Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz PubliCat #59871 üzenetére

    Szia!

    5480-am van, bár másik procival (i7-6600U), ez egyáltalán nem melegszik (jelenleg HDD van a gépben, és annak a hője jobban átérződik a billentyűzeten), de ez ne legyen mérvadó, mert két jelentősen eltérő TDP-jű prociról van szó (15 W vs. 45 W). Viszont olvastam véleményeket 45 W-os procival szerelt 5480-ról, és jókat írtak róla (nem melegszik, jó üzemidő - feltételezem, hogy irodai használat mellett jelentősen visszavesznek a fogyasztásból azok a procik is).

    Az anyaghasználat szerintem közepes, őszintén szólva nem üzleti laptophoz méltó. Egy jobb consumer is ilyesmi műanyagból van, mint ez. Viszont a zsanérok jók, erősen tartanak. A billentyűzet olyan 6/10-es, nem rossz, de azért lehetne jobb is.

    A kijelző jó, az enyém érintőképernyős, amit te néztél, az valószínűleg nem, úgyhogy megint csak nem összevethető. Szerintem ezekbe nem tesznek TN paneles kijelzőket, úgyhogy nagy gond nem lehet velük.

    Egy HP Elitebook 840 G2-t cseréltem erre, sajnos azt kell mondjam, minőségben minden szempontból jobb a HP. Az akku üzemideje sokkal jobb a DELL-nek, de nagyobb akksi is van benne, mint a HP-ban.

Új hozzászólás Aktív témák