Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz #16820480 #7074 üzenetére

    Ha már hangszórók :), a V1400 beépített hanszórói meglepően jól szólnak. Nagyon kellemes hangképük van, még a mély hangokból sincs hiány, szép közepesen telt hanszínt ad, széles sztereó hangképpel. Én, aki amúgy baromi audiofil vagyok, azt mondom, hogy kellemes rajta bármilyen háttérzenét hallgatni. Persze ha valóban élvezni akarom a zenét, úgyis felrakom a fülest, de rádiózni tökéletes. Ez is pozitív csalódás volt. Meg a kamera minősége is. 800×600-ban megy 30FPS-sel (sok fénynél), 1600×1200-ban meg 10FPS-sel.
    Viszont a gép zaja (hűtés, vinyó tányérok forgása) valamennyire behallatszik a beépített mikrofonokba (fülhallgatóval visszajátszva fenni észre).

    kekegsm: ahogy írtam, a seekelést nem hallani, pedig nincs bekapcsolva a csendesítés a BIOS-ban. De a tányérok hangja jól hallható. A hűtés leglassabb fokozata nem is hallatszik tőle, csak ha feljebb kapcsol, akkor nyomja el a vinyót. Mondjuk hozzá kell azt is tenni, hogy totál csöndes környezetről van szó, amiben ez feltűnik, mivel normál nappali zajok mellett nem hallani. Most pl. megy a rádió, közepes hangerővel (lehet mellette beszélgenti), ennél már a hűtést maxon. sem hallom.

    Ha meg már a BIOS-t említettem: notebookhoz képest rengeteg beállítási lehetősége van a Vostronak, igazából egy csomóról azt sem tudom, micsoda... Mondjuk a bőség zavara miatt inkább nem is foglalkoztam vele különösebben.

    Még egy észrevétel: a mixerben nem lehet a beépített mikrofonokat a mixerre visszacsatolni (visszajátszásnál), és ahogy láttam, a rácsatlakoztatottat sem igen. Tehát közvetlenül a hangszórókban nem hallom egyik mikrofont sem. Ez mondjuk a gerjedés szempontjából jó, de ha csak annyit akarok kideríteni, hogy a mikrofon működik-e, kerülőutat kell választani.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák