Hirdetés
- Eltűnt a fél internet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
wikings2
üzenetére
Szerencsére bejött egy srác, amikor egyedül voltam, és teledobálta unique cuccokkal a képernyőt, mondván hogy neki nem kell
Úgyhogy egy-két cuccom van (persze túl értékesek nem voltak, és sok olyan sem ,ami nekem kellene, de azért mégis jó érzéssel töltött el, hogy már van pár cuccom
)Hát arra bizony készülni kell, úgyhogy neked is hajrá!!
mcsabee: hmm... azt néztem, hogy egyedül mindenhova eljutok, csak szépen lassan. Tehát nagyon lassan szedik le a csontikat, de ők is lassan ölnek.
Tudsz valami jó buildet? (tudom, hogy sok van fent, valami jó kellene
Amit most csinálok: csonti maxolás, utána mage maxolás, majd clay gólam. Ezeken kívül amp-ot használok és ennyi. Igazából sok gondom nem volt, csak bazi lassan megy
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyhogy egy-két cuccom van (persze túl értékesek nem voltak, és sok olyan sem ,ami nekem kellene, de azért mégis jó érzéssel töltött el, hogy már van pár cuccom
)