- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Alienware arenán vannak elvileg kulcsok megint a Xbox Game Pass for PC One Month Key Giveaway-hez, annyit változtattak, hogy 2+ szintű fiókok kérhetik le.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
enginev3.0
félisten
Új codot nem tudtok olcsón?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Crytek
nagyúr
válasz enginev3.0 #30505 üzenetére
Ha az 53$ ide tartozik neked akkor ,de
(Bizakodva várom hátha az activision egyszer itt is megszédül és WW2 sorsra juttatja a játékot )
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz twollah1976 #30507 üzenetére
Az sajnos volt bundlezva el is szórtam multis cucc nem érdekel
-
Jimbo75
tag
Nem tudja valaki, hogy Steamen várható-e Halloweenes vásár?
-
akey
tag
Google Play-en akciós a Stardew Valley: link
2990Ft helyett 1990Ft. -
reelc
veterán
A Grim Dawn címek akciósak a Steamen.
Grim Dawn -75%, 6,24 EUR
Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion -35%, 11,69 EUR - HL, nem volt még ennyiért!
Grim Dawn - Forgotten Gods Expansion -25%, 11,25 EUR
Grim Dawn - Crucible Mode DLC -35%, 4,21 EUR. - Ez az alapjátékhoz is vásárolható, aréna mód.Az alábbi kettő kozmetikai csomag, ha valaki a játékvásárláson felül szeretné támogatni őket:
Grim Dawn - Steam Loyalist Items Pack -25% 6,74 EUR
Grim Dawn - Steam Loyalist Items Pack 2 -25% 5,99 EUR -
s7evcsenko
addikt
A Sherlock Holmes: Crimes and Punishments jelenleg a nagy akcióknak köszönhetően a GOG-on a legolcsóbb. €5.99 (Steam €7.49)
Egy olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy a magyarítások kifejezetten steam-es játékokhoz készülnek, vagy kliens független és menni fog (mennek) a gog-ossal is?
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
reelc
veterán
válasz s7evcsenko #30517 üzenetére
Ha a letöltőhely adatlapján nincs feltüntetve milyen verzióhoz van, kérdezd meg a fordítót! Szoktak elérhetőséget feltüntetni.
Szerintem esetenként eltérhet, ezért jobb érdeklődni, főleg, ha vásárolnál is emiatt! -
De4d
őstag
Azt megtudja valaki mondani hogy a Sherlock Holmes The Devils Daughter miért olyan "olcsó" szürke boltban, amikor elvileg 5 euró alatt sose volt. Volt korábban valami bundleba?
Minden jó, ha a vége jó!
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
reelc
veterán
Borderlands 2 Complete Edition $5.99 - Macgamestore.
Régebben jelezte a Steam, hogy ha valami Steamplayes, de már nem találom.
Egy ismerősömet ez érdekelné, Win/Steam alatt megy-e ha ezt innen megveszi: Call of Duty 4: Modern Warfare
Még bő 9,5 órán keresztül tartanak az aklciók![ Szerkesztve ]
-
-
-
reelc
veterán
válasz Beniii06 #30524 üzenetére
A Borderlands 2 Complete Editiont pár éve ott vette innen jópár ember akcióban, köztük én is.
Eltelt pár év, nem tudtam változott-e valami, ezért kérdeztem rá a másik játékkal kapcsolatban.
Régen a Steam adatlapon volt egy Steamplay felirat, onnan lehetett tudni a dolgot. -
-
duvi
nagyúr
Steamen a Halloweeni vásár keretében, 70%-os akcióban az Elite Dangerous.
-
duvi
nagyúr
válasz FehérHolló #30528 üzenetére
Van benne bőven, de ez egy sandbox űrszimulátor, ezért semmit nem kötelező csinálni. Nem kerülsz hátrányba másokkal szemben (lehet solo/private group/open játékmódokban is játszani), ha nem grindolsz folyamatosan. Van aki elmegy hosszú felfedezőutakra (akár több hónapra) és nem foglalkozik vele, hogy hol tart a hajófejlesztésben.
-
cskamacska
addikt
Nagyon köszönöm a linket! MacGameStore nyáron is csinált 5 dolláros CoD4 zakciót, de akkor is csak pár óráig tartott. macgames5off kóddal még lejött belőle 5%.(csak első vásárlásonként per MacGameStore fiók, pcgames5off ugyanez a kód WinGameStore-ba)
ollie: Még kiderül mi lesz a vége, mert a régi fiókra nem küldték ki a 2fa kódot, új fiók rendelését meg manual review miatt visszatartják.
De elvileg csak a Black Ops 1-nél volt külön Mac változat(meg egy maroknyi más játéknál) _elvileg_ évekkel ezelőtt összedolgozták már a CoD4 Mac és PC változatát Steam alatt.Call of Duty: Black Ops - Mac Edition ki is múlt idén, app_retired_publisher_request(a removed store name utódja) lett június 21-én.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
reelc
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Jó volt tisztázni a dolgot!
Végül nem vette meg, talán legközelebb.
Sajnos tényleg eléggé utolsó pillanatban találtam rá, és egyúttal dobtam be a linket.[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz s7evcsenko #30517 üzenetére
Gyors ide is beteszem ha valaki nem jár az OFFba, akkor is lássa.
Már 3.75 GBP -ért is kapható a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments a GamersGate.co.uk -n.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
kwzatz
őstag
Az év vétele:
Yakuza 0 €6,79-ért. [link]
Remek sztori, karakterek (ebben a kettőben nagyon erős) és zene (mondjuk ebben is ), milliónyi minigame, összességében pedig egy nagyon egyedi élmény.
Van egy fura stutter jelenség (150+ fps-sel is, mert egyébként nem nagy a gépigénye), ami nálam is előjött sajnos (nagyon random fórum alapján), ezért jobb Steamen venni, ha valakinél totálisan játszhatatlan lenne miatta. Lehet néhány dologgal "tompítani", engem nem akadályozott meg az 1-2 óránként előforduló furcsa akadozás abban, hogy az abszolút kedvenceim közé kerüljön.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
guftabi96
addikt
Automobilista Ultimate Edition 13,5€
Csak kormánnyal érdemes vele próbálkozni.
Grafikailag lehet nem top, de minden másban az. Kiváló fizika, az egyik (ha nem) legjobb forcefeedback a piacon, változatos, kiváló tartalom.#KeepFightingMichael
-
TheNewDawn
addikt
Sajnos már nem tudom szerkeszteni, de kb év vétele 2.0:
VAMPYR jó kis tavalyi RPG új HL 13 euró (boo KÓDDAL 2GAME.COMON)
[link] -
kwzatz
őstag
válasz TheNewDawn #30536 üzenetére
Persze, be lehet vállalni máshonnan, de pont azért írtam a stutterről, hogy ha valakinek megoldhatatlan a probléma (én utánanéztem, mit lehet tenni, és a kontrollerbeállításokkal kellett ügyeskedni, utána sokkal jobb lett, de nem tökéletes), akkor tud refundot kérni Steamen, talán ennyit megér +€1,5. Miután valaki játszik a játékkal, úgysem fogja sajnálni.
-
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #30537 üzenetére
A fenti Yakuza 0 után ismét egy tévedés. Az bundlezva volt annál olcsóbb csak akkor lesz valaha ha ingyen adják ,ez meg benne van a 300ft-os game passba. Azt hittem ez a best buy topik de látom változnak az idők
Aha mert a fent linkelt ár örökké tart igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #30541 üzenetére
Akkor te is tévedsz mert nem a Yakuza 0 volt 12$, de ki számolja.... aki nem ért a pénzügyekhez ne vásároljon.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Crytek #30539 üzenetére
Tévedés? Játszottál már a Yakuza 0-val? 20€-ért is ingyen van szvsz, 6-7€-ért meg vicc.
Szerintem ez nem attól Best buy topic, hogy csak HL árat lehet linkelni, hanem "jó vételt". Van, aki inkább egy überfasza játékot preferál 2.000 Ft-ért, amivel aztán 50-100 órát szórakozhat, ahelyett, hogy annak örül, hogy 40 Ft-ért vett egy bundleszemetet plusz egy sornak, amivel soha nem fog játszani.
Én ha ide linkelek valami akciót, akkor az általában olyan, amit jónak tartok és úgy érzem, hogy bőven megéri az adott áron. Nem minden szirszart azért, mert még soha nem volt ilyen olcsó. Aztán mások meg eldöntik, hogy nekik melyik érdekesebb."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
TheNewDawn
addikt
válasz Crytek #30542 üzenetére
Konkrét hülyeséget irsz 0 linkkel vagy bizonyitekkal alátámasztva, marad az ignore lista Szóval továbbra is HL ár amit írtam.
Hogy ON is legyen a többieknek:
Civilization 6 platinum edition 40 euró ( ebbe összes bővitmény bennevan, beleértve a Gathering Stormot is) NEM HL, ha külön szerzi be őket az ember, de igy nem volt még ennyiért.
[link][ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #30544 üzenetére
Amit te vagyok mások nem képesek megoldani még nem jelenti azt hogy nem lehetséges. Szóval továbbra sem HL ár bármennyire is szeretnéd
-
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #30546 üzenetére
Nem hazudozok mivel nincs okom rá. 2 és vagy 3$ volt bundleba. Az hogy te vagy a fél világ nem jutott hozzá 1 hónap alatt amíg elérhető volt, arról ne haragudj de nem én tehetek.
De részemről vége elnézést ,hogy hozzászoltam. Többet nem fogok. Inkább majd hozom a drága árakat mert ide az valóNext PC Upgrade: 2022
-
De4d
őstag
válasz TheNewDawn #30537 üzenetére
Ha itt most ennyi, mennyire lehetne számítani hogy steamen is lesz ennyi, mondjuk a winter sale alatt? Ahogy figyeltem mindig erre a 16.99-re lőtte be eddig a steam, de sehol máshol se nagyon volt olcsóbb, hogy lejjebb vigye. Ezek után talán?
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
kwzatz
őstag
válasz Crytek #30547 üzenetére
Tegyük fel, valaki szeretne most Yakuza 0-t venni, mert valahogy kimaradt neki az a Humble. Mit ajánlasz? Várjon 1 évet, mert akkor nem 6€-ért, hanem majd 4€-ért tudja megvenni? Vagy ha soha nem lesz kevesebb, mint a Humble-ös arányosan osztott ár, akkor soha ne játsszon vele, mert nem HL áron venné? Én is olcsón veszem a játékokat, de itt most megérteném, ha Dilikutya jönne a fillérb*szós hsz-ével, amikor egy minimum 50 órás (egyeseknek 150), single player játéknál, ahol mégcsak DLC-k sincsenek, csak brutál mennyiségű tartalom, ilyen "taktikázás" megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest