Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz panpeter92 #30837 üzenetére

    A festékkopást aláírom, ha az enyémen is bármiféle hasonló jelenség mutatkozik, egyszerre gariztatom.
    De, továbbra is azon az állásponton vagyok, h úgy kérdőjeleztek meg dolgokat, h Ti nem használtatok ilyet.
    Higgyétek el, videó alapján nem lehet leírni, h "horpad, ez szar". Teszt végén akkor miért írják, h masszív? Függ a nyomás mértékétől, a megvilágítás szögétől.. noh és nyomtam már Elitebook-ot én is úgy, h "mozgott", de az akkor sem nevezhető tipikus consumer-es horpadásnak.

    Mellesleg nekem megéri az árát. Mert, van egy merev, átgondolt, sok év tapasztalatát tükröző, remek hűtésű, dokkolható, nagyon jó anyaghasználatú (gumírozott belső részek, alu hátlap, rendkívül erős zsanérok), _NBD garis_, magnézium vázas, üzleti felhasználásra szánt gépem, FHD kijelzővel, bill világítással.
    Én special nem 2-3 évre szoktam gépet vásárolni, nem játszom gépen, munkához és alap dolgokra kell.
    Ezt legbiztosabban egy üzleti szériás gép fogja nekem nyújtani.

    Másik alternatívaként Elitebook-ban gondolkodtam, de nettó 350-et nem akartam kiadni rá. A majd 2x-es ár számomra már a nem éri meg kategória volt.

    De napi szinten több notebook jár kezeim között. Ha, a klasszikus horpadás mutatkozott volna az E6530-on, akkor nem veszem, szóval miért hazudnék, h nem horpad.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák