-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hilger
újonc
Sziasztok!
Valószínűleg nem leszek túl népszerű a kérdésemmel, de segítségre van szükségem. Pdf/jpg formátumban van rengeteg könyvem. Munkámhoz használok egy Samsung galaxy tab s 10.5-ös tabletet és ezen próbáltam olvasni a pdf-jeim. Viszont nem bírja a szemem. Könnyezik, begyullad, pár nap használat után hetekig piros. Ha nem használom sokat a tabot, akkor semmi bajom. Sajnos a könyveimet muszáj napi 8-12 órában bújnom, így kénytelen leszek venni egy nagy kijelzős e-book olvasót. (Van egy Kindle keyboardom olvasgatásra, azt simán tudom napokig olvasni.) Tudom, hogy ezek a készülékek igencsak túlárazottak, úgyhogy olyan 60-100 ezer forint körül szánnék rá. A netes keresgetés alapján egy pocketbook inkpad 840 felé húzok a felbontása miatt, de mivel nekem ez hatalmas összeg, így bizonytalan vagyok. Mit javasoltok?
Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest