- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz zsolt1225 #19650 üzenetére
A sweetfx más, amit linkeltem az a VGA saját beállításaiban módosítja a paramétert, olyan, mintha a catalyst control centerben te húznád fel a telítettséget 200-ra.
A sweetfx ha jól rémlik egy külön program ami saját "effektet" rak a képre, emiatt romlik vele a teljesítmény valamennyire.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
zsolt1225
aktív tag
[link] Egy kis statisztika a Cologne-ról. Headshot rate....
-
Slystyle
őstag
válasz zsolt1225 #19654 üzenetére
Ezt már egyszer átveséztük a topikban, mármint ami a felbontást illeti.
A profi játékosok így szokták meg réges-régen még mikor a szélesvásznú monitorok még csak el sem kezdtek kacsingatni a piacra. Mivel az események elég közel vannak egymáshoz, így nincs idejük megszokni egy másik felbontást. Persze gondolnád, hogy hisz ez csak felbontás, na de ahhoz már igazítani kell az egérérzékenységet is és az új egérérzékenységgel új muscle-memory-t berögzíteni (pl. mennyit és hogyan kell egy 180-hoz rántani stb.). Na ez az ami sok időt igényel, nem pedig csak átkattintani FullHD-ra.
Gondolom ha te is profi lennél, akkor egy major előtt nem nagyon szórakoznál ilyenekkel, mivel elég sok múlik egy ilyen apróságon.Az pedig, hogy sokan elkezdik copy-zni őket, az már csak fanboyism és placebo effekt. Ezzel pedig szerintem túl is van tárgyalva.
-
Coccolino_O
őstag
válasz zsolt1225 #19654 üzenetére
Ahogyan felettem leírták, az az oka, hogy mivel ezzel keresnek pénzt, és nincsen idejük átszokni egy másik felbontásra, nem szórakoznak ilyesmivel. A saját beállításaiddal leszel a legjobb önmagadhoz képest.
Kipróbáltam pl. Sly célkeresztjét, és az embert nem találtam el. Kipróbáltam egy csomó játékosnak az cpi beállítását, és ugyanez volt az eredmény. Szóval saját magadnak kell találni olyan beállításokat, amivel "adja".
-
Domaaaa
tag
Egy matrica fel tudja vinni egy fegyvernek az értékét? Arról lenne szó hogy vettem egy fegyvert 0,4 euroért, és van rajta egy olyan matrica ami 7 eurot ér? Azt tudom hogyha lekaparom akkor eltűnik, de legalább 1-2 eurot megér így a fegyver?
-
light0416
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Cobblestone souvenir felmegy 30 Euro-ra? Jelenleg 20euro, gondoltam még várok kicsit.Iphone 14 pro
-
PAtr0n
addikt
válasz #97716736 #19646 üzenetére
Ezzel tennék egy próbát én is, de nem tudom működésre bírni. A logoutos leírás szerint mindent megcsináltam mégse kapcsolja be. Van valami speciális dolog ami a leírásból esetleg kimaradt?
A kicsomagolt állományt egy külön mappába tettem. A két bat file meg van szerkesztve az elérési utak szerint, tehát az első elérési út a kicsomagolt állomány, a második maga a játék mappája. (nekem külön meghajtón, nem a default steames mappa)
Az ON lefuttatása után látom, hogy játék mappájába bevágja az állományt, ha meg az OFF-ra kattintok akkor meg kitörli onnan. Minden esetre hiába nyomkodom a scroll lock-ot, meg a pause gombot, nem kapcsol ez lószart se."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Coccolino_O
őstag
válasz light0416 #19666 üzenetére
Nekem van egy db belőle, és én is a "komoly" árra várok. Amikor lement a lan, akkor volt 830 körül fent a piacon, most meg kb. 440 db van, és egyre kevesebb van belőle. A dragon lore miatt veszik, mint a cukrot. Tuti, hogy lesz 30 euró is darabja, csak idő kérdése. Én benne akarok lenni az utolsó 50-100 eladásában. Kíváncsi vagyok, mennyiért fog elmenni.
Más: Ha valakinek van fölösleges pénze, és ládába fektetne, akkor érdemes venni winter offensive/kék esport/weapon case 2/3-t. Mindegyik elég szépen fogy.
#19672: Így van, a türelem kifizetődő tud lenni ilyen esetekben.
[ Szerkesztve ]
-
light0416
tag
válasz Coccolino_O #19671 üzenetére
Hát igen, egy souvenir Dragon Lore csábító, lehet lesz az 40-50 között is. Reménykedjünk, nekem sem annyira sürgős eladni szóval szerintem én is várok vele.
Iphone 14 pro
-
PAtr0n
addikt
válasz #97716736 #19674 üzenetére
Megvan a hiba. A te állományodból hiányzik a "bin" mappa, ami az "injector.dll" és "d3d9.dll"-t tartalmazza. Tulajdonképpen elég ha a játék bin könyvtárába belemásoljuk ezt a 2 dll-t, mert a kicsomagolt állományban külön is benne vannak.
zsolt1225:
Köszi, így jöttem rá a fenti turpisságra."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
kiszi07
senior tag
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
bager13
aktív tag
válasz Coccolino_O #19671 üzenetére
"Ha valakinek van fölösleges pénze, és ládába fektetne, akkor érdemes venni winter offensive/kék esport/weapon case 2/3-t. Mindegyik elég szépen fogy."
A case 3 nem fogy jobban ,mint eddig. Egyik napról a másikra 40000-el db eltűnt a piacról.
Most vagy visszavonták a felh.-ok vagy sok ember kapott tiltást a piacra valami globális gebasz miatt vagy valamilyen piaci szegmenst kiiktattak, esetleg a sok market bot huszár megkapta a ban-ját.
Egyébként 3-as ládája minden 3. embernek van raktáron min 10-20 db.
A winter offensive meg más téma, az azért fogy, mert abban van a STATTRAK™ ASIIMOV :
(tudom ,hogy már volt linkelve)Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Coccolino_O
őstag
válasz bager13 #19680 üzenetére
Elég régóta követem a fogyásokat, eddig nem fogytak ennyire ezek a ládák. Mármint lan előtt, mielőtt bejött a kapszula meg a sok matrica, nem mentek ennyire. A kékből is volt fent anno 200 ezer darab. De mondhatnám a weapon case 2-t is. 1-1,5 hónappal ezelőtt 85 ezer db volt fent piacon.
[ Szerkesztve ]
-
davidj92
tag
Valaki elárulná nekem azt a config parancsot amivel csak az élő játékosok számát mutatja a játék az avatarok helyett?
Igen a játékbeállításoknál megtaláltam, de engem érdekelne a config parancs isAmi nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
Slystyle
őstag
Na ilyenre se gondoltam még, vannak benne érdekes pillanatok.
-
zsolt1225
aktív tag
Na'Vi vs HR 49%-51% BO3
Kit raknátok? -
okipoki
aktív tag
Jól kezd a Navi Dosia a pályán van?
-
okipoki
aktív tag
GuardiaN egy állat
[ Szerkesztve ]
-
BTminishop
aktív tag
HellRaisers comeback is real
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:itt hogy megy az idle?Játszogattam már jópár kört,de nem kaptam semmit...lehet rossz TF2 beidegződés,de ez azért bánt.
Itt mitől függ a drop?Van valami esemény,valami limit,ilyesmi?Találtam idle+archivement szerót,bár nem tudom,mennyire "legális" ráadásul alt+tabbal kiléptem,és aztán vissza nem jött,exe leállt...
Szóval hogy megy ez itt?Azért a (persze ha van itt ilyen) a heti dropot begyűjteném,sok időm nincs tényleges játékra.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
őstag
válasz BandiHUN #19694 üzenetére
A drop véletlenszerű, heti 4-6db körül van, attól függ van-e operation belépőd. Idle szerverért nincs ban.
Alt tab után akkor fagy meg, ha pályaváltás van. Keress olyan idle szervert, ahol nem tölti be újra a pályát (nihil.hu:27014 ha nem találsz másikat, de még írogatom a plugint unalmas perceimben, szóval lehetnek nyűgjei).Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
CirrMee
addikt
Map betöltésnél, "Világ inicializálása..." felirat mutatása hosszú percekig, aztán vagy sikerül a belépés, vagy nem. Találkozott valaki ezzel a hibával? Egyszerre robbant le ezzel pár perce mindkét itthoni gép (saját és páromé).
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
ch003067
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest