Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
na party bag benne a kódban nem tudom korábban is tény volt vagy csak leak. De nem hiszem hogy ez annyira megdobja a nagy ratinges fodder árát nem hiszem hogy ezért a sok szemétért 83+ nál több kellene
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
Toguro San #7958 üzenetére
mert úgy tökéletes ahogy van
-
Woodslave
félisten
válasz
Jamesford #7950 üzenetére
elméletileg megmarad a kvali pont és a kvalifikáció is. A múltkori szezonváltáskor a pontok elvesztek a kvali megmaradt. De ez bug volt úgy kommunikálták. Van olyan itt is (asszem EAs' hit) aki nem kapta vissza.
Szóval passz. Ha megint lesz bug akkor lehet nem vígasztal hogy péntek estére visszakapod vagy szombat reggel
-
Woodslave
félisten
szerintetek amúgy ezzel a csapattal mi lenne a legjobb ingame formáció? Most visszatértem a 4-2-2-2-ről a 4-2-3-1-re Mertens cam Di Natale st Benzema és Fekir szélső cam.
Hát ez a Mertens elég súlytalan figura. Rúgott pár gólt de valahogy nem érzem a jelenlétét a pályán. Benzema meg nagyon idegen szélső poziban Fekir még úgy ahogy elvan. Második félidőben hoztam be "wingert" Mane vagy Openda valahogy jobban elvan ott, volt hogy váltottam 4-2-2-2-re.
Azon is agyaltam behozom Kantet is de Kante Makelele már kicsit túlzás meg valahogy mostanában a szűk alakzatokat nem nagyon élem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #7931 üzenetére
Tegnap háromszor játszottam feljutó meccset. Már tudtam nem nyerek pedig nem feszültem rá tényleg egész lazán nyomtam. Előtte két meccsen szerintem ha leraktam volna a kontit akkor is nyer nekem a gép
tudom nincs ilyen előtte nálam gyengébb utána harmadik meccsen egy jobb játékost kaptam de valahogy gyanús mindig.
-
Woodslave
félisten
Most jöttem rá bár AP irta múltkor hogy hanyagolja karácsony miatt a wlt. Hát lehet hogy tényleg nem a legjobb időpont hogy ordibaljak itthon
De örülök a play off könnyítésnek kevésbé lesz stresszes valszeg és a wlen is talán több win húzható be.
-
Woodslave
félisten
Arról nem is beszélve hogy véletlenül kvalit inditottam este. Néztem is milyen xar gold csapat itt div 1 végén. Erre nem leszopatott? 2-0 ra vezet 35.perc hátul passzolgat. Ranyomtam constsnt presst visszahoztam de utána nem kapcsoltam ki annyira szétnyílt még rúgott kettőt
. Szóval szerdán le kell nyomni vagy ezzel most mi történik resetelodik nullara vagy elveszik
-
Woodslave
félisten
Persze kétszer is feljutó meccsen kapok ki varázslatos módon
-
Woodslave
félisten
Na mai kontent nem túl erős. Ez az ikon sbc most új?
-
Woodslave
félisten
Erre egy ilyen. Ügyes volt pedig a srác
Írni is akartam milyen brutál jól presselt de aztán rájöttem inkább a taktika meg az 1-2mpes delay.Mertens cam 4-2-3-1ben rúgott egy vagy két gólt egy les volt de az az én hülyeségem. De őszintén azt se vettem észre hogy a pályán van. Lehet már romlik a szemem váltani kellene tele broadcastra
Nektek amúgy mennyi szokott lenni a passz? Azt nézem nekem mindig nagyon kevés még mindig primitív módon játszom sajnos futás meg háromszög tudom láma fax vagyok próbálok fejlődni
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
dehogy vagyok nem is áltatom magam.
Jó időben játszok jó ellenfelek ellen.
Most az 5 az extrém volt mert amúgy is volt benne két free win szóval semmi következetést nem vonok le belőle. Mondjuk így vagy úgy eddig minden kvali sikerüt elsőre (azt hiszem a legelsőg wl-re nem de arra már nem emlékszem hogy a play off vagy a kvali pont se volt meg)
De amúgy én is adnám ha elég lenne 4 win és akkor hátha több olyan játékos kerülne be akit meg tudok verni
-
Woodslave
félisten
sokkal jobb mint a fire? Agyalok én is hogy valamit már kell változtatni. Mondjuk mindig elveszi a kedvem hogy van egy untrade Kimpemeb-Hakimi páros, miafaxt variáljak (bár most Marquinos van de ő eladható)
Ha meg jön Kounde akkor Hakimi se maradhat kénytelen vagyok Jesust használni meg Maignant kapuba mert Donna se maradhat. Nem tudom megéri-e a variálást.
-
Woodslave
félisten
na várhattam volna Tapsoba pánik sellel megint megy fel mindegy most eladtam az utolsót szóval holnap 60k lesz
-
Woodslave
félisten
nézem ezeket az sbc leakeket Aouar biztos faxa lesz meg Etebo basszus ő is megvan az ezüst csapatban valami brutál az ezüst kártyája is.
(már amennyi silver meccsen játszom vele ami meccsek átlag 1 percig tartanak)
A középpályám untrade Makelele, ss KDB úgy gondolom teljesen felesleges még egy középpályás akármilyen jó is. Mondjuk KDB nekem nagyon nem jön be. Már az arany kártyája se adta, de ez se.De amúgy az olyan érdekes vannak lapok amiknek tök mindegy a statja mondjuk egy másik ugyanolyanhoz képest teljesen máshogy játszanak a játékban. Nem tudom ez direkt ilyen, vagy azoknak más akár a workrate, body type amit nem figyeltem eddig, de ezek mint Renato, Aouoar tök mindegy milyen spec kártyát kap broken. Mondjuk gold Aouar idén nem ment ahogy látom lehet a spec lapja se lesz olyan idén.
jó ez a Kroos is. Azt gondoltam ezen lehetetlen lesz bukni de már ebben se vagyok biztos
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrdevil #7812 üzenetére
totyra jók lesznek ezek a pakkok. A 85+ pláne jól néz ki.
nem nagyon vagyok ennek a híve de lehet innentől én is elkezdek totyra rakosgatni. Múlt héten is napokig nem nyitottam packot olyan felszabadító érzés volt lexarni ezt a részét a játéknak nem ráfeszülve aztán nézni a 84-es Degeát az ultimate packból. Persze totykor se lesz jobb őt nézni (hacsak nem lesz toty de még akkor se)
-
Woodslave
félisten
Na rank 3. Már hányinger kerülget tuti bottal nem piszkálom meg ma már.
Jött egy Atal pick de csak 7-es szóval marad Hakimi csomag lofax totw packot nem nyitom ki
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #7761 üzenetére
Egyáltalán nincsenek extrém nyitasaim amúgy. Se pickek se packok soha nem adtak. Ok nyitottam 5 játékost akik éppen 300k körül voltak szóval nem panaszkodhatok. De hol van ez red pick Neymar Maldini Ronaldo Messi stbhez képest.
De ez is csak közlés volt ultimate pack faxom -
Woodslave
félisten
Szerintem is. Egész jókat játszok. 5-2 egyelőre. A 8 csak meglesz. Mondjuk a passz vmi brutál. Ok lehet nem tudok játszani de qrva SS KDB egy normális passzt nem tud. Vagy látom a gyönyörű indítást aztán két méterre guritja.
emiatt megint orditok meg egyiknél láttam hogy még nálam is fogalmatlanabb. A másik dettó de ott nyertem hosszabbításban.
-
Woodslave
félisten
Na sikerült nyitni untrade Embolot. Előtte vettem meg hátha Sow miatt felmegy az ára
de persze nem
-
Woodslave
félisten
Erre még senki nem válaszolt egyszer se. Az sb-re van hatással a szerver állapot? Egyik meccsen tök jó aztán egy rohadt ezüst csapatot nem tudok megverni mert minden 2 mpeel később történik. Vagy csak én vagyok túl fáradt?
Ki akartam farmolni a maradékot se rage quiteltem sbből
Pedig ki akartam nyitni a base mid packot hátha elmegy már a kedvem végleg
-
Woodslave
félisten
Az nem a kvalira vonatkozik? Furcsa. Kvalizni lehet de wlezni nem mert nincs több entry? Hát ez elég köcsög húzás
Tegnap hajnal egyig nyomtam a qrva friendly swapot. De két pl assist kivételével meg is lett. Egy meccset nem játszottam végig ha a másik nem lépett ki akkor én
Kell még 4 sb aztán jöhet baby ... Hát nem is tudom ki
olyan jó lenne nyitni egy klub legendet mármint akiből az lesz. De tuti angol vagy olasz lesz
-
Woodslave
félisten
Na jó áron van Zaha Cornet ugrott is még kicsit. Ezen is lehetett keresni pár coint. Jó hogy 2.5millio áll Kroosban. Bár valszeg nem vettem volna akkor se Cornetet
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
eszembe jutott még egy tuti biznisz
totyra. Arra gondoltam, hogy megveszek egy csomó rare lapot. Nem unassingned hanem csak amennyit a klubba el tudok tárolni max 650 áron
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #7588 üzenetére
ez komoly ha nem olvasom el akkor azt hiszem bug mert nincs felfestve.
Ebből látszik mennyire lexarják a focit amúgy. Lehet rosszul tudom de csak annyi a szabály hogy térjen el a fű színétől ami itt nyilván nincs meg,
de az előírás amúgy hogy fehér legyen?MLSZ infrasrtuktúra szabályzat szerint igenMert én mást még nem láttam soha
-
Woodslave
félisten
hát nem tudom. Semmi jelentős különbséget nem érzek eredményességben a mostani untrade meg a korábbi csapat között. Azt gondolom most ahol vagyok nem jelent semmit. Kvali megvan, rank 3 meglesz, rank 2 meg amúgy se lenne meg. Ebben a játékban tényleg minden a szerencsén múlik. Milyen ellenfeleket kapsz, mit nyitsz, milyen a szerverállapot stb. Ha olyan nap van bárki megver, ha más nap van akkor meg 10-ből 8-at nyerek
Nyilván szeretnék megint jobb lapokkal játszani de amíg így áll a "biznisz" baxhatom
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #7563 üzenetére
ja 2 sb token megvan, másik 2-höz 1 meccs kell. Van 6 wl winem a 13 simán meg kell legyen a hétvégén. Lenyomom a brazilokkal még az már 6.
Nincs kedvem várni január közepéig egy baby-mid prime pickért amiből ugyanúgy xart fogok kapni. A 3 packot meg legalább addig nem nyitom ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 32" Samsung 4K Smart M7 S32BM700UP Monitor Újszerű Wifi Távirányító Gép mentes használat stb.
- Asus Gtx 1070 OC 8GB Gddr5 256bit
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest