- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Drizzt #106284 üzenetére
Csak a reklámról maradtál volna le szerintem. Én 19:30 -ra szerdán, aztán valószínűleg, ha jó a film, többször is megnézem moziban, a Rogue One -t is háromszor néztem csak ott. Jó szórakozást így előre!
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Komplikato
veterán
válasz forten #106298 üzenetére
Elég elvont humorú film, egy alternatív Magyarországon játszódik, kissé hajaz bizonyos dolgokban, főleg képi világban Wes Anderson filmjeire vagy Jean-Pierre Jeunet készítette Amélie filmekhez. Ha ilyesmik nem jönnek be, akkor lehet nem fog tetszeni. Mondjuk az alá pakolt beteg zene még erre rátesz egy lapáttal. Én speciel imádom azt a filmet.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
forten
aktív tag
válasz Komplikato #106302 üzenetére
Na,ez nálam bejön,elvont humor,nem szokványos zene.
Gondolom a történet is,olyan semmilyen.Felkeltetted az érdeklődésem, megnézem.Köszi."Hol volt,hol nem volt..."
-
oriic
HÁZIGAZDA
+1 Mocsok jó film, de a Csudapestet még mindig nem hiszem el.
Live-Die-Respawn
-
BITBOYS
addikt
válasz Komplikato #106303 üzenetére
Meg az elején látható Smartban valószínűleg addigra 3x cseréltek motort
-
j0k3r!
senior tag
válasz pohár #106288 üzenetére
Egy túlzsúfolt katyvasznak tűnik, pedig a könyvről jót hallottam. Kicsit Avengers beütése van nálam: ha nem elég 1 szuperhős/lény, akkor legyen 2, ha az is kevés, akkor legyen 4, ha ennyi sem elég, akkor rakjunk bele 20-at...
some men just wanna watch the world burn...
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #106307 üzenetére
Speielberg hátha van annyira jó rendező (ehe), hogy nem hagyja szar forgatókönyvvel leforgatni ezt a filmet, aminek az alapja igen népszerű olvasmány
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
Mik76
senior tag
válasz BITBOYS #106312 üzenetére
Kommentelj a youtube trailer ala.
Amikor a Hobbit 2-t csinaltuk valaki odakommentelt a trailer ala hogy huu latom Smaug panceljaban a beleragadt dragakoveket... Mondjuk akkor meg semmi ilyen nem volt, de Peter Jackson gyorsan kiadta a parancsot hogy ennek latszania kell a mellkas kozeliken.
Az internet ereje.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
lionshamlet
senior tag
Ez a film nálam simán benne van a top 10-ben, de vki árulja már el hogyan vették rá matt damont hogy vendégeskedjen a filmben? xD
-
warcat
veterán
válasz lionshamlet #106316 üzenetére
Imdb-n a triviában meg van válaszolva:
"Matt Damon originally did the cameo as the lead singer of the band Scotty Doesn't Know due to the fact that he went to college with Alec Shaffer, Jeff Berg and Dave Mandell. He was in Prague shooting The Brothers Grimm when Alec, Dave and Jeff asked him if would play the part. Due to the fact he was required to wear a wig in his part in The Brothers Grimm, he spontaneously shaved his head for the EuroTrip cameo."
Vagyis főiskoláról/egyetemről ismerték egymást az írókkal,rendezőkkel, na meg egy Kristin Kreuk csőrözésért már simán megérte
EA: It's in the crate!
-
lionshamlet
senior tag
-
eeXaa
addikt
..huu.. b.szuss.. megnéztem én is...
nagyjából mindent el is mondtál ami nekem is szembeötlött... mármint az egyértelmű fantáziatlan lopás, a zenékről nem is beszélve, viszont az öszkép nekem nem pozitív... ritkán látok ennyire kretén gagyi filmet... remélem most megúszom ezután egy jó pár évig...
0/10#értékelés liza a rókatündér
[ Módosította: Viszlát ]
-
brownus
veterán
http://www.bfi.org.uk/features/best-films-2017/
ezek közül láttam kábé két filmet , ami nem baj, lesz miből válogatni a szünetben
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Chucky kultusza
Cult of ChuckyEz elég érdekes lett. Konkrétan a kerülendő kategória. Horrornak gagyi
, vígjátéknak gagyinyilván vannak benne horror jelenetek, vér, fúrás, szúrás, levágás , sztori gagyikonkrétan már néhol nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek , látvány és megvalósítás szintén nagyon zsé kategória.immáron több babába is belekerül - sokszorozódik A rendező aki egyben eme filmeposz írója is szerintem konkrétan kattant / perverz...
Szóval a film készítésében élte ki eme irányultságait...Lásd: szex a tolószékes lánnyal, a leeső üvegcserepek alig sebzik meg a testet, de a fejét levágják - amiből spriccel a vér azért, szexi miniruhás nővérke az van persze, mellszívó Chucky az van naná, kezelés - hipnózis - alatt zaklató doki az megint csak van, sőt "leszbikus" csók is... Valamiért csak végignéztem - lehet vártam a csodára. Nem jött.
Ezt is abba kellett volna hagyni egy pár rész után...
2/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
-
marilllyo
veterán
Nekem a Jessica Biel-es... Texas Chainsaw massacre illetve a Kezdet részek azok tetszettek. Már amennyire emlékszem rájuk... De akkor x éve csíptem.
De ez most ez az új nagyon gagyesz.
Ezen filmekben mindig van egy jelenet ahol család együtt eszik és megmutatjuk mekkora megtébolyult állatok vagyunk. Az általában a számomra a legsokkolóbb scene mindegyik részben és szinte mind jól is hozta. Talán még az is amelyikben a Matthew Mcc. meg a Renee Zellweger van. Pedig az pocsék az a film...
Na ez a rész azzal nyit de rettenet megjátszós bénaság.
3/10
#értékelés
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Mindenki attól parázik most, hogy a Disney bekebelezi a Foxot és akkor majd egyeduralkodók lesznek Hollywood-ban, na ehhez képest a Warner lépte át elsőként idén a 2 milliárdos bevételi határt a hétvégén. Vicces amúgy, hogy végül két olyan film lett az igazi zászlóshajó, amire előzetesen nem számítottak (Wonder Woman, It).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Realradical
őstag
válasz BITBOYS #106333 üzenetére
Wil Wheaton nagyon jól adja elő a könyvet. Mondjuk inspirálva is van, mint OASIS elnök
Szerintem mondjuk ehhez képest labdába sem rúghat az RP1[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Pearce
aktív tag
Az idei Golden Globe jelöltjei - Get Out mint komédia? És LOL ott van Plummer az All the Money in the World-del.
-
devil-k
nagyúr
6.5/10
Érdekes témát feszeget a film. Kár, hogy végét összecsapták. Ettől függetlenül jó pár rész elgondolkoztatott.
#értékelés
- mozi bolondéria -
-
dokee78
félisten
-
Mik76
senior tag
An Open Secret
Huhhh...
Eleg tomeny volt ezt vegig nezni. Ingyenesen elerheto dokumentum film a gyerek molesztalasrol Hollywood film es tv iparaban a 90-es evekben. Bemutatja mi tortent akkor, hogy elnek ma a akkori aldozatok, es mi ujasg az elkovetokkel.Szerintem minden szulonek es majdani szulonek erdemes megneznie, mar csak azert is mert eleg jol korbe jarja a jellemzo viselkedesi mintakat amit pl a pedo-k kovetnek.
#értékelés
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
válasz radi8tor #106340 üzenetére
Nem csak. Ha olvasod a hireket akkor lathatod hogy hasonlo balhek egyre masra jonnek elo pl iskolakbol, egyhazak kornyekerol, sport letesitmenyek kornyekerol is akar. Amelyik teruleten gyerekek vannak, ott ezek az emberek elofordulnak.
Persze nyilvan nem a paranoia a vegcel, de erdemes nyitott szemmel jarni es felfigyelni bizonyos jelekre. Senki nem azt fogja latni akar egy pedo arcan amit akkor csinalna amikor senki nem latja.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
válasz BITBOYS #106333 üzenetére
"ha összekalapálnak belőle egy A.I. minőségű filmet akkor az év mozija is lehet"
Na már csak az kéne, hogy egy nyálas, emberiségellenes film legyen belőle. Az AI-nak vannak nagyon jó pillanatai, és Spielberg egy nagyon jó rendező, de emellett rémségesen nyálas, nagyon amerikai.
A filmben szerintem nem fog kapni semmit vagy legalábbis nagyon keveset a társadalomkritikai rész. Arra lesz kihegyezve, hogy a mai gamer generáció egésze beüljön a moziba, ezzel soha nem látott profitot generálva.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Komplikato
veterán
válasz lezso6 #106342 üzenetére
"A filmben szerintem nem fog kapni semmit vagy legalábbis nagyon keveset a társadalomkritikai rész."
Ehhez képest megy a találgatás, hogy véletlen egybeesés vagy sem, hogy pont ilyen témát feszeget a net semlegességi balhé közepette a film. Végül is az a virtuális világ ott a net utódja, és aki kontrollálja, az irányítja a jövőt, ahogy el is hangzik.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #106342 üzenetére
fene tudja.
Spielberg nagyon tudja a maga igazat sulykolni es az egyik leghollywoodibb, emiatt nem mindig szeretem a filmjeit. masreszrol viszont szvsz fekete-feherben latszik, hogy ki az igazan nagy rendezo, a Schindler utan pedig Spielberg zsenije rendezokent elvitathatatlan.
plusz volt mar neki a temaban egy filmje a kulonvelemeny.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
válasz proci985 #106344 üzenetére
Nekem a trailerből az jön le, hogy ez kvázi a Matrix és a Surrogates ötvözése, de úgy, hogy gyakorlatilag csak a látvány maradt meg. Ha a tényleges film azt fogja sugallni, hogy milyen jó ez a virtuális valóság, mentsük meg, akkor ez a film jó esetben is legfeljebb 4 pontot fog érni nálam, mert így nem más, mint egy hatalmas propaganda, hogy csak a látvány és az illúzió számít, a valóság pedig irreleváns. Legyünk a valóságban depresszív rabszolgák, hogy megkeressük a pénzt az élmény illúziójára. Ez ijesztően hasonlít egy heroinfüggő életére.
Spielberg akármennyire is zseni, néha egyszerűen förtelmes filmeket tud készíteni, sajnos kinézem belőle a fenti forgatókönyvet. De ne legyen igazam, sőt: csinálja meg a 2018-as év "Matrix filmjét", mert ezzel a témával egy hatalmas ébresztő lenne a mai gamer generációnak.
A különvélemény az egy egész jó film. Bár már régen láttam, megnézem újból, köszi hogy felhoztad.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
eeXaa
addikt
...nna hol maradnak már a Mother! pontozások?
-
Laraxior
titán
válasz marilllyo #106326 üzenetére
Hasonlo a velemenyem. A 2003-as Jessica Biel-es volt a legjobb. Aztan megneztem mindet, ami ez elott es ezutan kijott. Tovabbra is ez a velemenyem.
Aztan megneztem a Shot Caller -t. Jamie Lannister.... Eloszor fel se ismertem azzal a bajusszal. A film viszont nagyon jo volt, lekotott.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest