Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    válasz pusiga #14025 üzenetére

    Kérdés kinek mi a szempont. Az Onyx érintős, wifis, androidos. Ha ez a fő szempont akkor megéri a felárat.
    Én személyes véleményem, hogy nekem nincs szükségem wifire, egy ebook olvasóban mert sosem fogom használni. Az előző olvasómban sem volt és nem használtam. Érintőkijelző valaki számára kényelmesebb mint a fizikai gombok. Nekem nincs gondom a fizikai gombokkal, számomra talán még egyszerűbb is, hogy egy gombnyomásra lapozok és nem kell "söpörni" hozzá. Persze ha netán mindkettő funkció benne van akkor lehet választani. Lehet erősebb a hardvere, (pont az android miatt) de emiatt szinte tuti, hogy sokkal hamarabb lemerül, mert többet fogyaszt. Nincs személyes tapasztalatom az említett olvasóval kapcsolatban, de meg merem kockáztatni, hogy 1-2 hét alatt lemerül. Számomra az egyik legfontosabb az akkuidő volt, hogy ne kelljen minden héten odafigyelni arra, hogy fel van-e töltve vagy sem.
    Én mivel csak olvasásra használom, nem érdekeltek ezek a plusz dolgok.
    Egy tableten szerintem legyen wifi, de egy ebookban felesleges mert nem azon fogok internetezni fekete-fehér kijelzőn az biztos :)

    Hozzáteszem ez tényleg saját vélemény. Nyilván neked kell eldöntened, hogy szükséged van ezekre a funkciókra vagy sem. Mert ha igen akkor mindezen plusz mellett elhanyagolható az üzemidő.
    Jó ebbok választást kívánok! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák