- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz basaharc502 #40600 üzenetére
Elfelejtettem még annyit írni, hogy bakker, Michael Keatonnak milyen durva arcbőre van. Nagyon durván ráncos, néhány jelenetnél folyton fel volt gyűrődve az arca.
-
devil-k
nagyúr
A mai nap megnéztem életem első Star Trek (2009) filmjét.
6/10A látvány, a technika bitang jó volt, de ha ezeket nem vesszük figyelembe, akkor "csak" 6 pontot tudok adni az egészre. Számomra egy kicsit unalmas volt, nem is beszélve arról, hogy semmilyen tapasztalatom nincs ezzel a filmmel és azt ezt megelőző sorozattal sem, így nem tudtam, hogy ki kicsoda, hogyan és miért alakult ki ez az egész. Pl. érdekelt volna, hogy kik azok a "mutáns kis szörnyek", akik az emberek mellett élnek a Földön? Pl.: ő. Bár én úgy tudom, hogy nem szükséges megnézni a sorozatot ahhoz, hogy "értsem a filmet". Vagy tévedek?
Pozitívumok
- filmzene, az az igazi fülbemászós
- látvány, technika
- maszkok, sminkek
- Nero karaktere
- Kirk, Spock karaktere, küzdelmeik egymással. Mondjuk az nem tetszett, hogy Kirk-t mindenki mindenhol csak fojtogatta... mintha csak ebből állna a testi erőszak?Negatívumok
- unalmas, kiszámítható történet
- aki nem látott még soha Star Trek-et, az az sem tudja, mi miből és miért alakult ki
- 12-es korhatár besorolás. Kaphatott volna kicsivel több "brutalitást"
- a csavar nem volt annyira ütős, mint ahogy beállítottákDe ettől függetlenül meg fogom nézni a Star Trek Sötétségben c. részt is, azt mondják, az sokkal de sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Bad Pritt
félisten
-
devil-k
nagyúr
Szimplán kíváncsi lettem volna, hogy hogy alakult ki ez az egész. Bár ez a legkönnyebb megoldás, hogy együtt élnek és kész.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz devil-k #40603 üzenetére
Nero szerintem baromira jól sikerült. Nem gondoltam volna, hogy Eric Bana-ból ilyet is ki tudnak hozni, akit eddig csak arról ismertem, hogy szomorú bociszemei vannak...
Bár a másik ilyen durva átváltozás az a Reign of Fire-ben volt, Matthew McConaughey-t először fel sem ismertem, annyira megváltoztatták.
-
devil-k
nagyúr
válasz #54715584 #40609 üzenetére
Eltalálták a szereposztást rendesen. Nagyon tetszik, hogy Nero szeméből valóban forr a düh és a gonoszság. Matthew McConaughey-re visszatérve, hál' Istennek már kikerült ebből a klisés "B" kategóriás vígjátékokból, ahol mindig valami idióta bájgúnárt játszott. Beérett, mint Di Caprio, akiről eleinte mindenkinek csak a nyálas kölök jutott eszébe a Titanciból.
S szerintem az új Nolan filmben is zseniális lesz, le merem fogadni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz devil-k #40610 üzenetére
Igen, szerencsére, már nem is néztem a filmjeit, mert annyira gagyik voltak, persze a csajok meg sorban álltak a moziknál, ha ő szerepelt vmelyik filmben. Csak azt nem értem, hogy egy Reign of Fire után hogy állhatott be 10 évig abba a cicafiú szerepbe? Gondolom pénz, de hát akkor is...
A másik ilyen meg Owen Wilson. Bár az ő filmjei nagy részét gagyinak tartom, mégis csak kijött tőle egy Midnight in Paris.
(#40611) HáGé
Durca forma, ez jó Egyébként az a jelent nagyon jó volt, nem is tudom láttam-e hasonlót előtte? -
Huma
addikt
válasz haypro #40614 üzenetére
"Te egy zseni vagy."
(#40615) devil-k:
De én akkor is meg tudom állapítani hogy jó e vagy sem. Ha az utolsó tíz percben dől el a film akkor is lehet tudni belenézéssel hogy jó e vagy sem. Hisz a gagyi az gagyi. A jó meg jó. Ezen nem sokat változtat az utolsó tíz perc.De simán tehetünk próbát. Te mondasz egy filmet amit még nem láttam. Én belepörgetek és megmondom hogy mire lehet számítani.
Én egy amolyan filmekkel suttogó vagyok.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
devil-k
nagyúr
Okés!
Benne vagyok Te filmekkel suttogó!- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Ez nem tetszésről szól... Te mondtad, mondjak egy bármilyen filmet. Szóval itt bedőlt az elméleted. Érdekes, pont annyi pontot adtál, mint amennyi az IMDB-n szerepelt? Huma, Huma...
HáGé
Nem etetem, csak éhen ne haljon. Huma egyébként egy értelmes UFO-nak néz ki, csak havonta egyszer játssza a hülyét... Bár nem értem, hogy miért?aizen92
Azért ez durva lenne "emiatt". Szerintem csak egy művész veszett el benne valahol.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
aizen92
addikt
Nem szép dolog, de úgy látnám ezt is ebben a topicban."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Huma
addikt
válasz devil-k #40620 üzenetére
Nem érdekes hanem nem véletlen.
Mondhatnál valami olyan filmet ami engem is érdekelhet. Így mindenki elégedett lenne. Te megkapnád a visszaigazolást a zsenialitásomról, én pedig gazdagodnék egy jó, filmes élménnyel.
Az a baj hogy az ilyen FBI és CIA a rosszfiú de én nem adom be a derekam akármennyire is teszik tönkre az életem-jellegű filmek nem bejövősek nálam. Kb ezer ilyet láttam már és unom őket.
(#40622) aizen92:
Vallás topic után szabadon?(#40620) devil-k:
Tudod. Havi egyszer van az a bizonyos nap...[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
devil-k
nagyúr
Kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle.....
Ezek szerint a vallási topikban is kicsaptad a biztosítékot?
És tényleg ki van tiltva! De miért, mit csináltál?(#40626) HáGé
Engem nem húz fel. Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyi idős és mivel foglalkozik.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #54715584 #40627 üzenetére
Nem tudtam... Nem gyakorlom a vallást. Meg vagyok keresztelve, hiszek is Istenben, de inkább nem megyek bele ebbe a témába. Sőt, általános iskolában 6 évig jártam református intézménybe... de aztán majdnem kicsaptak, így eljöttem. Szóval no comment.
Huma
Ilyen is ritkán van, de egyet kell, hogy értsek veled, s a gondolatmeneteddel. Valóban egyhangúvá vált a topik ilyen téren. Vagy Godzilla vagy pedig Marvell/DC szuperhősök. Senkit sem szeretnék megbántani az előbb leírt 2 mondatommal, de nem csak erről a 2 témáról szól minden.
Az egyik legjobb Scorsese film amit láttam valaha. A vicc az egészben, hogy amikor megnéztem, valóban éjszakából hajnalba nyúlóan tartott a film.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Huma
addikt
válasz devil-k #40624 üzenetére
Az a baj hogy eléggé egyhangúvá vált a topic. Semmi másról sem szól csak Godzilla így, Marvel amúgy, DC meg még amúgyabb. Kb minden századik hozzászólás tartalmaz érdemi információt. Mikor benézek ide és keresek valami megnézendő filmet, mindig át kell görgetnem vagy 200 hozzászólást mire találok valami érdemlegeset.
Ez a film már ígéretesebbnek tűnik. Ebbe belenézek.
A vallástopicban nem csináltam semmit. Csak kifejtettem a vallásokról alkotott véleményemet. Ami nem tetszett a topicban lévő vallásos tagoknak. Mint kiderült a topic nem azért van hogy egy ateista is írjon bele hanem hogy a keresztények megbeszélhessék egymás között hogy ez meg az az idézet pontosan mit is jelent a bibliában.
(#40625) Zjunior:
Nem akarok.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz #54715584 #40630 üzenetére
Supermannak van három gyenge pontja is. A kriptonit, a napfény hiánya és a mágia.
Nekem csak egy van. A moderátorok.
Amúgy gondoltam szólok, hogy hétközben általában mobilnetet használok ezért nem is szoktam itt lenni a topicban mert mindig teledobáljátok képekkel. Szóval ha azt akarjátok hogy többet legyek itt akkor kicsit visszavehetnétek a mennyiségből.
Elég lenne ha csak linkelnétek.Meg az sem lenne egy hátrány ha több konstruktívabb hozzászólás érkezne.
(#40631) HáGé:
Ez aljas rágalom.Amúgy érdekes beszélgetéseket folytattam ott. Kifejteném hogy pontosan hogyan is értem, de ez nem az a topic.
(#40632) student:
Pont az ilyen képekre utaltam ebben a hozzászólásomban...[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
aizen92
addikt
Ez már annyira nem is Fatzilla!
(#40636) Ace owner: gondoltam berakok másodiknak valami Marveles fullhd-s képet is, de az túl sok lett volna
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
devil-k
nagyúr
Egyetértek a vallási topikban írt dolgaiddal. Velem ugyanez volt általános iskolában, amikor kérdeztem valamit a vallásról, ami nem tetszett a nagy tisztelendő hittan tanárnak és lelkésznek, állt a bál. S rájöttem, a legtöbb kétszínű és képmutató ember a vallásban található meg, illetve e mögé bújik.
De mivel ez nem ide tartozik, így zárom ezt a vallásos dolgot.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Huma
addikt
válasz devil-k #40624 üzenetére
Belenéztem. Ez már jobbnak tűnik. Olyan 7.7 pontot adnék rá.
Végignézésre érdemesnek ítélem. Szóval valamikor a közeljövőben megnézem. Akkor leírom részletesebben a véleményemet.
Azt azonban hozzáteszem, hogy a film régies mivolta csökkenti a mű értékét.(#40636) Ace owner:
A képekre gondolsz? Ha akarom megnézem őket, de inkább más jellegű képekre költöm a pénzemet. Szóval az nem igazán gyenge pont.(#40635) devil-k :
Én is egyetértek azzal amit írtál.Jó pénzért elárulhatom a kívánt információkat.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz aizen92 #40634 üzenetére
Csak sajnos fanmade.
Ezen a concept arton viszont szerintem jól nézett ki a burája, sokkal régimódibb.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
devil-k
nagyúr
Már megint h*lye vagy. Megint annyi pontot adsz, amit az IMDB-n láttál? Részeg vagy ember vagy mi bajod?
Attól, hogy egy film régi, nem rossz, sőt, lehet hogy lenyomja a mai "szuper" filmeket. Nálam csak azért rontanak a régi filmek a technikai élményen, mert a hangsáv és a kép "nem felel" meg a mai "standard"-nek. Pl.: Ma az eredeti Robotzsarut néztem meg, ami állítólag "remastered". Képben lehet, de a hangsáv... az borzasztóan nulla.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Huma
addikt
válasz devil-k #40640 üzenetére
Ismét lebuktam.
Előre amúgy nem adok pontot. Csak azt döntöm el hogy egyáltalán érdemes e megnézni egy filmet vagy sem. Ezt szerintem érdemes. Olyan 5-6 pontra értékelném így belepillantva.
A régi filmeknél nem csak a hang és a kép lehet a gáz. A koreográfia, a színészi játék, stb. Sok minden változott az évek folyamán. Régebben sokkal színpadiasabban viselkedtek a filmekben. Ma már jobban odafigyelnek a részletekre. Ami régen csupán néhány film kiváltsága volt az ma már alapkövetelmény.
(#40639) madgie:
Nem gondoltam, hogy komolyan mondod.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudom, hogy ha eltűnnél a fórumból, akkor boldog lennék, mert nem szembesülnék a meggondolatlanság és ignorancia ilyen fokú megnyilvánulásaival, vagy szomorú lennék, mert elveszítené a fórum egy színfoltját és unalmasabbá válna. Azt hiszen, mindkettő egyszerre, így ha nem zavar, hogy jókat derülünk rajtad, akkor talán inkább maradj a fórumban.
Már persze ha mások is készek ezt tolerálni...
A mostani Godzilla vs Marvel egysíkú kommunikációban úgyis jó másról is olvasni.Secondhand lions
Nem volt semmi cifra a filmben, semmi CGI, mégis, a két öreg (Michael Caine és Robert Duvall), valamint Haley Joel Osment játéka nekem nagyon tetszett. Ne várjatok tőle akciót, sem a szokásos humort, mert attól eltérőbb, másképpen vicces.Ha egy nyugodt filmet szeretnél megnézni a családoddal, akkor mindenképp ajánlom.
7/10
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest