-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Integra #41846 üzenetére
Én azon vagyok képtelen túltenni magam, amikor egy autó belerongyol egy másik, mondjuk jellemzően állóba, és felrepül a p.csába. Neadjisten még robban is. Ezen egyszerre sírok és röhögök, nem tudom ilyenkor mit érezhet át az, aki koreografálja a jelenetet, de remélem nagy fájdalommal jár.
-
Archanon
őstag
The Change-Up (Testcsere)
Most már aztán igazán elkélt egy hülye amcsi poénokkal teli vígjáték, még ha az alap koncepciót ötvenszer is feldolgozták már. Bevallom, nekem az ilyen típusú filmekből ez tetszett a legjobban, kategóriáján belül simán viszi a prímet. Én behaltam. Nem is tudom mikor visítoztam ennyit filmen utoljára, mindenesetre ez megérte... Nálam [7,5/10], ajánlott.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Ace owner
addikt
válasz ígyvanferi #41851 üzenetére
Cobra 11 effektus.. Megkarcolódik egy autó és máris repül 26 métert..
Ezek a robbanások szintén gagyik, főleg a Transformersben zavar.. Mintha valami józsi piacos csempész 2 éve lejárt szar tüzijátékot durrantanának el..Galaxy Fold 4
-
-
gyuromoj
veterán
Godzilla végén van plusz jelenet a stáblista előtt/után?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
HuMarc
veterán
válasz ígyvanferi #41851 üzenetére
-
Pali1119
tag
a Marvel és a Disney közös animációja:BIG HERO 6 Trailer #1 Meglátjuk.
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
james001
veterán
End of Watch (Az utolsó műszak)
Király volt,a vége meg jó szomorúra sikeredett. Tetszett hogy nem éreztem azt hogy valami fő sztori lett volna,igazából csak két zsaru "mindennapjait" mutatta be.
Anna Kendrick meg húha
9/10https://psnprofiles.com/kazama001
-
prolad
addikt
Megnéztem az Enemy-t,de nem teljesen értem.Aki látta,magyarázza már el,hogy a pók az mit jelképez benne.Meg a jelenet az elején,amikor nézik a csajt (és ott is feltűnik a pók).
-
callmeakos
veterán
X-Men: Az Eljövendő Múlt Napjai
Nem vitás, valóban az eddigi legjobb mutáns film. Vannak apróbb dolgok, amik szúrták a szemem, de összességében nagyon össze van rakva. 8/10SPOILER!!!!
A két öreg össz játékidejét picit keveslem. Illetve úgy ámblokk kicsivel több jövőbéli jelenetet mutathattak volna, mondjuk a film közepénél látható történések helyett. Nem sokkal, de csak pont annyit, hogy ne legyen e miatt pici hiányérzetem. De ez is csak szőrszálhasogatás. Ja és még egy: Logan mióta rendelkezik hal képességekkel? Értem én hogy ultra regenerálódó képessége van, de azért ő se hal, és amennyi időt a víz alatt töltött, rég megkellett volna hogy murdáljon.
SPOLER VÉGEAll→M8
-
dokee78
félisten
Spartan 70%
Hát olyan izé.
Nem tudom,Val Kilmer annyira nem szimpi.
3x ültem neki a filmnek annyira nem tetszett már az elején a szinkron,de csak megnéztem,mert kellett a hely.12 Years a Slavetől kissé tartok,hogy vontatott,esetleg unalmas lesz számomra.
Félek neki kezdeni,mert bár nem Django szintű,de mégis ahhoz hasonlítanám. -
Ace owner
addikt
válasz dokee78 #41870 üzenetére
Teljesen más mint a Django.. Pont most néztük-nézzük mindkettőt. Django nem olyan komoly és reális mint a 12 év. Maga kategóriájában mindkét film jó volt, nyugodtan nézd meg, nekem is tetszett.
12 év rabszolgaság vége kicsit talán elhamarkodott lett, túl hamar vége lett, szóval lehet hogy vontatottnak fog hatni egy picit azért.Galaxy Fold 4
-
Deck
titán
Mondanátok jó romantikus vígjátékokat? Holnap jön a barátnőm és filmezünk
Más: keresek egy filmet. Romantikus vígjáték. A főszereplő repülőn vizsgázik is vezetésből és dugnak is a pilóta fülkében. Egyik nap láttam a reklámját.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Pali1119
tag
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
gyuromoj
veterán
Godzilla
Sajnos az élvezeti faktorból elvett az hogy sok volt a "c" kisebbség es vegigpofaztak-nevettek a filmet.
Maga a film tetszett, a hibái ellenére is.
Nem vártam Oscar díjas alakítást, így nem igazán kötnék bele.
Muto-k kicsit lehettek volna komolyabbak, Godzilla viszont EPIC volt. Főleg ahogy lezúzta a parazitákat.
Folytatást szívesen megnézem majd.
Eredeti nyelven ujra fogom nézni!8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
Na... Szanaszét spoilerezitek itt. Így már nem is fog tetszeni... Csak ez miatt. Igen.
-
Ace owner
addikt
válasz Realradical #41886 üzenetére
Ne haragudj de ezt mondtak el a többiek is..
Sőt az urak szerint nem is nagy spoiler szemforgatasGalaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #41866 üzenetére
Extra gyors a regenerációja. Stáblistás jelenetet megnézted?
Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
válasz TESCO-Zsömle #41897 üzenetére
ne fárasszatok kora reggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest