- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Pixar és a részletek... Durva.
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #105703 üzenetére
Tudsz egyet ami jó az utóbbi időkből? Így hirtelen a Toy Story 3 óta én nem.
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #105705 üzenetére
Nagyon más az elképzelésünk a Pixar jó filmekről, nekem pont a Cars 1 ami nagyon tetszik a palettából, de a többi része már csak van.
Mindenesetre szeretem a munkásságukat.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz FollowTheORI #105705 üzenetére
Pedig az is nagyon ott van... Mondjuk az újabb részek azért laposodnak elfelé, de az első az nagyon komoly...
Utóbbi időben nem volt jó? Agymanók...? Szörny Egyetem? (mondjuk utóbbira is igaz, hogy az első rész jobb volt, de akkor is...
-
ígyvanferi
addikt
válasz cyberkind #105704 üzenetére
Up, Ratatouille, WALL-E, Brave, Inside Out. Igaz ebből csak az utolsó kettő jött a TS3 után, a többi megelőzte azt, viszont azok is a Cars utániak. A Coco-t még nem láttam, de előzetes alapján az is jó lesz. A Monster University sem rossz egyébként. A többit az elmúlt évekből nem láttam.
-
cyberkind
félisten
válasz ígyvanferi #105708 üzenetére
Ezekből a Brave-en kívül láttam mindet, az Inside Out meg tényleg nem rossz, akkor változtatok is, ezután nem jött nekem jó filmjük de megnézem szinte mindig mindet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ígyvanferi #105708 üzenetére
Cocónak megnéztem előzetesét, simán jónak tűnik, már amennyiben valakit nem zavarnak a zenés betétek egy animációs filmben.
Meg ahogy látom az értékelései is bőven jók:
Live-Die-Respawn
-
Jim-X
őstag
Nem kapott ra a virslire? Szomoru...
Mondjad Black Friday van, kap 70% engedmenyt (Just The Tip)
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
KaitouP
nagyúr
Denis Villeneuve a Szárnyas fejvadász 2049 bukásának okait találgatta
Az ok a sok igénytelen néző.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Viszlát
addikt
válasz KaitouP #105724 üzenetére
Az egyik kommentelo megfejtette, nem is akarhogy:
Túl komoly volt ,kellett volna bele pár vicces jelenet!!
a főszereplő is miért Gosling lett ? Azt mondom Vin Diesel vagy Rock oké ,mert ők tudnak színészkedni,de ez a Gosling gyerek ???
A rendező meg a másik ,mit akar itt a Vilneuve ilyen fogságban ,meg sicario val?!?! Rendezett valaha is igazán ütős filmet ? Megnéztem egyik transformers vagy halálos iramban résznél se láttam a nevét mint rendező,szóval ha jót akarnak Bayt alkalmazzák legközelebb,ő tudja hogy lehet igazán kult filmet rendezni"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viszlát #105726 üzenetére
De amúgy viccen kívül, ha a témát nézzük akkor nem mond hülyeséget. Bay meg Dwayne Johnson általában el tud adni egy filmet még mindig, ezek szerint Villeneuve meg Gosling nem... Más kérdés, hogy mire fognak emlékezni az emberek 2017-ből, a Jumanji 2-re, vagy a Blade Runner 2-re.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #105727 üzenetére
Senki sem tud minden filmet eladni, a klasszikus scifi meg egyébként is nehéz műfaj, nem szereti túl sok ember, nehéz tömegeket megmozgatni. Hacsak irdatlan pénzeket el nem költesz hype teremtésre, mint az Interstellar pl.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
k-adi
nagyúr
Űrvihar (2017)
GeostormNos.. ez a film valóban egy kalap sz@r Maga a Geostorm jelenség nincs is a filmben, helyette van minden más aminek semmi köze nincs hozzá. Most is megvan a szokásos romantikus szánalmas szál, a nyomozós szál kínosan szar, és még sorolhatnám. Maguk a pusztítások animációi mondjuk nem voltak rosszak, de láttunk már sokkal jobb filmeket is ilyen témában (pl. Törésvonal)
[ Módosította: Viszlát ]
-
PuMbA
titán
válasz Viszlát #105728 üzenetére
" Hacsak irdatlan pénzeket el nem költesz hype teremtésre, mint az Interstellar pl."
Szerintem nem biztos. Az Interstellar megjelenése előtt 1 évvel, amikor még nem volt nagyon marketing, már az első trailer abban az időszakban a legnézettebb trailerré vált 20 millió megtekintéssel, szóval ez például csak emberről emberre terjedés volt. Aztán ott volt a nagy űrutazás, amit az emberek többsége jobban kajál.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz PuMbA #105733 üzenetére
Nem tudom otthon mi volt, UK-ben már a trailer megjelenése előtt elkezdődött a hadjárat, aztán jött a teaser majd a trailer és a csapból is ez folyott, egyszerűen mindenhol Interstellar plakát, video, interjú, nem tudtál kettőt lépni anélkül, hogy valamilyen formában ne tolják az arcodba. Már-már SW-t megszégyenítő méretekben tolták, nem bízva a véletlenre semmit.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pitterix
őstag
Den of Thieves trailer, Gerard Butler keménykedik..
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Viszlát
addikt
válasz PuMbA #105735 üzenetére
Nem gondolom, hogy ezért, egyszerűen nagyobb piac. Az ugye megvan, hogy 150-200 millió dollár környékére teszik az Interstellar marketing jellegű kiadásait? Nyilván pontos adatai csak a Paramountnak vannak, de még ha sokat is tévednek és "csak" 100 millió volt, az is brutálisan nagy összeg. Nem véletlen, hogy a 600 millió feletti zárás ellenére sem elégedettek (főleg, hogy megjelenés előtt milliárd körüli eredményeket vizionáltak sokan), iszonyatos gépezet állt mögötte és ahhoz képest alig hozott valamit a konyhára.
-
PuMbA
titán
válasz Viszlát #105738 üzenetére
Lehet, bár amit én olvastam oldalak szerint nem volt veszteséges az Interstellar. 40 milliós profitra emlékszem, mert ugye 675 milliót hozott worldwide, míg a Blade Runner 2049-nél is 100 millió marketing költséggel számoltak most és elvileg így fog bukni 60-80 milliót egyes oldalak szerint, hogy eddig 252 milliót hozott worldwide, ami csak harmada az Interstellarnak.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
-
emiki6
veterán
Justice League
Hát, többet vártam, de egynek elment.
Túl sok poén volt és nem volt mindegyik erős, kevesebb ütősebb jobb lett volna.
Az szupererők és képességek nem igazán voltak kiegyensúlyozva...
A film nagyon lassan indult be, ez is zavart. Illetve két órás volt, mégis alig történt valami, ezt nem is értem hogy
Nem részletezem, egynekelment...#értékelés
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eeXaa
addikt
American Assassin
...hu.. na ez az új szinvonal ha akciófilmről van szó.
Kicsit oyan mintha az M.I. lenne keverve a Homeland-al... nincs gatyázás.....
remélem lesz folytatás.
9/10#értékelés
#103734: Hol?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
zoltanz
nagyúr
Megnéztem a Jöjj és láss című WWII orosz filmet. Ez a németek által elkövetett eseményeket dolgazza fel, amiket a már elfoglalt területeken műveltek Germanizálás címén, egy fiúcska sorsán keresztűl. Elég realisztikus ahogy a borzalmakat bemutatja, kicsit lassan indul be a történet, de ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest