- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
Topikgazda
Töröltem pár kommentet. Nem szoktam megemlíteni, hiszen folyamatosan szoktam törölni, de a héten többször volt arra példa, hogy teleoffolta itt mindenki a topikot, ami nem jó. Nem akciókkal kapcsolatban használjátok az erre kialakított OFF topikot.
Az akciókhoz visszakeresése érdekében pedig továbbra is támogatom a #akció jelzést. A topikban nincs kiemelésre lehetőség, de a #-re mindenki rá tud keresni, így egyszerűbb kikeresni a jó dealeket.
Köszi!
http://jateknaplo.blog.hu
-
huskydog17
addikt
#akció
Black Friday Sale van az Ubi Store-ban
Most először kapott a Starlink nagy akciót, fél éve jelent meg, szerintem tök jó space shooter, most -65%-ot kapott, az alapverzió 14 euró.
Ehhez ugye hozzájön, hogy 20%-ot még lehet csippenteni az akciós árból 100 uplay ponttal.Nyilván ezek azoknak lehet lényeges, akik nem Uplay+ előfizetők.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Crytek
nagyúr
válasz huskydog17 #30902 üzenetére
Sajnálom a Breakpoint sikertelenségét... Wildlands ára issza meg a levét Sose lesz olcsó
Next PC Upgrade: 2022
-
freelanced
addikt
válasz TheNewDawn #30896 üzenetére
Ez melyik?
Én a MUVE-nél vettem egyet egyelőre nem kaptam levelet, hogy törölték volna vagy bármi ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
TheNewDawn
addikt
válasz freelanced #30904 üzenetére
A Muves sajnos.
-
pingtest
tag
válasz freelanced #30904 üzenetére
Nálam sincs még gond.
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
adrian360
őstag
válasz TheNewDawn #30905 üzenetére
én is vettem egy muves DR2-öt, nem jött még semmi levél hogy gond lenne, és most is beléptem a játékba, megy gond nélkül
-
freelanced
addikt
Nekem sincs gond eddig.
A pénzt visszaküldték már? Érdekes, fene érti, hogy van ez.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Ármester
válasz Lackki #30885 üzenetére
Köszi, én délután megvettem még innen, meg is jött a kulcs, engedte aktiválni is.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MrTwister
őstag
Nekem is most jött levél a Muve-től:
Üdv !Tájékoztatunk, hogy HU********* számú rendelésed:
DiRT Rally 2.0 (PC) DIGITAL
mennyiség: 1 db.
állapot: Töltsd le most
Rendelési szám:HU********* Rendelési érték:1 655,00 HUF Fizetési mód:Masterpass törlésre került.
Amennyiben megrendelésedet előreutalással fizetted ki, az előzetesen levont összeget 7 munkanapon belül visszautaljuk arra a bankszámládra, amelyről a rendelést kifizetted.Akkor ez ennyi volt, gondolom steam hamarosan tiltja és leveszi az accomról. Azért remélem ez további szankciókkal nem jár, tehát bant nem kapok érte ugye, mintha lopott kártyával vásárolnék nem úgy veszik vagy ilyesmi, tehát a kiadó meg fogja neki indokolni, hogy miért veszik le.
Egyébként a többiek hsz.-aiból kiindulva elég random a dolog, egyes rendeléseket visszamondanak másokat békén hagyják, ha ez ilyen szubjektív módon pofára megy akkor köszönöm de én sem veszek soha többet semmit a Muve.hu-n! Mert akkor vagy mindenkitől elveszem vagy senkitől nem?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
TheNewDawn
addikt
válasz freelanced #30908 üzenetére
Ugyanazt a levelet kaptam, amit kolléga linkelt. Szóval azonnal visszavonták, a pénzt meg majd ( TALÁN) 7 nap múlva visszakapom
-
MrTwister
őstag
válasz pingtest #30911 üzenetére
Inkább azt kívánnám, hogy mindenkinek maradjon meg, de tudom, hogy ez úgy sem teljesülhet. Kb. mennyi idő míg a steam intézkedik? Néhány nap vagy 1-2 hét? Addig játszok vele amennyit csak lehet!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz MrTwister #30913 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy aki CDgalaxistól vette(egy ember innen), meg most SyMbioTe kolléga a Konzolok szervizétől vajon tőlük is elveszik vagy csak a Muve ilyen következetes? Hiszen az "elárazás" Ft-ra pontosan mindenhol ugyanannyi...
-
-
twollah1976
őstag
Na ezt jo tudni, mert kb 10 perc vettem meg a Konzolszerviz vagy mi a tosz oldalon a Dirt 2.0-t.
Simple-lel fizettem ki, megjott a level, hogy a vasarlas ellenorzese utan megkapom a letoltokodot.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
eami
veterán
válasz MrTwister #30910 üzenetére
én nem találtam olyat a felhasználási feltételekben ami engedné ezt nekik, sőt... megerősíti hogy a szerződés létrejött ha ment a pénz. átsiklottam valamin esetleg?
-
Jinxb1rd
addikt
Ha velem csinálják ezt, tuti megérdeklődöm valahol a vásárlóvédőknél. Szerintem nem csinálhatják. Kifizettem és rögtön fel is használtam.
Btw, ti hogyan fizettétek ki? Mert kártyával kártyaadatmentés nélkül, lehet ez számít valamit...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
FunPro
őstag
"A MUVE nem vállal felelősséget az Áruház működésében bekövetkező zavarokért, beleértve a következők által okozott kimaradásokat vagy hibákat: vis maior, az Áruház rendszeres karbantartásával kapcsolatos tervezett tevékenységek, szerverhibák, harmadik felek jogosulatlan tevékenységei, külső szolgáltatók hibája, a Felhasználó hibája. A MUVE minden tőle telhetőt megtesz az Áruház megfelelő működésének biztosítása érdekében."
Jelen esetben ez egy nehéz kérdés.
Mivel nem egy oldalon volt elárazva (ráadásul mint tudjuk, több oldalon UGYANAZ a hibás ár szerepelt), feltételezhetően a nagyker (vagy minek mondjam) árazott el valamit. Így a hibáért a kisker valószínüleg nem vonható felelősségre, mert a hiba nem az ő rendszerükben volt.Persze, lehet panasszal élni (több fele is), az a szabályzatukban fel is van tüntetve. Mondjuk akinek megéri heteket/hónapokat rááldozni erre a dologra, hát...
Amúgy nem vagyok jogász, sem holmi szeretetszolgálat, de jelen esetben én a MUVE mellett állok.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
fatal`
titán
válasz Jinxb1rd #30925 üzenetére
Én a CDG-n regisztráció nélkül fizettem. És soha nem mentek kártyaadatokat sehol.
(#30926) FunPro: Szerintem azért is nehéz kérdés ez, mert egy fizikai boltban, ha elárazzák a terméket, kötelesek annyiért odaadni. Bár ott egyértelműen a kisker hibázik. Itt jó kérdés, hogy mi történt.
Mindenesetre, ha törlik a rendelést, akkor törölték. Akkor majd később megveszem leárazva, valószínűleg drágábban.[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
ahhoz képest hogy megy a törlésre a fenyegetés még mindig kapható másik cégnél
Privátot hamarabb észreveszem
-
reelc
veterán
#Akció
Most láttam, hogy a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Complete Collectionben ami új kiadás, eddig ilyen nem volt és -60% 32 EUR - a Martyr alapjátékon és a rengeteg DLC-n kívül benne van a Prophecy standalone kieg is! -
Ármester
válasz MrTwister #30914 üzenetére
Én is kíváncsi leszek.
Egyelőre nem jött mail, sehonnan.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MrTwister
őstag
Átolvastam, ilyen kitételt én sem találtam. Sebaj ha nem kell nekik a pénzem akkor úgysem kell, ezt nem lehet erőltetni. Na most már én is befejezem a témát mert kikapunk, az OFF topicban válaszolok legközelebb ha lesz mire.
-
Nem tudom mennyire common knowledge: egy saját, 100 pontért szermányolt 20%-os uplay kuponomat elfogadott após uplay acca, boldog division2 gold tulajdonos. Indulhat a kunyizás .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz kalozhun100 #30938 üzenetére
Mert reggel 9-től felkerült rá az új akciós ár ami holnap az alzás Black Friday alatt lesz elérhető. (van visszaszámlálás is annak aki lecsapna rá)
Nyilván a lényeg a gépi fordítós cím volt, a kuponozás meg csak ürügy
-
warcat
veterán
Might & Magic®: Heroes® VII - Full Pack 3.44€ Uplay kulcs
-
warcat
veterán
Egyébként Uplayen Black Friday van, 50€ kosárérték felett automatikusan kapsz további 10€ kedvezményt fizetéskor.
Így az Anno 1800 Gold 46.99€ lenne, kalandozó kedvűek rápróbálhatnak, hogy működik -e a 20%os kupon (Uplay pontok beváltásáért).
Ott is kapható a feljebb található Heroes VII Full pack 4.5€-ért ezért vélhetően nem elárazás.
-
Chosen
addikt
#akció
Holnap reggel 9-től:
Red Dead Redemption 2 PS4 - 9980 Ft Alza (mellécsapva valamit kieg kuponnal ~8500 lesz a vége)
(Ha elfér itt PS4 játék is)
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Chosen #30945 üzenetére
El, sőt, szerintem Black Friday alkalmából mindenféle játékos kontroller és periféria is, mert év közben nem szokott semmi épkézláb leárazás lenni.
más
Yuplay.ru oldalán van megint pár jobb vétel a kisebb címek közül.
Conarium 108 putyin
Battlezone: Combat Commander 130 putyin (Battlezone 98 korlátos!)
The Banner Saga 150 putyin
The Banner Saga 2 150 putyin
Medieval Engineers 300 putyin
Gal*Gun 2 412 putyin
Killing Floor 2 450 putyin (Deluxe Edition 600 putyin)illetve sokan mások. Tipikusan feles a legjobb Steam árakhoz képest, GalGun2 pedig a harmada.
És a szokásos: ruszki kereskedő ruszki kulcsokkal, mindenki csak saját felelősségére, de főleg, mindig ellenőrizzétek SteamDB-n a kiírt AppID-t hogy nem korlátos-e!
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Vertigo18
addikt
válasz s7evcsenko #30947 üzenetére
Főleg ennyiért... Ez azért már alig több, mint egy ezredes...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ayo
Topikgazda
Az Epic-en ingyenes a Bad North!
Nekem nagy kedvencem és mindenkinek csak ajánlani tudom, ha kicsit is szeretitek a tower defense témát. Rövid ajánlómat itt olvashatjátok.
http://jateknaplo.blog.hu
-
reelc
veterán
#Akció
Akciósak a Grim Dawn címek! Humble Store, vagyis havi előfizusoknak még jön le belőle!
Grim Dawn -80%, 4,99 EUR - HL.
Ashes of Malmouth Expansion -40%, 10,79 EUR - HL
Forgotten Gods Expansion -30%, 10,11 EUR - HL
Grim Dawn - Crucible Mode -30%, 4,54 EUR
Steam Loyalist Items Pack -15% 7,64 EUR kozmetikai csomag, ha valaki akarja a devet támogatni.Izometrikus ARPG-t kedvelőknek tudom ajánlani az alapjátékot elsőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest