- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
-
birozoli7800
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy Moldova csapata nem veszi komolyan a játékot?
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Ez a versengő eltiltás rendszer miként van mégis?
Játszottam versengő meccseket, még sose kaptam semennyi eltiltást. Most mikor töltött be a pálya elment a net, persze pár perc míg visszajött addigra már úgy vette, hogy otthagytam és rögtön kaptam 7 napos eltiltást...
Én úgy tudtam először csak 30 perc jár és erre tessék 7 nap. Azért így főleg vicces, hogy saját hibámon kívül " hagytam el " a meccset és rögtön a legnagyobb büntetés....Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Xero
nagyúr
válasz laceszgamer #19604 üzenetére
Egyből nem ad 7 napot.
-
laceszgamer
addikt
-
rudii
tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni abban, hogy amikor visszanézek meccset, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy falon át ne lásd az ellenséget és a csapattársaidat? Gondolok arra a körvonalra körülöttük. Melyik lenne ez a console parancs? Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
-
Coccolino_O
őstag
Nem tudom, hogy mi történik, de a winter offensive elkezdett igen masszívan fogyni. Ahogy a weapon case 3 is.
-
bolcsodal
addikt
Érdekes ellenfeleid vannak... Az orra előtt leszednek valakit rádiósban AWP-vel pl. de azért ketten még besétálnak utána rámpára (ominózus double kill Nuke-on).
Érdekes, hogy a WP-s kill-eknél egy csomó esetben rajta sincs a célkereszt az ellenen mégis beadja. Ez mitől van?
They drew first blood....
-
Mate
nagyúr
Release Notes for 8/28/2014
[GAMEPLAY]
- Scaled back scope effects for AWP and SSG08, now that it uses accurate accuracy/recoil values.
- Fixed scope zoom pops in various places (on ladders, etc).
- Removed scope effect view fov scaling that used to match incorrect accuracy values (was in 8/27/14 patch).[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz bolcsodal #19621 üzenetére
Rámpás WP-re csak csoportosan lehet rámenni, de ők hülyén csinálták. Ha három jön be egyszerre eltolva, azzal nem tudok egyedül mit kezdeni. Ráadásnak mögöttük jöttek a csapattársaim lobbyból, így nem sok választásuk volt. Vagy hátulról darálják be őket, vagy én.
A WP killek pedig ahogy fentebb is szerepel sokszor rántásból születnek. Meg kell szokni mennyit lehet és kell rántani. Viszont a demo csalóka és pontatlan. Élesben ezek azért mind ott vannak a célon, csak a rántást nem tudja lekövetni a demo. Elég megfigyelni a gránátok mozgását. Az sem olyan mint ingame.
(#19622) Lengyi: Na igen ott próbáltak levadászni 3v1 szituban mentettem volna a wp-t. Nem jött be nekik. A zene valóban ízlés dolga.
Mindegyik frag amúgy matchmakinges. Dupla ak - dupla csirke szint között.
(#19623) PhobioNN7: Első track
Második track
Harmadik track[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hello, gyerekek.
Ezen a Gellért Szállós mapon szokott valaki játszani? -
bolcsodal
addikt
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #19629 üzenetére
Ki ne próbáld ritka gyenge...
-
félisten
válasz #97716736 #19631 üzenetére
Igazából én Source-os vagyok, csak láttam, hogy létezik ilyen (videó alapján megtetszett), de Source-ra nem találtam, így kipróbáltam GO-ban botok ellen, és nem tűnik olyan rossznak számomra.
Nem vagyok pro, a pálya viszont tetszik, ha valakinek lenne kedve kicsit csapatni rajta valamelyik este, benne lennékbolcsodal: akkor majd szólok, ha mennék. Mikor érsz rá?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A nagy skillesek, és a random emberek eredménye Matchmaking Adventures
-
zsolt1225
aktív tag
-
kiszi07
senior tag
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
őstag
-
bolcsodal
addikt
válasz FoxiestFox #19632 üzenetére
Általában este fél tíztől hajnal fél kettőig szoktam fent lenni. Máskor a család miatt nehézkes! De csak összehozzuk majd valahogy.
They drew first blood....
-
törölt tag
válasz zsolt1225 #19642 üzenetére
AMD színbeállításoknál az élénkséget átállítod 200-ra, és letöltesz hozzá egy SweetFX-et, amivel olyan élénk színeket kapsz, mint nVidia-nal a Digital Vibrance. Bár ott is 1-2 dolgot a settingsbe ki kell kapcsolni, hogy ne vegyen le annyi FPS-t.
De elküldöm az enyémet innen letölthető, és itt az útmutató is.
Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
De gyűlölöm a kis awp huszárokat... Tudnak lőni az egyetlen olyan fegyverrel, aminek nincs szórásképe... gratulálok. Többivel elhullik 25 másodpercen belül, de ha ő van nyeregben, akkor beszólogat .
Na mindegy, a lényeg, hogy kaptam egy eSports 2014 nyári ládát. A kérdés megéri-e tartogatni, vagy passzoljam el most?
-
ch003067
addikt
válasz freeknight #19647 üzenetére
Hónapokig nem éri meg tartogatni, de tekintve, hogy tegnap 0,23-ért ment, ma meg 0,25-ért, és várnék vele holnapig, ha nem sürgős. Aztán majd kiderül....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- LEGO klub
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs