- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Legalább két hónapja használom az alábbi eszközt T-kábellel és tökéletes a közösítés.
A működéséhez 5V-al kell megtáplálni. Én úgy oldottam meg, hogy a tetőantennát AMP9-19 erősítővel használom. Ez közvetlenül a közösítő elé van beiktatva.
Vannak olyan TV-k amelyek képesek kiadni az 5 V-t. -
applause
aktív tag
válasz
applause #3945 üzenetére
Válaszolok magamnak.
Működik a relé, igaz csak úgy, hogy az antenna és a relé közé beraktam egy szélessávú erősítőt. Ez adja a kapcsoláshoz szükséges feszültséget. Ezzel megoldottam azt, hogy nem kell a kábelt dugdosni a tunerbe az analóg(kábeltv) és digitális váltáskor. -
applause
aktív tag
A tv tunerem közös az analóg és digitális bemenet. Ezért szeretném a DVB-T és CATV jelét közösíteni. Találtam egy relét mely erre a célra készült, de +5V kell ahhoz, hogy kapcsolgasson. Leírás szerint a készülék adja a feszültséget. Szerintetek a tv tuner is kiad 5V-t?
Az relé tipusa PMSW-200 DVB-T/CATV -
applause
aktív tag
Érdeklődöm, hogy létezik-e olyan közösítő szélessávú szűrő amivel a T-kábelt és a tetőantennát egy kábelre lehetne közösíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged