Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz devil-k #41412 üzenetére

    Sokkal jobb volt régen, komolyabb volt. Persze régen is ment a viccelődés meg a smileyzás, de az egyetlen pozitívum azóta, hogy gyuromoj néha összegyűjti a filmes híreket egy csokorba.

    Az elmúlt pár évben borzasztóan süllyedt a topic színvonala. Egyre több komolytalan tizenéves jelent meg (akinek nem inge); egy pár csöcs pontokat dobott egy filmen, vagy azért volt jó; egy időben a topic el volt árasztva csajos képekkel, amikre a userek otthon recsiztek; folyamatosan ment a flamelés meg a veszekedés értelmes érvelés nélkül; etc, a helyesírást meg már nem is említem, pedig néha tényleg fizikai fájdalom olvasni embereket...Az értékelések meg nagyon elszálltak, abszolút nem reális némelyik.

    Az volt izgalmas, amikor beindult a topic olyan 2006-7 táján, utána pár évig virágkorát élte, kb. 2009 óta meg már csak hanyatlik.

    Manapság már nem érdemes elolvasni a hozzászólásokat, elég csak átpörgetni a topicot, néha oldalakon keresztül nincsen értelmes olvasnivaló. Persze, el lehet menni, akinek nem tetszik, de sokan még megszokásból néznek be ide (én is), és pont azok fröcsögnek itt, akik miatt lesüllyedt a színvonal, és ezzel egyáltalán nincsenek tisztában. Néha még megéri 1-2 ember miatt itt maradni, de lassan már azt sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák