- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz kuruczz #7550 üzenetére
"Szókereső jobban használható ezen, Mint a Nook-on... (könnyebb a forgatás, feladás)"
Sőt, ugyanezért a Nookon is jobban használható a szókereső, mint a Nookon
(nemrégiben frissült az alkalmazás: az új verzóban jelent meg az egyszerűsített forgatás, feladás - ennyi az oka...) -
aradym
újonc
Hali Mindenki!
Bocs hogy csak úgy váratlan vendégként ide böfögök egy kérdést, valószínű ha végig pörgetném a témát megtalálnám a kérdésemre a választ, de reménykedem valaki tud nekem segíteni!
Az lenne a problémám hogy nem rég vettem egy Nook Simple Touchot rátettem néhány pdf-es formátumú könyvet, de a megjelenítése iszonyat kicsi volt, gondoltam át konvertálom. Sikerült átkönvertálni Epubra most viszont olyan nagy hogy jó ha egy oldal felét látom. Hiába állítgatok margót, betüméretet, akármit, nem változik. Valami ötlet? mit kéne tennem?
A válaszokat előre is köszi!
-
thetan
aktív tag
WaxteQ XBOOK 60 FL
Nos, én is megkaptam. Mint korábban írtam nincs egyáltalán összehasonlításra tapasztalatom, csak tabletjeim voltak.
Kicsomagolva az olvasót - korrekt, masszív - jól összeszerelt, a gombok nem lötyögnek, jó a fogása.
A megjelenített szöveg tetszetős, éles kontúrokkal. a háttérvilágítás nagy terjedelemben változtatható, egyenletes.Böngészésre nem igen való, kevésbé mint gondoltam korábban az ilyen olvasóktól - a flash playert magától feltelepítette, de nemigen lehet vele videokat nézni. Persze gondolom egyikkel sem - nem ezt a célt szolgálja.
Nincs benne a google play, tehát külön kell feltenni az appokat.
A gmail fiókomat be tudtam állitani, de valamiért mindig azt irja ki hogy "Sajnos a(z) android.process.acore folyamat leállt" leokézom utánna jó, de mindig feljön ez az ablak. Más alkalmazásnál nem csinálja.
Most megyek veszek egy micro sd -t és felteszem rá az ANKI nevű tanulóprogramot, hogy megy -e vele, mert az volt a leglényegesebb pont amiért androidos olvasót vettem. Meg eszperantó szótárakat, ékezeteket kezel -e. Később kiderül
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
cabal
tag
válasz kuruczz #7546 üzenetére
Jó hírek!
Lapozás sebessége? Gyári olvasó kezelhetősége?
Világítás teljesen kikapcsolható? Sötétben mennyire homogén és erős a fénye?
Hirtelen ennyi. Nagyon megfogott a specifikációi alapján a cucc.''A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.'' /Hofi/
-
thetan
aktív tag
lapozás elég gyors, a fényerőt a nullától felfelé folyamatosan lehet változtatni és nagyon erős a végső állapot, és kis fokozatokban változik, jól be lehet állítani bármilyenre. A világítást teljesen homogénnek látom. Az ANKI tanulóprogram fut, a gyári olvasójával nem vagyok megelégedve, mert ha elfordítom a képernyőt alig lehet visszacsalni (érintésre nem jön elő) az a menü, amivel lehet a feliratok betűnagyságát, kitöltését és legfőképp a visszafordítását alapállapotba kell bejelölni ott kell tapicskolni egy darabig mire sikerül.
Majd felteszek egy másik olvasó programot azzal meglátom mi van.
nekem az egész ebook rendszer uj, meg kell vele ismerkednem pl. a pdf kezelést stb. Amit feltettem formátumot azt eddig kezelte
Sajnos hang az nincs,
ja és a Calibre az fogalmam sincs hogy micsoda
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
kuruczz
tag
válasz Rebourne #7557 üzenetére
Mivel én célgép-ellenes vagyok ezért nem tudok a kérdésre objektíven válaszolni (Mármint Kindle-WayteQ)
Ami szempont lehet:
Budapesten van a szerviz (tudom legendás a Kindle szervizelése, de mégis).
Számomra szempont volt, hogy univerzálisabb legyen mint egy olvasó (Kinevethettek, de sokan és sokszor játszottak vele a strandon pl.: most hétvégén is (Szókereső)). Eddig minden app felment rá, mondjuk a Kindle-t nem próbáltam, de miért ne menne...
Ha valakinek a Kindle kijelzőjének homogén megvilágítása, kontúrossága és felbontása hiányzik, ne habozzon, vegyen azt. A többiek vegyenek ilyent... Nem tudok véleményt alkotni, mert Kindle PW-t csak az Edigital-ban láttam, de nem győzött meg. Ez is nagyfelbontású, napfény sehol, így nem tudtam a Nook mellé tenni, de ha lesz, megteszem.
Vannak lapozógombok, és jól is működnek.
2 magos processzor, kíváncsi vagyok meddig bírja, de ha két hétig elzakatol, akkor szerintem ezért sem lehet belekötni.
Ma úgy gondolom a kijelzőn kívül nincs ok amiért más olvasót kellene vennie olvasót kereső hazánkfiának, ráadásul nem is biztos, hogy az a kijelző annyira lemarad. A megvilágítás alul kicsit foltos, de engem a Nook sem zavart, pedig ott a felső LED-ek szépen látszottak, ha letettem és úgy olvastam.
A gyári tok jól illeszkedik, a kínai szakembereknek sikerült fordított pólussal beletenni a két mágnest, de megfordítva visszaragasztva szépen zár a tok.
A bónuszként kapott kuponokról szívesen lemondok, ha valaki most kezdi a könyvtárát kiépíteni, keressen bátran.
Nekem a gmail-al semmi gondom sincs, remekül működik.
A gyári Launcher-t minden gond nélkül sikerült lecserélnem.
Számomra az is jó hír, hogy a tulajdonos magyar, ráadásul ad pár magyarnak munkát is...Ami nekem zavaró kissé, de azért lehet vele együtt élni: az SD slot nyitott , jelző LED túl fényes (lehetne diszkrétebb), és a mi a legfájóbb: rossz az elhelyezése a be-ki kapcsoló gombnak, illetve a véletlen bekapcsolás ellen oly jól védett, hogy direkt bekapcsolni sem túl könnyű (a Nook "n" és hüvejkujjnyi ki-be gombjaihoz képest.
Tényleg jó lenne ha a tok ébresztene-altatna... azt gondoltam egy kis reed-relé van a kütyüben ehhez, de nem találtam rá...Mindent összevetve olvasási élményben a telepíthetőség, (főként a Calibre Companion) feledteti ezeket a kellemetlenségeket, remélem a tartósság is elég lesz arra, hogy csak 8"-os kijelzőnél áhítozzak újra.
-
Ébri
senior tag
válasz Rebourne #7557 üzenetére
Nem tudsz edigitalban (már ha ki vannak téve) megnézni egyet-egyet? Mert szerintem elég más a kettő. filozófiája, bár store nélküli androidom még nem volt. Ha a PW-t valamivel jobban teszre akarod szabni, akkor hekkelgetni kell (nem nagyon bonyolult, de talán bonyolultabb, mint APK-kat telepítgetni). Én PW-t a kijelzője miatt vettem, mert majdnem fehér, ugyanakkor pl. hogy Calibre-ben kell fontot beépíenem, hogy sajátot használjak most már kezd kifejezetten idegesíteni .
-
thetan
aktív tag
Szerintetek milyen programokat érdemes rátenni, illetve melyik az ajánlott launcher az ebook-olvasóra?
-
thetan
aktív tag
válasz Petyka3 #7564 üzenetére
A kép nem tükrözi a valóságot, inkább szürke, halványszürke
eddig minden app felment gond nélkül, (hacsak azt nem tekintem gondnak, hogy felugrik egy ablak hogy valami összeomlott, de leokézom és minden rendben)
Feltettem a Cool Readert
pdf reader
Dictionary For MIDS - ami le is töltötte a nyelvi adatbázist (esperanto)
és az e Share - is megy gond nélkül, ez egy wifi-s fájlmegoszto[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Hm nem rossz, de még nem győzött meg teljesen..nagy plusz az android (nekem is az ANKI miatt), de a kijelző fogja eldönteni, annak is a fénye, képe...
Talán lesz mobilarénás teszt, ott remélem egymás mellé teszik a pw2-vel, vagy legalább összehasonlítják.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Rebourne
aktív tag
Nem tudom megnézni edigitalban, messze lakok, pár határral arrébb Nálunk egyszerűen nincs piaca az e-könyv olvasóknak, a belföldi netes kereskedők meg még le vannak ragadva régi Kindleknél és Nookoknál. A Glowlightos Nookomat úgy vettem, de a fellett már eljárt az idő, hogy az ismerősnek (aki nem ért hozzá) is azt vegyek most.
A jó specifikációk és a full magyar UI miatt viszont ez az új Waytek jobb vásárnak tűnik, mint a Kindle PW2.
-
Jack@l
veterán
Igértem valakinek kis összefoglalót az M96-ról, szóval nagy vonalakban:
A kijelző gyors és elég jó, majdnem teljesen matt. A2 módban kb 2x gyorsabb, de gyakorlatilag használhatatlan olvasásra/netezésre.
Nemtom hogy normális-e, de olvasáskor valamiért nagyon halványan látom az előző oldal betűinek sziluettjét. Ez remélem csak szoftveres hiba és orvosolni fogják.
Az proci elég gyors, kb 15mp alatt bebootol, gyorsan tölti a könyveket. Néha van egy kis akadás/várakozás ha nagyon telefononb megszokott módon nyomkodom az appokat. (gondolom egy idő után betelik a ram és dolgoznia kell a GC-nek)
A beépített onyx reader jó EPUB meg PDF olvasásra is(eddig csak ezt a kettőt próbáltam), epubnál gyorsan, egyszerűen lehet font fajtát, méretet, vastagságot állítani.
Jobb oldali gomb az egy joystick, azzal is lehet lapozni meg menüben lépkedni. Fel-le részével lehet a betűméretet állítani menü nélkül ami pozitívum(pdf-ben is). Pdf-nél nagyításkor újratördeli az oldalt és akkorára vágja a mergin-t, amekkorára én beállítom(ez nagyon pozitív).
Olvasáshoz nem kell a stylus, gombokkal szépen lehet navigálni.
Elvileg van benne text-to speech is felolvasásra, edddig nem sikerült működésre bírnom. Ahogyan az elvileg beépített speakert se. Zenét, képet lejátszik.
Teljes google play elérés van, gyakorlatilag minden progit feltelepíthetek rá, amihez megvan a beépített hardver, viszont google play services nics rajta. (nagyon sok program ezt hiányolni fogja, pl: youtube )
3 perc alatt képernyővédő, 15 perc alatt automatán kikapcsol, ha nem érek hozzá. (ez állítható)
Látszik hogy még van mit csiszolni a szoftveren, de összességében meg vagyok vele elégedve. A tok is nagyon igényes amit hozzá kaptam.Ha valaki tud érdemleges infóval szolgálni a ghost-os problémáról, akkor írjon légyszi. (valami betűszépítő eljárást sejtek a háttérben és részleges/optimalizált törlést)
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
hampidampi
senior tag
Akkor fordul elő ilyen, ha ki van kapcsolva az oldalankénti képernyőfrissítés. Sok olvasó nem minden oldalváltás után frissít (jellegzetesen feketére vált a kép, aztán vissza), hanem 4-5-6 oldalanként. Minél gyakoribb az oldalfrissítés, annál kevésbé lesz szellemképes a kijelző.
Itt. -
csibe1
addikt
válasz hampidampi #7571 üzenetére
Igen, nálam is látszik halványan a PocketBook Basic 2-esnél.
Hagytam alapon a frissítést, öt oldalanként frissít, de engem nem zavar.
Igazából fel se tűnik olvasás közben, mert nem arra figyelek." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
cabal
tag
Nos, 1-2 nap után mik a benyomások az új WayteQ olvasókról?
''A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.'' /Hofi/
-
Jack@l
veterán
válasz hampidampi #7571 üzenetére
Azt átraktam "mindig frissítre" és akkor is látszott. De holnap napfénynél lecsekkolom megint.
Az a baj, hogy appoknál vagy felbukkanó ablakoknál is ez a helyzet.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz hampidampi #7576 üzenetére
Ma jött új fw, feltolatam. Az olvasó progi UI-ja is elég sokat változott és a ghost probléma nagyban orovsolódott. 5 oldalankénti frissítés beállításssal, mostmár szinte észrevehetetlen a dolog. Tényleg nagyítóval kell keresni a szellembetűket az olvasó progiban.
[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Próbálgatom különböző programokkal, eddig minden futott rajta amit feltettem. Több launchert is teszteltem eddig egyik sem győzött meg, hiszen másként kell megközelíteni mint egy tabletet. Ugyanez a helyzet a pluszban felrakott readerekkel, valahogy egyiket sem tudtam optimalizálni hozzá, egyenlőre marad a gyári.
Kísérletezgetés közben időnként felugrik egy hibaüzenet, leokézom, és utána minden rendben. (korábban írtam hogy mi)
Mivel most ismerkedem úgy általánosságban is az e-book világával, most épp a konvertálási dolgokkal kísérletezek.
A gép teszi a dolgát, aggodalomra adó hiba nem volt, a töltési ideje gyors, nem igazán tudom hogy mik a gyengéi ha vannak mert ahhoz ismernem kéne több gépet. A lapozás gyors, nem akad, a szellemképesség minimális illetve alig észrevehető két frissítés között.
Próbaként egyszer újraindítottam a teljes rendszert, amivel szintén nem volt semmi gond
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
A launchernek sok értelmét nem látom, mert ahogy Te is említetted ez nem tablet.
Milyen olvasó programokat próbáltál ki rajta?A CoolReadert és az FBReadert nézted?
Az alap olvasó program mi, és hogyan boldogul a különböző formátumokkal (mobi,prc,epub,azw3)?
Az akksi mennyire bírja ha a világítás is be van kapcsolva?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
zebede
őstag
Nook-on a Launcher 8 Pro-t használtam.
Ilyesmit lehet belőle kihozni [link] , csak nekem kevesebb cucc volt fent mint a kollégának.Olvasó proginak FBReader vált be nekem legjobban, később az ALReader mert abban van olyan funkció hogy pl. a Nook-on olvasott könyvet később telefonon olvastam tovább, akkor ott nyitotta meg ahol az előző eszközön abbahagytam.
Egyénként te is Edigitalban rendelted, tok járt hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Jól néz ki - lehet kipróbálom.
Tokot nem rendeltem hozzá de később fogok. Állítólag mágneses és kapcsol is, csak fordítva vannak betéve valamiért a mágnesek. (egy korábbi hozzászólásból)
Az Edigitalbol rendeltem igen
[ Szerkesztve ]
-
kuruczz
tag
Lapozás nagyon gyors, a gyári olvasóról nem tudok nyilatkozni, világítás nekem nagyon jó, éjjel kicsit sok, így telepítettem a Screen Filtert.
Készítettem két képet a kijelzőkről. Nook-hoz képest szerintem kicsit szürkébb (nem infrás az érintésvezérlés), viszont cserébe lehet nagyítani-kicsinyíteni csippentéssel, és nem ül olyan mélyen a kijelző, kisebb az árnyék.
A három olvasó (a PocketBook Vizplex, a Nook Glowlight).
A világítós a fürdőkád széléről készült, ferdén az alja felé: ennyire látszanak a LED-ek.
Szerintem nem kék a fénye, és a felhők is jóval kisebbek a Nook-nál.
Felbontás nem tűnt fel, de az a Nook-nál is teljesen megfelelt nekem a kisebb.
Nagyon jók a fizikai lapozógombok. Nem tudtam őket programozni úgy, mint a Nook-on, de nem adom fel. A káva nekem nagyon jó arányú, fél kézzel, két kézzel jól kézreáll, jó a gombok pozíciója, kizárólag gombbal lapozok, sokkal élvezetesebb, mint a Nook
Akkuidő csökken az állandó képfrissítéssel (a napi fél óra olvasás helyett több óra állítgatás, az ismerkedés jegyében (szabin vagyok és rossz idő volt…)), sok birizgálással 100%-ról 60%-ig vittem le az első nap, kell pár nap, amíg beáll a mérhető használat, utána jelzem.Ami rosszat eddig felfedeztem, és jelzem majd a szerviz felé:
A beállításokban van egy lehetőség a leállításra (20 órától 120 óráig) amit állítva ezt percben méri és kikapcsol 2 óra után maximumra állítva.
Bekapcsoláskor egy a hibaüzenet jelenik meg, ezt leokézva minden megy tovább.
A Statusbar-t (nem fordították le, pedig a fordítás mindenhol tökéletes) két beállítása van, az egyikben soha nem tűnik el csak a gyári olvasónál, (alul van és széles) a másikban soha nem jön elő (ezért telepítettem a Button Savior-t, így vannak menügombok (az egyik fizikai gomb a „vissza”, a másik képernyőtfrissít).
Wifi nem kapcsolható (mint a Nook-on) a Statusbar-on, viszont telepítettem az energiagazdálkodás sávot. Találtam egy Óra-Időjárás widgetet, ami kijelzi a memóriákat (RAM, ROM, SD), a wifi-t, akku%-ot (az időjárás mellé), amik amúgy a Statusbar-on vannak, így azt száműztem…
Alvó állapotban a kisfiú furulyázik a cicának… Az éppen olvasott könyv alvás közbeni borítóképe nekem nagyon tetszett a Nook-on.
Szerintem ezeket majd tudják orvosolni.
Amit csak a messzi Kína tud megoldani, és már jeleztem is a forgalmazónak: a tok.
Feketében létezik egy bepattintós műanyag kerettel szerelt gyári tok. Nagyon megörültem neki, mert szépen körbeveszi a készüléket (ami különben az én izzadós kezemből kijárna… illetve aminek klassz gumis tapintása és kiváló ujjlenyomat gyűjtő képessége van) védi a sarkokat, nem is rondítja, nekem tetszik is (márkanév, digiBook logó) DE!!! a fedél szépen elállt a készüléktől fél centit. Fogtam egy mágnest, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mágnes mindkettőt vonzza. Szóval a tokba a mágnesek fordítva lettek behelyezve, azaz taszították a készülékben lévőket (nem tudom mindegyik ilyen-e vagy csak az enyém). Viszonylag könnyen megfordítottam, azóta hibátlanul zár. Nagyon jól kézreáll, és jó tapintású. Nem tudom mi kell az ébresztő-altató tokhoz (Hall-generátor vagy reed-relé vagy más…) illetve mennyi ideig kell zárva lennie a fedélnek (időzítés), de mivel volt egy Onyx C65-öm, és abban is volt készülékbe épített mágnes (pont ugyanott) és ahhoz létezett ébresztős tok, ezért gondolom talán az ébresztő funkcióra is fel van készítve.Sötétben a bal oldali a WayteQ
[ Szerkesztve ]
-
kuruczz
tag
válasz Degeczi #7585 üzenetére
A beállításokban van egy lehetőség a leállításra (20 órától 120 óráig) amit állítva ezt percben méri és kikapcsol 2 óra után maximumra állítva.
Félreértettél, bár szerintem egyértelmű. A van egy lehetőség a leállításra, az azt jelenti, hogy le lehet állítani, mert lehetőséget biztosítottak rá.
A 20 órától 120 óráig azt jelenti, hogy a majdnem 1 naptól az 5 napig.(Ez szerintem remek gondolat, mert ha nem veszed elő napokig, akkor miért ne kapcsolna ki, miért csak aludna (hasonlóan a riasztó LED-jéhez 48 óra után pl. a motorokon)). És mivel a hibák között írtam elsőként, ez azt is jelenti, hogy ez hiba. Nem a fordítás, hanem a mögöttes tartalom, azaz óra helyett (ez a jó fordítás) percben kapcsol ki (erre utal a soraim között elrejtett amit állítva ezt percben méri és kikapcsol 2 óra után maximumra állítva megjegyzés). Tehát nem akkor kellene kikapcsolnia, hanem 4 nappal és 22 órával később, azaz nem a fordítás rossz, hanem a mögöttes funkció, amit mint írtam is, remélem tudnak, és még inkább remélem, majd akarnak is javítani.
De azért ezzel a hibával együtt lehet élni a "soha" lehetőséget választva...Remélem a WayteQ ezzel olyan utat nyit, amit követve a többi gyártó, a felhasználók olvasási élményét tudják fokozni, ill. minden ilyen "újszerű" funkció is ebbe a kategóriába tartozik. Személy szerint nagyon örülök, hogy eszébe jutott valakinek az e-ink android párosítás, remélem még sok ötlet van a kamera, érintő képernyő, világítás után... Várom, hogy annyi minden legyen egy olvasón mint egy telefonon, mert én képes vagyok kiválasztani, mi is kell nekem a lehetőségei, képességei közül. Sőt várom azt az eszközt, aminek csak a kijelzőjét kell cserélni, és lehet belőle telefon, olvasó, okos TV vagy számítógép.
Spec. nagyobb kijelzőért, hangszóróért inkább lecserélném az olvasómat, mint egyenletesebb világításért, vagy nagyobb felbontásért... Ez én vagyok, de remélem, hogy vannak még ebben társaim.
UFF![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kuruczz #7584 üzenetére
"Alvó állapotban a kisfiú furulyázik a cicának"
Bocs, mea culpa maxima...
Ahogy ránéztem a leírásra, ez tűnt fel először. Különben köszönet a leírásért, kíváncsi leszek a valós akku használatra. Kár, hogy a felbontás különbség nem ítéltetett jelentősnek, emiatt gondoltam az alig használt Nookomat elpasszolni és ilyenre cserélni. Vajon a Kindle app megy rajta?Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
kuruczz
tag
válasz koncsik #7587 üzenetére
Mármint egy korábbi készüléken pont ezt a háttérképet láttam mondjuk másfél éve (aranyos, de nekem jobban tetszene, ha választani is lehetne mondjuk a borítókat).
Szívesen megnézem a felbontást, ha megírod hogyan tegyem. Nekem a Nook után nagyon jó, de a PocketBook is (azaz egyszerűen azt akartam ezzel jelezni, hogy e téren az én véleményemre ne adjatok). Ha küldesz egy képet, azt megpróbálom makróban lefotózni mindkettőn.
Kindle app feltelepült rá. Most csinálom a fiókomat... -
Degeczi
nagyúr
válasz kuruczz #7586 üzenetére
Egyértelmű, h perc akar lenni: ez nem telefon, nincs készenlét miatti nagy fogyasztás = hetek alatt sem merül le alvó módban, nincs értelme bohóckodni vele egy naponta/pár naponta használatban lévő készülék esetén
(egyébként a Nook sem mutatja a könyvborítóját gyári állapotában...)
[ Szerkesztve ]
-
kuruczz
tag
válasz Degeczi #7589 üzenetére
Tudod azért se a gyereked, se a vejed / apósod nem lennék....
Most tulajdonképpen mi is a baj
Mert ha jól értem, akkor most együtt örülünk, hogy de jó, már csak egy kis lépés kell az emberiségnek, nem olyan ördögtől való dolog ez, és fogom még nézni valaha a borítót a cicás kisfiú helyett. -
Degeczi
nagyúr
válasz kuruczz #7591 üzenetére
Azt írtad, h a Nook gyárilag képes a könyv borítóját mutatni alvó állapotban: ez pedig nem igaz!
Ha személyes sértésnek veszed is, ezt célszerű helyretenni, különben olyannak okozhat kényelmetlenséget, aki friss Nook tulajként nem érti, az övén miért nem talál ilyen lehetőséget...
A régebbi készülékeknél ez egyébként valóban hasznos dolog volt, de manapság, amikor kezd általános lenni a mágneses ébresztés, már teret vesztett a funkció - hiszen ha a tok nyitásával fölébred az olvasó, akkor úgysincs mikor nézegetni.
-
cabal
tag
Muszáj ide is belinkelnem: új Icarus olvasó.
''A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.'' /Hofi/
-
Jack@l
veterán
Ez az icarus nem az onyx-okat matricázza át? Excel = M92
[ Szerkesztve ]
-
Kövezett
tag
-
thetan
aktív tag
Ha ennyi sok a copy legalább lesz rá frissítés. Csak hát ki kit másol
Meg lehet lesznek guruk, akik egy kicsit felturbózzák. lehet mókolni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest