- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
okipoki
aktív tag
Na most nézzétek az aug radiation hazard ft-t!!!!!!
Szerk: Árát!!!
Amondó vagyok ,hogy most kezdi osztogatni ezt a fegyvert.[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Most miért nincs facepalm? Miért csak 10 perceel ezelőtt volt?
5 euro...
[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
válasz xenom0rph #19556 üzenetére
De akkor nem cserélt velem senki!!!! Eladni nem tudok. Gyorsan kellett cselekednem ,mert éreztem ,hogy nagyon lefog esni az ára. Szerintem jó üzletet csináltam ,mert van egy 9-10 euros ak 47-esem és nem egy 5 euro vacak ipari fokozatú augom.
Kérdezem: Még mindig úgy gondoljátok ,hogy nem érte meg? Vagy cseréljem vissza és lesz 5 euros bukta...
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz xenom0rph #19556 üzenetére
Hagyjátok rá...ha úgy gondolja, hogy jó üzletet csinált, akkor nyugodtan maradjon meg ebben a hitben.
(#19559) okipoki: Kicsit visszafoghatnád magad. Azért mert most leesett az ára, nem lesz se milliomos, se trade király attól az AK-47-től...
(#19561) mate3553: Jut eszembe, bárcsak én is kifoghatnék egyszer egy ilyen fantasztikus cserét!
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Soucaller
tag
válasz Hunbeast87 #19563 üzenetére
Mindenkinek kell egy kis figyelem
-
törölt tag
válasz okipoki #19558 üzenetére
De most te ennyire elvagy a fokozatokkal? Ha a Redline is Ipari fokozatú lenne, lecserélnéd? Kit érdekel a fokozata, nézzen ki jól, aztán a több nem lényeg.
A másik persze hogy nem érte meg. Jelenlegi árakkal kell számolni. Amikor te cserélted, buktál rajta szépen, az hogy most később mennyi lett az ára lényegtelen. Én is cseréltem 35€-ba egy m4-et, most meg már 170€, és akkor akivel cseréltem rosszul járt?
Nem! Mert mikor cseréltünk 1:1 árba volt mind kettőnknek, én meg később jobban jártam, mert emelkedett az ára, és még fog is.
Máskor majd tanulsz belőle.[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
válasz Hunbeast87 #19563 üzenetére
El van a tag.. Túlságosan ráér XD
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
.LnB
titán
LOL!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
aizen92
addikt
Sok év 1.6-tal a hátam mögött és jó pár év kihagyás után, nem mondhattam nemet egy 2.000 forintos szinte ajándék CS:GO-nak.....
Most szedi le. Kíváncsi vagyok hány hétig fogok bénázni, vagy ez is olyan mint a biciklizés?Szerk.:
Ha nem gond, akikkel néha ütközök más topicokban és adatlapján steamjét feltünteti, felvenném![ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #19572 üzenetére
Nem lesz gond, én 1-1,5évet hagytam ki kb. a kisfiam születése miatt. Múlt héten kedvet kaptam, publikoztam kicsit. Olyan szinten alacsony a színvonal, hogy az valami hihetetlen. Nevetségesen buták a játékosok magyar pubon. Én 2000-től nyomtam 1.6, Source, CS:GO. De ennyire nevetségesen gyenge scenenel még nem találkoztam.
Mert mostanra mindenki matricázgat, skinezget, dobozokat nyitogat... de játszani nem tudnak.Matchmaking-en némileg jobb a helyzet. De ha komolyan gondolod keress valami fix mix féle csapatot. Vagy ESEA.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #97716736 #19575 üzenetére
Beszólni nem szólnak, az évek alatt megtanultam, hogy csak is voice enable 0 -val játszom.
Volt olyan ember, utolsónak maradt életben, kb 5 ellenféllel. Erre mit látok, sétálgat hosszún (d2) és keresgéli a földön a fegyókat és nézegetni a skineket. True Story. Nem akartam hinni a szememnek. A másik pedig a base camp. Nuke, Inf, első körtől kezdve campel a T team.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aizen92
addikt
Ennyire még nem akarom komolyan, mint 1.6-ban toltuk anno. Nem hiányzik a hajnalig tartó warozás, lanpartyk tömkelege stb. Most kicsit máshova próbálom koncentrálni az időmet. ( Ezt csak azért írom le, hogy nyoma legyen, ha pár hónap múlva visszanézem, kiröhögjem magam )
Max egy fixebb csapatot/közösséget keresek
Úgy látszik a pubolás még mindig ugyanaz mint eddig. Minő meglepetés.
Ugye cheaterek ritkaságszámba mennek pubon?Esetleg pár normális szerverrel megdobhattok, ahol nincs csipogás ( 16 év alattiakra gondolok ) és komolyabb a közösség.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #19577 üzenetére
Nem ugyan az mint eddig. Nagyon nem! Régen azért volt színvonal. 1.6 cshu szerverek, Source: Smalla szerverek (csak egy-egy példa). De most?! Semmi. Új egerem van, kihagytam egy csomót. És ilyen statokat lőttem folyanatosan. Sőt mikor a GO bejött még beta alatt is sokkal jobb gamerek voltak publikon.
Cheaterek? ne ez legyen az első gondolatod, ha valaki jó az csal. Én nem találkoztam még gyanussal sem.
Olyan szerver nincs voice enable 0 - alap cfg
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Fél óra játék. Kicsit fura a HUD meg az alapmenü, de gondolom ez kell a mostani játékokhoz.
100 FPS úgy érzem elég és elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy ultrabookról játszok.
1-es stat nehezen de megy, kicsit hozzá kell szokni a dolgokhoz, meg ahhoz, hogy üvöltöznek velem de lassan beletanulok mindenbe
TETSZIK!!!!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
válasz aizen92 #19580 üzenetére
HUD-ot állítsd kissebre (hud scale), úgy hogy még ne zavarjon, de gyorsan tudd róla olvasni a kellő információkat.
Beszédet kapcsold ki, akkor nem fog zavarni és/vagy frusztrálni. Egyébként is egyik legfontosabb eleme a játéknak a hang, hogy tudd olvasni hol jön az ember. És nem túl jó mikor a hangra figyelnél, de csak azt hallod, hogy pistike milyen matricát nyitott a dobozból mert éppen azt meséli
Fps bőven elég, én általában max_fps 101 parancsal játszok.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ch003067
addikt
Steam, a csetelés ablakban nem lehet létrehozni csoportokat? Pl mint régen MSN-en (haha) hogy beírtam egy csoportnevet, és én oda gyűjtöttem az embereket... Hogy így lehessen szortírozni őket.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Mindenkinek ennyire szar cuccokat adnak a missziók?
P90 | Strom FT
P2000 | Coach Class FT
MP7 | Olive Paid FTVárom a következőt...
(#19585) ch003067
Elcserélem majd őket, de gondoltam hátha kapok valami jó skint végre, eddig a legdrágább ami esett az egy 0,45eurós lefűrészelt csövű volt...[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
[link] Végre egy normális összefoglaló a HLTV jóvoltából.
-
okipoki
aktív tag
Moldova vs Hungary
Meg nyerjük?
-
lemusz
addikt
válasz #97716736 #19588 üzenetére
A kommentözönnek hála rakták ki... több komment érkezett erre a meccsre, mint a mai másik kettőre összesen. Hogy most ezen kommenteknek a fele ilyen 12 éves traktorgyerekek kommentjei, az már más kérdés... de az is biztos, hogy a látható érdeklődés miatt kerültünk ki végül... máskülönben már éjszaka kiraktak volna.
off: ne nézegesd hltv-s profilom, ha már töröltél, te nooob....
-
Xero
nagyúr
válasz IreN!CuS #19592 üzenetére
Már párszor írtam, de itt a kettes accountom. Ezt nyugodtan vegyétek fel.
-
regener
veterán
Én elsírtam magam kb (kép)
-
aizen92
addikt
őőőő izé. 2-3 órát játszottam vele, de valami írtó bugos a játék. Siker egyszer csutkára szétfagyasztani a gépet, amikor a konzolban bindeltem. Elmegy a hang. Elmegy a textúra etc. etc. etc. WTF?
És természetesen órákat kell várni, ha lejövök tálcára majd vissza.... furcsa.(#19597) maathe: lehet nem kéne alt+tabolnom akkor folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz #97716736 #19598 üzenetére
4Gb ram nem elég neki akkor gondolom. ( vicc az BF4-nek semmi gondot nem okoz.... ) no mind1.
Btw. 100-120 fpssel megy, más gond nincs vele.
Már vártam amúgy egy "vegyél asztali pc" típusú hsz-t. Majdnem sikerült.(#19600) ZeroDK : Oké! Megbeszéltük!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest