- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
válasz vzsryl #20951 üzenetére
Hát én tuti túladnék rajta. Csak pár pixel, viszont az árából elég sok mindent lehet venni. Ha nem sima piacon adod el, akkor még Steam-en kívül is bőven elhet mit vásárolni belőle.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
válasz vzsryl #20951 üzenetére
Amúgy mostanában nagyon sokan odavannak ezért a Blue Steel skinekért szerintem meg csúnya
Egy Stained-re ha becseréled aminek szép fényes a pengéje szerintem sokkal jobb lenne, vagy egy Case Hardened, Nigh, és Crimson Web.
Én kisebb késre cserélném + kulcsok amikkel tovább tudsz üzletelni. Én helyedbe nem hagynám abba -
vzsryl
nagyúr
válasz laceszgamer #20952 üzenetére
Pár száz cserét lenyomtam már, hagytam tartalékot, ami kb. a 15x-öse a kezdő tőkémnek, szóval simán megtarthatom, ha akarom.
(#20953) b05co: A minimal wear megy 250-304€ között, ha épp van 1-2db a piacon. FN-ből még nem is láttam. Persze ha valami nyomi kezdő berakja, az más tészta, de ilyen előfordul sok hasonló árú cuccal, pl. múltkor a 170-180kulcsot érő Howl FN-eket pakolgatták fel sorra 300€-ért, pedig csgl-en sokkal többet kaptak volna érte...
Egyébként már ajánlottak bőven 350-400€-nyi cuccot ezért az FN blue steel-ért, cirka 2 óra alatt volt 5-6 ilyen ajánlatom...
(#20954) ZeroDK: Mivel nem ratyi skin. Crimson Web - Slaugther - Fade után a Blue Steel jön. Utána a Night, és azután a Case vagy a Stained.
Volt Crimson Karambitom, de csak FT, ami szerintem csúnya. Az MW meg kb 600kulcs... az FN-ből meg 2db létezik, azok is 3500kulcs környékén mozognak... A Slaugther tetszik, de nehéz beszerezni, FT nem érdekel. A Fade nekem túlzottan "meleg éghajlatú", és szintén drága. Stainedem volt, de a kéket jobban csípázom. A többi abszolút nem tetszik...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
törölt tag
válasz vzsryl #20956 üzenetére
Ja hogy rajtad már átmentek ezek a skinek Én mondjuk szeretem a Crimson Web skint, kedvencem a fekete meg a piros, tehát még a Slaughter is jó. Másik nagy kedvenc a Case Hardened, meg még a Boreal Forest, egy két késen jól mutat.
Többivel egyetértek, a Fade az kicsit lányos nekem. -
b05co
tag
válasz vzsryl #20958 üzenetére
Akartam is mondani, ha valaki van olyan hülye, hogy erre ad 400 eurót ne habozz add oda Elég gyakran van 300-ért és szvsz tökmind1 ki rakja fel, okos, vagy hozzá nem értő, szokott lenni A minimalt ilyen 270-280-ba szoktam látni
Amúgy pofátlanba nyomod ezt, vagy inkább sok kicsi sokra megy alapon? Sokan azt csinálják, hogy direkt olyannal tradelnek aki játékban van, megnézik hogy épp játszik-e MM-et és ha igen erőszakosan rátúrják a tradet beadva, hogy xy fegyver mondjuk minimal miközben bs, de a gyerek nem csekkolja a játék miatt
És ha már mindenki leírja mi a kedvence, akkor én is Nálam a night ft m9 mindent visz
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Nem próbálkozok ilyen scam féleségekkel sosem, nem az én stílusom. Mindent próbálok önerőből elérni. Nagyon egyszerűen tradelek. Amim van, azt behirdetem, illetve folyamatosan keresem csgl-en azokat, akiknek ez kell. Illetve előre kinézek magamnak bizonyos skineket, és azokra is ráofferelek ott csgl-en (nagy ritkán küldök egy steam offert, ha nagyon sietek, de az 99.99%-ben nem jön be...).
Általában teljesen elégedettek velem a csere partnerek, mert nekik az kellett, ami nekem van. Nekem pedig az, ami nekik. Nem tehetek arról, hogy mindig overpay-elnek.
Most pl. szereztem egy elérhetetlennek hitt kést, ★ Karambit | Slaughter (Factory New). Volt tartalékban is kulcsom, és megkaptam a Howl-ért meg 50kulcsért. Ugye a Blue Steel-ért kaptam Howl-t + 30kulcsot. De előtte a Blue Steel + nyócmilliárd kulcsért sem adtak volna Slaugther-t, még MW-t sem tudtam szerezni...
Népszerű itemeket kell szerezni, ennyi.Szerk.: Ezt írta most a Slaugther-es csávó az adatlapomra: "+rep, fair and fast! "
Ennyi.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
b05co
tag
válasz vzsryl #20963 üzenetére
Elég sok melód lehet benne Én a legtöbbet a scammerek átverésével szedtem be Öröm volt nézni amikor jött a hülyegyerek, hogy ad 50000000000 skint egy késre aztán mindig kivett valamit a tradenél, de ugye én felírtam mit ajánlott és mindig szóltam, hogy tegye csak vissza. A sok gyökér úgy feszült arra, hogy mikor zöldül be a trade ablak, hogy azonnal okézták, csak az volt a para, hogy én csak akkor pipáltam, amikor bőven overpayeltek Utána meg jött az anyázás, meg hogy vissza az egész mert ő nem ezt akarta, ilyenkor pedig mindig visszamásoltam az eredeti ajánlatukat, ami koccra megegyezett azzal amit elfogadtam (mindig kértem, hogy előbb írja le mit akar tradelni és mire). Szóval bukta utca volt ezeknek a kis gyökereknek Volt, hogy napi 50-60 eurót bent hagytak nekem Gyakorlatilag a saját csapdájukba dőltek. A legviccesebb az a brit srác volt aki gratulált nekem miután saját magát átverte. Sírtam a röhögéstől
[ Szerkesztve ]
-
b05co
tag
válasz pr1mzejEE #20964 üzenetére
Nehogy bele fektess bármennyit is Add el a ládákat amiket dob, abból a pénzből azonnal vedd meg a kövi coint 3 accal és dobasd ki minden héten az itemeket. Már ezzel a módszerrel nagyon sok pénzt fogsz látni az accodon. Amikor én meguntam a tradelést nullára takarítottam az inventorymat és azóta is kiszedtem sok lóvét, meg játékot vettem miegymás és most is van 20-30-40 euró az accon a semmiből...
-
pr1mzejEE
addikt
Eszem ágában sincs volt egy egész jó kis inventory-m még mielőtt elkezdtem fogadni az esl cologne rendezvény alatt. Gondoltam kipróbálom, hátha bejön, de nem jött be. Egyébként még walletem sincs
Maradt pár skinem, amiből vetettem haverommal 16 db esl cologne sticker capsule.t (legends), megvárom, amíg felmegy az ára, aztán ezekkel fogok majd cserélgetni lounge-n. (vagy eladom őket és csinálok belőlük csere alapot fegyver skinekkel)Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
17 SEP 2014 -
[GAMEPLAY]
– Tec9: Improved accuracy and reduced recoil.
[MISC]
– Added new spawn entities that can be placed in maps and are used and prioritized when playing arms race (info_armsrace_counterterrorist & info_armsrace_terrorist).
– Fixed only one non-primary weapon showing on spectator player panels.
– Improved performance as a spectator when the scoreboard was visible.
[OSX]
– Improved dynamic shadow support.
– Better detection of hardware capabilities to improve performance.
– Added multi-threaded rendering support.
[MAPS]
– Inferno
— Added a boiler to boiler
— Fixed a missing texture near Bombsite B -
Xero
nagyúr
O a picsába... Pont nem voltam gép előtt. Felvett a srác, szóval fingers crossed.
"[OSX]
– Improved dynamic shadow support.
– Better detection of hardware capabilities to improve performance.
– Added multi-threaded rendering support"Eddig volt a MP-n 500+ maxon, kíváncsi leszek ezek után az mennyit tol.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz #97716736 #20974 üzenetére
Nem, alapból nincsen ott semmi, csak maga az ajtó. Source-ban viszont ki volt résnyire nyitva az ajtó, és látszódott kicsit a bojler. Legalábbis nekem így rémlik.
Conszi: Gratulálok, egy állat vagy. De jó lenne, ha én is értenék ennyire a piachoz. Marad a várakozás, hátha felmennek a buzi dobozok árai.
-
gyáliSanyi
őstag
Hát nem is tudom. Inkább megveszem ami kell, meg eladom.
Múltkor rámírt egy magyar srác, hogy cserélne pénzért a cuccaimért. Mert 3 hétig nem tud kereskedni Steamen. 30 eurója van, azt odaadná a kb. 20 eurós behúzott cuccokért. Azért az értékesebbeket kihagytam.
Aztán nem tradeltem vele, de még rengetegszer rámírt, utoljára érdekes mód már voltak más cuccai is, de a pipálásra nem nagyon hajlott, meg nem tisztességes értékbe akart cserélni. Mondanom sem kell, hogy nem volt semmi üzlet.
Szóval vannak ám nagy kóklerek.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Ezen az oldalon [link]http://csgolounge.com/ lehetne olyat is, hogy berakom, hogy mim van és mire szeretném cserélni?
Ennek a menete hogy néz ki?Live poor, die rich.
-
ch003067
addikt
válasz gyáliSanyi #20980 üzenetére
Nem értem egyébként, hogy miért vagy kiakadva Aki tradel, és hasznot akar magának (máskülönben miért tradelne) az úgy húzkodja be a másikat, ahogy lehet.
Én is ezt csinálom, csak láddákal...
Nem szép dolog, de istenem.... Kedden pl. 7-8€-nyi ládára cseréltem a kb 1 eurónyi skinemet.....Annyi hogy velem is ezt csinalták még amikor nen tudtam, hogy hogy mennek a dolgok....
A LOUNGE-os dologra: persze, bejelentkezel Steamen keresztül, "Add trade", és ha neg van adva a profilodon a Steames Trade Offer Link, akkor mutatja a cuccaidat...
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Valamiért nem tudok Lounge-n fogadni, mert nem hozza be az inventory-m... de trade offert tudok kirakni... ez hogyan lehetséges? Tényleg lehet trash skinekből valami értelmeset tradelni? Mi az ajánlott 'menete' a trade biznisznek?
[ Szerkesztve ]
-
b05co
tag
válasz Coccolino_O #20978 üzenetére
Igen, eladok mindent. Amire figyelni kell, hogy azonnal vedd az új passt és egyből dobasd is ki a cuccokat, mivel olyankor csak a pass-al rendelkezőknek esik az új láda és az első pár napon 3-4 euróért kel el. Az önmagában visszahozza a pass árának nagy részét és még jópár napig magasan van a láda ára, tehát a drop reset után már pluszban vagy. A mostani küldis passhoz szerencse is kell, nekem a ládák mellett dobott pár eurós fegyót, meg egy 4 eurós ak-t
-
Assimilator
őstag
válasz Coccolino_O #20986 üzenetére
Igen, mindre külön meg kell venni.
-
freeknight
őstag
válasz Coccolino_O #20986 üzenetére
Megveheted 1 fiókra az összeset, aztán a fennmaradó passokat elküldheted a többire.
-
ch003067
addikt
válasz Assimilator #20983 üzenetére
Ehhh Ezen most meglepődtem
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
trade tanácsra lenne szükségem:
Stattrakos Butter Boreal FT-met akarja csávó elcserélni Butter Night WW-re. A Boreal nem nagyon akarják megvenni, a Night-ból azért is van kevés, mert "viszik". Tanács?
-
Mclovin
senior tag
Egyszerűen lehetetlen ma fogadni, pedig délután 3 óra van...
-
po1son
addikt
-
törölt tag
válasz realmdrude #20998 üzenetére
ty Ma 1 3€ famas skin meg ez esett küldiből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest