- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
-
KisTücsök
addikt
válasz bagyulajuve #62151 üzenetére
Komoly hibája igazából nem volt. Inkább csak nem annyira azt kaptam, amit vártam, nem a film hibája...
Valami hasonlókat tudsz ajánlani?
-
devil-k
nagyúr
Egy újabb UPC ingyen videótáras "gyöngyszem":
2/10
Szánalmas film, eddig a legrosszabb, amit láttam. Csak azért nem egyes, mert a recepciós/fogadós szerepe nagyon jó volt. Ennyi mentette meg az egészet, semmi több.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
félisten
-
devil-k
nagyúr
válasz FoxiestFox #62156 üzenetére
Nem csodálom! Gondolom, ki lett adva utasításba, hogy az iskolák menjenek csak el a kölkökkel, ezzel is támogatva a filmet.
- mozi bolondéria -
-
.LnB
titán
Női Zöld Lámpást pletykának.... fasza
(Ráadásul Michelle Rodriguez-el... bár ő nagyon tagad. Remélem igazat mond!!!)Alien 5: Cinestar komment pletyka "Az egyik youtube videós azt mondta hogy az Alien 3. és a 4. részei a hibernáció alatt lévő Ripley rémálmai lennének! Ezzel a csavarral sikerülne az utolsó 2 filmet semmissé tenniük!"
Nem rossz ötlet.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
parandroid
félisten
válasz devil-k #62155 üzenetére
Nem tudom, nekem úgy tűnik, valami különmleges vonzódásom van a bukott magyar filmekhez, a Magyar Vándor is bejött a maga módján, még ha nem is egy remekmű persze. A másik nagy kedvencem a Három testőr Afrikában, pedig abban is mindenki egyetért, hogy borzalmas. Bezzeg olyanokat, mint a 6:3, vagy a Csapd le, csacsi, végig sem bírok nézni. Hasonlóan borzalmasnak találtam az újabbak közül a Hajnal Tímeát, egyszerűen szenvedés volt végig, ahhoz képest a középszerűt alulról közelítő Coming out is felüdülés volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Viszlát
addikt
válasz parandroid #62161 üzenetére
Az a te bajod, hogy túl sokat voltál vidéken... Nem fejlődött ki az agyad.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tibiajax
nagyúr
szóval maradhatunk annyiban, a Tímár által vászonra álmodott önnön országunk arcképei nem igazán fekszenek neked...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #62162 üzenetére
nahát, akkor azért vagyok én is annyira buta, mert nem budapesti vagyok?..
mindettől a gondolatmenettől függetlenül Tímár 6:3 -ja igen is felüdülés, inádom és sohasem fogom tudni megunni
a Roncsfilm. na az.. én azt nem bírtam megnézni. talán még félig se
az a film szó szerint egy roncs. filmalkotások roncstelepén a helye -
.LnB
titán
Elfogadható ötlet lehetne. Főleg akkor ha az első két rész között álmodja. 57év alatt álmodhatott annyi baromságot, hogy szinte bármit meg lehet vele magyarázni
Csak aztán nehogy annyit álmodjon, hogy véletlenül Bobby Ewing mellett ébredjen fel (Dallas sorozat )„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz bagyulajuve #62169 üzenetére
(#62168) .LnB Ezt nem olvastad el ugye?Na most már elolvastad
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #62164 üzenetére
Valószínű, hogy vagy Tímárral lesz a gond, vagy a szereplőgárdával. Bacsó Tanújait pl kimondottam imádom, Tímártól talán egyedül az Egészséges erotikát, az tényleg zseniális. Aztán lehet, hogy újra kéne mindet néznem, jópár év eltelt, és állítólag hétévente érdemes újra próbálkozni olyasmivel is, ami korábban nem jött be. Lehet, hogy még az Indul a bakterházat is végig bírnám ülni mai fejjel, pedig az hogy az agyamra bírt mindig menni... Fura, pedig a nagyon hasonló Legényanyát többször is megnéztem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
devil-k
nagyúr
Én régóta nem vonzódom a magyar filmekhez, ezeket is csak azért néztem meg, mert "ingyen" volt. Persze régebben voltak nagyon nagyon jó alkotások, de mostanában ebből egyre inkább kevesebb van. Moziban sosem ülnék be ilyen filmre.
(#62173) noxwill
Na, meg az örökös feltalálásoktól, versektől... stb.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
callmeakos
veterán
Valahogy én sem tudom utálni ezt a filmet. Megvan a maga sajátos hangulata, ami engem megfogott, de tény hogy nem éppen egy jól sikerült film. Például a hátszázadik kumisz "poéntól" már én is falnak megyek. A túlzásba vitt zenei részeről ne is beszéljek.
All→M8
-
parandroid
félisten
válasz devil-k #62172 üzenetére
Nem tudom, hosszú idő óta először annyi jót olvastam egy filmről, hogy ha hazajutok, és még vetítik április elején, akkor szerintem a Lizára beülök, és megnézem teremben. Már a koncepció is tetszett, és ahogy a véleményeket olvasom, elég egyöntetű mind, miszerint nem sikerült elrontani.
Szerk.: Most ahogy így mondjátok, színpadon lehet, hogy tényleg nagyobbat ütött volna. Nem vagyok nagy színházbajáró sem, de pont ezek az éneklős részek, meg az oda nem illő beszólogatós poénok, amik bejöttek benne.
p
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
50 shades of Wayne
Stay calm...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
emiki6
veterán
Az ostor az ütött!
Más: Holnap megyek melesem Csöpit. IMAX szinkronos.
Kétlem, hogy D9 szint, de remélem az eléziumnál jobb lesz azért. Az viszont biztos, hogy meglesz a mindkét filmben jelenlevő "Blomkamp feeling", felismerhető, hogy ő a rendezte őket, meg gondolom a stáb se változott sokat a kettő között.Dadawa: Már most meggyőzött a trailer. Amúgy kicsit transzcendens szerű.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #62187 üzenetére
Majd meglátjuk .
-
devil-k
nagyúr
-
pohár
félisten
juhú, Imitation Game, Horrible Bosses 2, lesz ma mit nézni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pearce
aktív tag
válasz ígyvanferi #62187 üzenetére
Geekz-es kritika: [link]
-
callmeakos
veterán
Avengers: Age of Ultron - trailer 3
Nincs itt semmi látnivaló, kérem haladjanak tovább
(nem)
Ultron szeret Mandarinosat játszani.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #62196 üzenetére
Ezt azonnal látni akarom.
Legalább 1-2 dolog kiderült ebből az előzetesből. Sztori szinte teljesen összeállt. Vízió a végén tetszett, jó hogy majd csak a filmben fogjuk látni mozgás közben.Ultron-t Stark hozza létre, Vanda pedig majd szépen elvarázsolja a hősöket, azért esnek egymásnak.
Ultron meg szépen a föld alatt hozza létre a robot seregét.Legnagyobb fájdalmam, hogy szinkronnal kell majd néznem...
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
james001
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest