Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz thebeegee #2714 üzenetére

    Dehogy tölti fel a fejet! Csak annyi tintát szív át mindig a patronból, amennyi a nyomtatáshoz szükséges. Ha meg kevesebb tinta van egy gyári patronban, akkor az közönséges lopás, de legalábbis a vásárló megtévesztése. Mert mit ígér a gyártó? Hogy a gyári patronokkal X oldalt ki tudsz nyomtatni. Mit kap a vevő? X/20 oldalt. Gyári patron van eredetileg a nyomtatóban? Igen! Akkor meg? Hogy létezhet az, hogy 10-20 oldal után üresek a patronok? Ez egyszerűen felháborító!

    (#2716) epzon: '95-2001-ig nyomtatókat javítottam, kicsiktől kezdve az ötmilliósokig mindent. Már abban az időben se forgalmaztunk epson tintásokat, mert ugyanolyan szarok voltak mint manapság, javításra is csak átvettük és vittük budaörsre amikor épp arra jártunk. A szervizes meg egy bunkó paraszt volt, amiben nem eredeti patron volt, azokat a nyomtatókat át se vette. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nekem is van tapasztalatom - nem is kevés - nyomtatójavításban.

    Mellesleg azért fejeztük be igen gyorsan az epsonok forgalmazását, mert egy-két héten belül visszahozták szinte mindet, vagy beszáradt fejjel vagy töküres patronnal és követelték vissza a pénzüket. Hozzáteszem, hogy részükről teljesen jogosan...

Új hozzászólás Aktív témák