Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hasman

    tag

    válasz Rebourne #4095 üzenetére

    Üdv!
    Igazán nincs mit.
    Így a te esetedben megértem miért nincs szükség a root-ra, viszont én úgy vásároltam anno ezt a készüléket, hogy ne kelljen semmit konvertálni, de mindent megnyisson. Így akár a google kereső segítségével talált e-könyveket közvetlen a készülékre töltve konvertálás nélkül tudom olvasni.
    Az amazonnál ez a funkció hiánya volt számomra annyira negatív, hogy nem azt választottam (nem az ára volt a döntő, "ha már veszek legyen normális")
    Szerintem tokot akkor is érdemes venni hozzá, latrinán kb 2.000 Huf körül lehet direkt nook-hoz után-gyártott tokot venni, és ha tényleg figyelsz a mágnesre is sokáig fogja bírni (esetleg azt ki is lehet cserélni patentre, és ha a készülék szélénél lévő "vastag" műanyag peremhez nyomva tudod csatolni az is megoldás lehet, én a mágneses megoldásnál marattam, nem berheltem azt sem, felesleges).
    Aki meg ennyi pénzt kiad ,,egy-könyvre" az meg tanuljon meg vigyázni rá. (itt nem arra gondolok hogy szériahibás készülékeket is eladtak amin pl a wifi nem működik, vagy alapból pókhálós vagy "csepp"-hibás készülék érkezett hozzád, hanem arra, hogy megveszi az amerikai agyontanított közember a készüléket, ahogy veszi ki a dobozból eldobja, és arra panaszkodik hogy rossz volt mikor megérkezett.)
    Ne mondja nekem senki, hogy annyira érzékeny az üvege, hogy a légköri hőmérséklet kisebb mértékű ingadozására is elreped...
    (továbbá ha az e-cigimmel fújok rá gőzt akkor is tudok lapozni vele, tehát agyon nyomkodni nem kell a képernyőt...)
    No megint sikerült elkanyarodnom, de már nem törlöm ki :)
    Jó olvasást mindenkinek.

    off.:
    Az előttem szólónak: én a készülékemet ph-s embertől vásároltam a gyártó oldaláról, teljesen legálisan vámoltatva hozza be a készülékeket, ha érdekel pü-ben megírom hol vedd fel a kapcsolatot vele, csak ajánlani tudom mind árban mind időben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák