Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    válasz k.kristof #7436 üzenetére

    Ez a másik...sok könyv nem jelein meg magyarul, így angolul olvasnám, és bár van egy-két jó angol nyelvű könyveket árusító bolt, de azért nem olcsó mulatság..meg van amit elolvasnék magyar után angolul is. De a végén csak kiköt majd a polcon, ha lesz egyszer egy normális könyvespolcom :)
    Könyvet meg többnyire kinézem boltban, neten, vagy régi vágyam, aztán amikor akciós az egyik nagy boltnál neten akkor megveszem.

    inkommenzurá: akkor nem egy az igényünk, én sok írót nem ismerek még, pedig hidd el eleget olvastam már..de mindig van újabb, még akkor is, ha régi.

    Offtopic, de muszáj ajánlanom, mert megérdemli...az említett nagy bolt netes akciójában nemrég le volt akciózva Schreiber László: Sírhacc Béla, Vanicsák bácsi és Búvady című egyperces gyűjteménye...nem volt a 150 oldalas könyv egy ezres..de sokkal többet is megért volna, sajnos az írónak nem nagyon találtam más kiadványát, de ha tehetitek olvassátok el legalább ezt...aranyos, szomorú, szürrealista, de igaz..olyan kis magyar történtetek :) Örkény féle élményt kínál, legalábbis nekem olyan volt.

    [ Szerkesztve ]

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák