- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Mik76 #106145 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. A Lego movie volt még ilyen. Mikor megnéztem magyarul, közvetlen utána megnéztem angolul is. Illetve pár napja belenéztem a Mátrixba, hogy Neo döntött e a pirulával kapcsolatban vagy a döntés már megvolt. (Mi van ha már bepróbálkoztak nála, de a kéket vette be, mindent elfelejtett, viszont ugyanúgy tudni akarta mi a mátrix, ezért mégegyszer bepróbálkoztak, akkor meg már a pirosat vette be? ) Az lett a vége, hogy beszippantott és végül a Dojo-s részt még megnéztem, aztán nyomtam ki.
Amúgy meg szinte bármelyik Guy Ritchie film, Nolan film ilyen, meg a Tron Legacy, Avatar, inkább nem is sorolom, közben meg annyi jó filmet nem láttam még."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
mephi666
nagyúr
válasz emiki6 #106151 üzenetére
nekem a matrix még középsuliban volt ilyen: meglett video cd-n, felirat+szinkron nuku és kb 1 hónapon át minden este megnéztem majdnem kívülről tudtam a végére az összes párbeszédet (mondjuk ez utána lecsengett, mert a trilógia későbbi részei már nem okoztak ilyen maradandó élményt és pár "egyben nézés" után nem néztem meg többször) ...mostanában inkább időhiánnyal küzdök, pedig szívesen néznék filmeket... jó lenne, ha egy nap nem 24 órából állna, hanem 48-ból, amiből 24-et eltölthetek filmnézéssel
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
válasz cyberkind #106144 üzenetére
Nem a Foxot... csak bizonyos eszközet, jogokat, filmgyártást, stb...
A Fox marad a Fox... csak kisebb és a hírekre, sportra koncentrálva a TV műsorszorásra fókuszálva.
Amúgy ha összejön tényleg ez a deal, az bazi nagy üzlet lesz... a Disney brutális lesz a streaming szolgáltatásával.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #106155 üzenetére
Tehát a dolgok lényegi részét, engem speciel hidegen hagy a sport részlegük.
Igen, épp ez az, hogy nemcsak a streaming lesz brutális, már az összeg is, hogy kb kilóra megvesz egy ekkora kaliberű és múltú stúdiót, érdekes lesz miként állnak majd a durvább filmekhez.
-
nagyúr
válasz cyberkind #106156 üzenetére
Jön majd a pink predator meg alien.
Amugy gondolom az Disney-nek mostanában nem nehéz meggyőzni a hitelezőket, hogy adjanak már ennyi pénzt nekik "kölcsön"... most nagyon megy a szekér nekik az utóbbi pár év alapján.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Vesporigo
aktív tag
Kijött már a beígért Jurassic World 2 előzetes? Tűkön ülök...
-
Vesporigo
aktív tag
válasz gyuromoj #106162 üzenetére
Egy fb posztban ez van kiírva:
"The first Jurassic World: Fallen Kingdom trailer arrives TODAY (US) and TOMORROW (UK)!"De ha ma felteszik US szerint, az már elérhető lesz UK-ban is, nem? Csak nekem logikátlan az a bejegyzés? Mert ez nem olyan, mint egy mozifilm, amit eltérő időpontban vetítenek le eltérő helyeken, ez határoktól függetlenül terjed videomegosztó oldalakon. Vagy rosszul gondolom?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Vesporigo #106165 üzenetére
Genyó, az mekkora film amúgy.
- Eddie, nyisd ki a koffert.
- Mi van ha robban?
- Atomjaidra hullasz és elfelejtünk. Nyisd ki!Itt van a Bahamák jelenet, hatalmas.
- Kérem az utasok nevét.
- John Smith.
- Többi utas neve?
- John Smith.
- Mindenki John Smith?
- Mindenki.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bosszuállók - Végtelen háború - Magyar trailer
Live-Die-Respawn
-
zolka95
őstag
Ha a cinema city oldalán online veszek jegyet, akkor hogyan tudom igazolni a helyszínen, hogy én megvettem?
Azt írja elkerülöm vele a sorban állást, de akkor kinek mutassam hogy megvettem a jegyet, meg egyáltalán hogyan?[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Ispy
veterán
válasz radi8tor #106177 üzenetére
Camponában direkt van a beléptetőtél egy ilyen magas asztalszerűség, oda pont le tudsz pakolni, amíg bemutatsz.
Múltkor eltévedtünk az arénába, ha 1000 ember nem állt sorba jegyért, akkor egy se, mi meg csak besétáltunk.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Tibiajax
nagyúr
Guardians of the Galaxy Vol.2.
hd,eng dtsaz első rész után -tudjátok biztosan jól-, szégyelltem magamat, hogy egyáltalán elmentem és fizettem érte filmszínházba.. erre jön ez a várva várt infinity-tréler, amiben ezek a gézengúzok is fognak nem kis szerepet vállalni, ezért úgy döntöttem, berakom a második rész-kazettát hátha.. meg csak hogy képben legyek majd jövő májusában
erre kapok egy fergeteges parádét, ezt a kis bolond fát és ezt a barom pankrátort, akinek a Mantis, vigyázz.. -poénja überelt mindent
régi drága, kedves nagydarab osztálytársamnak volt annak idején csont ugyanez a humora, mindig jót is nevettünk olyankor. mintha őt láttam volna
jól szórakoztam, nna. sokkal, de sokkal jobb volt, mint az első
8/10#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Vesporigo
aktív tag
válasz gyuromoj #106188 üzenetére
Ébredés után az első dolog volt, hogy megnéztem, kijött-e már a trailer.
Nos, a látvánnyal és a felhozatallal semmi probléma.Bár ez a Rexy mindig megjelenik és segít, ha baj van, egy kicsit már kezd hihetetlen lenni... A történet az lenne, hogy kitör a vulkán és ki kell menekíteni az állatokat? Közben előkerül az új hibrid, az Indoraptor is? Ezt vajon hol rejtegették eddig? Összességében nagyon várós a film. Még gyerekként láttam az első részt moziban és szerencsére azóta sem nőttem ki a dínós korszakomból.
-
-
brownus
veterán
mother!, aronofsky te beteg állat, úristen ez a film. sokkoló. 10/10.
singularity, szeretem az ilyen kis bé scifiket. szórakoztató volt, voltak benne ötletes megvalósítások.
what happened to monday, az első félórát tudtam megnézni tegnap este, ma befejezem. teccik, ez is jópofa sztorit mesél el. nem beszélve rapace-rol remekel
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #106193 üzenetére
Egy jóra lenne persze. Ezért néztem újra pár hónapja az első két részt. De számomra a Jurassic World is gyenge volt.
(#106194) brownus
Írd már le pls a sztorit, teljesen. Mert érdekel, de megnézni nem akarom.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem ugyanaz a kategória, mint a Force Awakens. Nagyon erősen a régihez nyúl, nem mer elszakadni a saját maga által lefektetett zsánerelemektől, ezért csak a kötelező minimumot hozza ma már. Szórakoztató, de felejthető volt számomra, mozira érdemesnek se találtam anno (eddig az újat se).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Urak, megvan h jovo heten mar Star Wars? Jon valaki esetleg szerda este Allee-ba az esti vetitesre?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz oriic #106197 üzenetére
Megvan. És jó ha január elején eljutok a moziba. Egész héten ezen bosszankodok haggyá!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest