Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tom956ster

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Szakemberek tanácsára lenne szükségem, sok keresgélés és nem találs után kérdezek:

    Adott egy gép: Win 7 prof, AMD X2 proci, 2 gb ram, Asus alaplap ( http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ef0qgvMIwOUagAVl&templete=2 ) a lapon egy ATI HD4200-es integrált kari van, adott egy Philips monitor, 1440*900 felbontáson és egy másik helységben egy Samsung Full HD lapostévé.
    Az alaplapi videókarival szeretném kihajtani a két megjelenítőt egyszerre, lehetőleg klónozva, mert más módon nem tudom használni. Videót szeretnék mindössze nézni, de eddig ez nem jött össze.
    Akármelyik Ati Catalyst driver van fenn, ha 20adjára összetudom hozni, hogy a tv-n is legyen kép, max kiterjesztett asztal van, de az nekem nem elég, mert a dolgozóból marhára nem látom mit csinálok a kiterjesztett asztalon ugye :(
    Nagyon megköszönném, ha valaki hozzáértő elmagyarázná lépésről-lépésre mit tegyek, mit töltsek és telepítsek. Már próbáltam egy Nvidia 240es karival is, de meg se nyikkant a Full HD tv, mégcsak kiterjesztett asztalként sem. A monitorról meg úgy eltűnt minden, mintha az lenne ezekután a kiterjesztett asztal. Nem értem, nem vagyok számítástechnikus, de nem gondolom, hogy ennek ennyire nehéznek kellene lennie.
    Esetleg a Catalystal lehet a gond?
    Sorry ha rosz helyre ment ez a kérdés, de ezt találtam a legkézenfekvőbbnek.
    Mindekinek köszönöm a segítséget előre is!!!
    Üdv, Tom

    3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver

Új hozzászólás Aktív témák