üzenetére
Last of us film! De jó lenne! Támogatom.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #62109 üzenetére
Lesz is, de arra készülj fel hogy nem lesz olyan monumentális mint a játék, ezt le is nyilatkozták hogy a vásznon nem mutatna jól az a lassú és hosszú történet mesélés meg jellemfejlődés, meg stb, így már annyira nem hoz lázba, ellenben egy Dead Space vagy Mass Effect mozi.
-
cyberkind
félisten
Az első filmben nagy bunyó Iron Mannel, utána pedig egy próba az Avengersbe kerülésre. Az első filmben jön majd össze a Sinister Six (a Garfieldesből tervezett spinoff kukázva).
Köszi Szony hogy erre is 5000 évet kellett várni.
Ja és persze a Sinister Six.Alien 5 vagy 2.5
Ezek a gyökér rajongók, ha nem a stúdió miatt akkor miattuk lesz kuka a film.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz cyberkind #62112 üzenetére
Dead Space-ből az animációk elég hitványak voltak, a Mass Effect (bár csak belenézegettem a sztoriba, a játékokat nem tudtam megszeretni, egyiket sem játszottam végig) pedig túl nagyívű a normális megfilmesítéshez. Esetleg trilógia formájában, de még úgy is gatyafelkötős lenne.
DS-ből viszont lehetne egy jó popcorn movie. Feltéve, ha az első, vagy második rész hangulatát fognák meg, a harmadik már bővelkedett idétlenségekben (bár szerettem így is). -
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #62116 üzenetére
Mass Effectre olyan rendező kéne mint J.J. és 3 részre, tuti siker lenne, a Dead Space-re meg egy jó horror rendező kéne, és mivel horror lenne az első részt kéne vászonra vinni és azt követni.
Mass Effect-et nem kitolni nagy bűn, igaz a 3. rész utolsó 15 perce szépen elcseszi az egész trilógiát, hála az EA-nek, de még így is fenomenális játék.
(#62117) noxwill
A World War Z szerintem sokban hasonlít.
Amúgy meg a Póki és bemásolt szöveg után már semmit nem várok a Szony-tól, annyira bénák.[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Ez az ipari hulladék John Wick hogy kaphatott ennyi pontot az imdbén? Persze orosz gengsztereket irtanak megint a hangszínszabályzóval egykutya propagandafilm.
-
.LnB
titán
Lehetett volna jó film az. De nem lett! Én se értettem a nagy felhajtást. De a fele tetszett. Aztán...elcseszték.
-
dokee78
félisten
The Man with the Iron Fists 4/10
Mekkora baromság ez a film.
Retek szemét. -
james001
veterán
-
haypro
senior tag
Pótoltam egyik nagy hiányosságomat, a Szárnyas fejvadász (1982)-t...
Tetszett, de nem estem tőle hanyatt. Viszont azt valaki árulja már el, hogy ezt miért tartják katartikus, döbbenetes végű filmnek? Mitől az?[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
HuMarc
veterán
válasz haypro #62129 üzenetére
Én is megnéztem tegnap, és nekem sem jött be. Az SW-vel ellentétben ezen nagyon meglátszik az idő múlása, és ez nem igazán vált a film előnyére. A vége meg... Nem kellően mindfuck, nem teszi fel azt a kérdést, amit érzésem szerint fel akart tenni
, így nem jött be nagyon. Egyébként én egészen más befejezésre számítottam,Hogy emberek-e a replikánsok. . Ha minden igaz, nemsokára lesz Blade Runner 2, ha ott már rendes CGI-t ( ) használnak, akkor tuti megnézem, mert ez jó kiindulási alap, főleg, ha összekötnék a Prometheussal (a Blade Runner és az Alien egy univerzumban játszódnak)mégpedig arra, hogy kiderül, Harrison Ford, illetve a fejvadászok is replikánsok. -
Bad Pritt
félisten
válasz haypro #62129 üzenetére
Maga a film alapjaiban kérdőjelezi meg, hogy mi tesz minket emberré, ki számít embernek és mik is az emberi érzések, elvégre egy android is képes érezni. Foglalkozik azzal, hogy mennyire szabad Istent játszani és azzal, hogy mi tesz minket többé, ha egyáltalán többek vagyunk, mint az általunk, a saját képünkre kreált androidok.
Ez az egyik fele, ami miatt etalon, a másik a halhatatlan dizájn és az a félig disztópikus, félig utópikus világ, amit Scotték megalkottak.A végét nemcsak a Batty monológ miatt tartják katartikusnak, hanem amiatt is, hogy ha Deckard valóban android volt, akkor az egész cselekményt megkérdőjelezi, hisz ő a legjobb példa rá, hogy nincs is különbség gép és ember között, csak az élettartam. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
haypro
senior tag
válasz Bad Pritt #62131 üzenetére
Ezt abszolút értettem a filmben és át is jött, csak én miután sokat olvastam/hallottam a filmről, valami grandiózusabbat vártam... Csak a végénél valami nagy csattanót vártam, amitől leesik az állam.. Az atmoszféra, a zene és az utópikus hangulat tényleg zseniális volt.
Ami nem tetszett, azDeckard karaktere. Sosincs képben a helyzettel, mindig csak értetlenül néz, normális szövegei nincsenek... Sose önerőből nyer, mindig megmentik. Vicces. Nem is értem hogy lehet profi fejvadászként kezelve, mindig csak a béna pisztolyával hadonászik, amit gyorsan kivernek a kezéből és csak menekül. Én egy "badass" Harrison Fordot vártam. ,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
-
pohár
félisten
erre mondják, hogy bajban van, mint Pókember a Hortobágyon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
A galaxis őrzői 2-ben bemutatkozik James Gunn kedvenc karaktere
Alien 5 – Michael Biehn is visszatér?
Bosszúállók: Ultron kora – Teaser trailer
Suicide Squad – Jared Leto Jokerré vált(#62136) pohár
EPIC[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
daczkó
aktív tag
Wyrmwood 7/10
Nagy baromság, de szórakoztató. Leon Burchill különösen szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
KisTücsök
addikt
Egy Fülöp-szigeteki családról szól. A jobb élet reményében a fővárosban próbálnak szerencsét. Persze ott sem könnyebb...
Elég jól kezdett, az elején ráragadt egy olyan komor, hűvös hangulat, azt szerencsére végig megtartotta. Kb a felétől féltem, hogy átmegy bugyuta akciófilmbe, de szerencsére nem. Ennyi még pont belefért. Igazából kicsit mást vártam, talán egy kicsit csalódtam is, de egynek nem volt ez rossz. A zenét még megemlítem, elég jó volt.
Aki szereti az ilyesmi filmeket, annak egy próbát megérhet.
6.5/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest