- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Driver törlése, újratelepítése, minden beállítást defaultra (Catalyst AI is), ATT törlése.
Furmark/3DMark teszt futtatása, órajelek csökkentése..
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
rudeee
senior tag
Frissítettem a DirectX-et 9.0c 2010.02-es verzióra.
Löncsi:
A 9.7-es drivert leszedtem, a gépet újraindítottam és csak az után raktam fel az újat (10.3).
Lefuttattam egy 3dmark 06-ot is amiben nem volt tapasztalható képhiba.
A kártya órajeleivel nincsen probléma, nincs miért csökkentenem. Driver vagy beállítás probléma lehet a gond, csak nem tudom mi.
ATT ha hibákat generálna, akkor a teszt alatt is jelentkezett volna a képhiba - feltételezem. -
Steelmanus
addikt
Lehet rosszul fogalmaztam, leszoktam tolteni a friss driverek leirasat hogy miket javitottak benne es a Resident szora rakerestem benne. Tudom hogy semmikoze nincs a PCIe karidhoz ha ezek kozul valamelyik, de meg sok kari van ami AGP-s a 10.4-ben azokhoz adtak ki javitast. Probaltad atalakito nelkul is?
Azert en a helyedben feltennem a 10.4-et mar csak proba kedveert is hogy bugzik-e a legfrissebbel is, vagy nem. A 9.7 alatt nem volt ilyen hiba a jatekokkal?[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Készítsd elő szépen a garanciajegyet.... valami nem sikerült az S1 felhelyezésénél.Más probléma megoldást nem fogsz találni,ezt tapasztalatból mondom,azt hogy te mit érzel "fizikálisan hibátlannak" az megint csak nem mérvadó.Sajnálom ha a stílusom bántó,de csak a puszta tényeket tálalom,és mivel nekem halálozott el 4850-em így én erről vitát nem akarok nyitni... Azért vadássz még egy ideig,de nagyon kevés esélyed van... amúgy ha sérült akkor a gpu kapott... minden jót!
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
katt777
félisten
Valóban, HD3870-nél tovább tartott. Viszont 1950XT óta azt látom, hogy megjelenés után min. fél évig szívnak az új tulajok, mint állat, némelyik még most is HD5-tel, elég csak ezekbe a topicokba benézni.
tlala: Én is sokat nézek videót, TV-t, és semmi bajom az ATT-szal. Főleg, ha jó monitora van az embernek. Amúgy a kivett opciók egyetlen ini módosítással visszatehetők az ATT-ba, és máris több funkciót tud, mint a CCC (már megint).
Dictator^: +1 bukta szövegértésből. Én nem konkrétan az említett hsz-ra utaltam, hanem arra, hogy rengetegszer konkrét problémára jön a "nálam OK" válasz, és 10-15 után jön az említett úriember dühöngése, érthetően. Aztán erre hivatkozni...
Nyilván konkrét probléma híján nem tud az ember konkrét választ adni, de akkor erre figyelmeztesse a kérdezőt.Chipset driverről volt szó a másik kérdésben (írta, hogy "CCC nem"). Ahhoz nem kell .Net.
Steelmanus: Pótvizsgán is buta. Próbálj meg 1 szó helyet 1 mondatot, hátha...
Sehol nem állítottam, hogy az nV nem ad ki rossz meghajtót, de legalább nem következetesen erre törekszik, legalábbis a látszat szerint. Pl. 10.3, 10.4 meghajtó egyszer csak megszűnik képet adni W7 bejelentkezésnél (se ATT, se CCC, csak meghajtó). Ez miféle fejlesztés? Visszateszem a WDM1.1-et, aztán megint a C10.4-et, és akkor egy darabig megint OK, aztán 2-3 nap múlva megint feketeség. AMD rulez!!!Haverom gépében egy Leadtek GF400MX van, ma is az akkori meghajtójával megy, amelyet újkorában feltelepítettem neki. Én a képminőség, főleg az Edge-detect AA miatt váltottam ATI-ra, hát most erre DX10-től szépen kiveszik, és olyan szar élelmosást csinálnak, amelynél megjelenésekor jobb volt az első Box AA is. Nagy fejlődés! (OK, ez nem az ATI sara.)
Weaver: Én is szívtam sokat chipset driverrel anno. Ma már Intelem van.
rudeee: Kényszerített élsimításnál jön elő ez a hiba. Nincs az bekapcsolva az alkalmazásvezérlés mellett? Csak mert olyan is van, hogy alk. vezérelt, de állíthatod az AA módot. Remélem, még időben olvasod, és ha ez a gond, megspórolod magadnak a garos futkosást.
RpPRO: Túlmelegedésnél jórészt zöld, ill. színes négyzetek jönnek elő. Persze nincs kizárva ez sem, főleg, ha túlhajtásnál jön elő.
Löncsi: ATT önmagában nem okoz ilyen hibát.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
rudeee
senior tag
válasz katt777 #8806 üzenetére
Az ATT-ban minden alkalmazásvezéreltre van állítva, az AA és AF is. Függőleges szinkron és Catalyst A.I. is kikapcsolva.
A játékon belül viszont használok élsimítást. A wow és a RE 5 alatt is 4xAA van beállítva, de ez a játékon belül.
Driverből nem csináltam kényszerítést egyikhez sem.Egy korábbi kérdésre:
A 9.7-es catalyst alatt is jelen volt a képhiba, ezért is frissítettem a drivert.
Azt írjátok lehet hibás a kártya VPU-ja. Nemtudom...de tapasztalataim alapján én nem erre gondolok.
Láttam már Ati kártyáknál memórihibát és VPU-ból adódó hibákat is, de ez nem ilyen.
3dmark 06 alatt nincsen jelen képhiba. Tudom az csak egy szintetikus teszt, de ha a VPU sérült, akkor a DX9 SM3.0-ás játékteszt és a HDR-es teszt gyanítom hogy kihozná a jelenséget.
Egyenlőre más progit nem futtattam.
Amúgy az ATT-ba épített 3D teszt alatt sincsen képhiba (mikor az áttetsző repülőt forgatja). -
tzsolesz
nagyúr
3dmark 06 alatt nincsen jelen képhiba.
Mert nincs rajta AA, és valószínű még csak kezdeti stádiumban van a VGA-d halála.( nah, hogy mondjam )
Tegyél rá AA, asszem lehet beállítani, így valamelyest megnő a terhelés, és a VRAM használat is.
Tolj fel mindent maxra, majd ott kiderül mi lesz. -
rudeee
senior tag
válasz tzsolesz #8808 üzenetére
Bemelegítésképpen lefuttattam a 3dmark06-ot alapbeállításon.
Utána:
- 1680x1050, 4xAA, 16xAF beállításokkal - nem találtam képhibát
- 1680x1050, 8xAA, 16AF beállításokkal - nem találtam képhibát
ATT 3D tesztelőjét újra futtattam de ott sem volt hiba.
A 3dmarkok után a VPU max. 48fokos volt (monitoroztam végig).
Ennél jobban szvsz nem tudom kihajtani a kártyát, vagyis itt már jelentkeznie kellett volna a hibának ha a VPU valóban sérült lenne, nem? -
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Hogy tudnám rávenni a 10.4-es Catalystot, hogy ne 75 Hz-en, hanem 85-ön járassa a monitorom? Régebbi meghajtóknál és más VGA-val sikerült egyszerűen a CCC-ben a monitor tulajdonságainál felülbírálni a frissítési gyakoriságot. Most is beállítottam, de nem reagál, ugyanúgy 75 Hz-en megy, ha 85 Hz-re állítom. A gép lényegi jellemzője: Win XP 32 bit, HD 3650 AGP és iiyama VisionMaster 17" egy 16"-osonak az EDID-jével (ne kérdezzétek, hogy lehetséges).
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Steelmanus
addikt
válasz Badman 4ever #8810 üzenetére
Az AGP Hotfixet feltetted, ez kell az AGP karik ala.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Steelmanus #8811 üzenetére
Eleve azzal telepítettem, a kártya gyönyörűen fut is, csak a monitort nem hagyja a Catalyst, hogy 85 Hz-en menjen.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
RpPRO
őstag
válasz Badman 4ever #8810 üzenetére
- Monitor drivert is feltetted? Vagy automatikusan telepiti windows? Ha nem, tedd fel.
- mas felbontason sem hagyja, h ervenyesitsd a kivant frekvenciat?
- masik progit probaltal? Pl. refreshlock (win7 ala nem tudom, megy-e), Ati Tray Tools refresh lock, stb.
- melyik vga kimeneten csatlakozol? atalakitoval vagy az analogbol?Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
senior tag
Üdv mindenkinek!
vettem egy ilyen VGA-t HIS 5750 IceQ és az a bajom, hogy a Call of Duty 2 nél és a Counter Strike Source-nál szürke halálom van (GSOD) nem tudom már mit tudnék csinálni. 10.4es Catalyst van fennt, illetve a HIStől kértem hogy friss BIOS-t a kártyára amit meg is kaptam illetve fel is tettem (2010-04-26.i dátumos)
Konfigom: AMD Athlon x2 6000+, MSI K9N SLI, 4 giga ddr2 kingmax 800mhz, meg ez a kártya. mind ezt egy Gigabyte SuperB 460W hajtja, és tényleg csak ezzel a két játékkal van gond. Dirt2, AC2, GTA4 mind mennek fullon de ez a kettő valamiért szürke halálozik
bárkinek lenne valami jó meglátása segédlete vagy akármi kérem írja le nekem vagy ide.
köszönöm szépen előre is
üdv. Z
-
katt777
félisten
Ha a játék másnál OK ezekkel a meghajtókkal, akkor nálad más okozza a galibát. ATT nélkül futtattad már, csak driverből?
ATT-ban alkalmazásvezérelt beállításokkal is lehet AA-módot állítani, nálam a fekete kockák a kényszerített Edge-Detect mellett jöttek elő 1-2 újabb játékban, v. Unigine Heaven benchmarkban (a hidak pl. kis fekete négyzetsorokból állnak ). Ezért gondoltam erre. Régebbieknél nincs probléma.
Ha pusztán driver-ből is gáz van, akkor programfrissítés, ha úgy is, akkor könnyen lehet hardveres hiba. GRID még eléggé gyötri, ill. érzékeny ilyen szempontból a VGA-t (pl. X tuninggal bármi játék gond nélkül fut órákig, GRID egy idő után kifagy), azzal érdemes lehet megnézni.mZoleee: Hát ez van az újabb ATI kártyák/driverek, és a régebbi progik viszonylatában. Vsz. egy HD3870-nel és C8.7-tel semmi problémád nem lenne, HD3-as topicban ugyanis a régi driver megoldotta az ilyen CoD1-2 jellegű problémákat.
ATT-ban lehet kísérletezni 3D eljárások (profil) az újabb metódusok (finombeállítások) kikapcsolásával, de az hosszú játéknak ígérkezik, és utóbbiakat el sem lehet menteni profilba, azaz játékonként át kell kapcsolgatni, ha újabbat akarsz futtatni.
Amúgy HIS meghajtót tettél fel, vagy ref-et (nagyon nem mindegy), ill. nézted-e driverből, vagy csak CCC-vel?Jut eszembe ATT-adalék: képes több szálra szétosztani az 1 magos játékokat. Pl. Metro2033 csak 1 CPU-magot használt, ATT multithreading-et bekapcsova meg rögtön 4-et. Oblivionban is képes volt megcsinálni.
-
rudeee
senior tag
válasz katt777 #8816 üzenetére
Tegnap még kipróbáltam a FurMark 1.8.2-es verzióját is hogy kicsit megizzasszam a kártyát. 1680x1050-ben 4xAA és 8xAA-val sem volt tapasztalható semmilyen képhiba. Igaz ez OpenGL tesztprogram, de eléggé terheli a vga-t. Szőrös fánkkal max. 50 fokra melegedett a mag.
Csak driverből még nem próbáltam futtatni, de ki fogom próbálni.
Az alkalmazásvezérelt beállításnál az AA módot hol tudom állítani? (átfutom a beállításokat hátha ott van valami)
A fekete kockák nálam be-bevillannak olykor. Ezek négyszög alakúak és aránylag szabályosan helyezkednek el a képernyő egy részén. Úgy látható, hogy van egy kameraszög ahol tapasztalom a bevillanást és ha úgy hagyom, akkor folyamatosan villog. viszont ha elforgatom a kamerát, akkor vagy megszűnik vagy a képernyő más részén villan be, de teljesen véletlenszerűen.
Pl: RE 5-ben ha szaladok és forgok, akkor olykor bevillan, de van úgy is, hogy semmi hiba. Szerintem az lehet a gond amit írsz.
GRID-el majd kipróbálom, kiváncsi vagyok rá. -
Badman 4ever
őstag
Először is a monitort alapból felrakja a windows, D-Sub-ról jön a jel, alacsonyabb felbontáson hagyja, hogy érvényesítsem a kívánt frissítést, az a baj, hogy a monitorban egy 16"-osnak az EDID-je van, ami azt állítja, hogy 1280x960-on csak 75 Hz-et, pedig a monitor 85 Hz-en is tud menni és a Catalyst meg ugye 75 Hz-et lát. Az az érdekes, hogy régebbi driverekkel és más kártyákkal gond nélkül felülbíráltam CCC-ből ezt a frissítést, de most nem tudom. Megpróbálkozok a PowerStrippel, mert azt már használtam ilyenre régebben.
-
katt777
félisten
válasz ALONSO11 #8818 üzenetére
Na most a valaha kiadott legvacakabb 4850-et húztad, amelyet anno mindenki kapásból cseréltetett, de nem feltétlenül az a hiba.
Ha a programot lerakod tálcára, a driver visszakapcsolhat 2D módba, aztán úgy akar futni a program, naná, hogy meghal. Megoldást jelenthet, ha nem rakod le, illetve ha ATT-t használsz, mert ha a profilban be van állítva, akkor addig 3D-ben tartja a VGA-t, amíg a megadott alkalmazás fut, bármi mást csinálsz is közben (ha az a más nem kapcsolja át az órajeleket DDD: ). Ha ez sem működik, akkor szimplán nem képes lekezelni a meghajtó az üzemmódváltást az adott proginál. Van ilyen.
9.9-es meghajtót tedd fel nyugodtan (utolsó HD4-re optimalizált), de a 9.12 hotfix (ha csak nem játszol AvP-vel), és a 10.4 jó (ez sebességben is), a többit ne is próbáld!
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Rövid kérdésem lenne, 4850-em van, 9.12 hotfix vagy 10.4-est catalyst-ot használjak? Melyik a gyorsabb ill jobb?
Köszönöm előre is!
Tasakos
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
katt777
félisten
válasz Steelmanus #8826 üzenetére
Eddig is tudtam, egyébiránt éppen erre utaltam, amikor alkalmazás-vezérelt beállításokról volt szó (valamit megint félreértettél ), hogy még úgy is lehet. Attól viszont, hogy beállítod, éppen, hogy hibázni fognak az újabb játékok, mint az Abu85 is megírta, az inkompatibilis újabb eljárások miatt. Nem a beállíthatóság volt a probléma.
ALONSO11: Miből gondoltad, hogy pü-t hamarabb nézek, minthogy belépek? De válasz ment.
-
Steelmanus
addikt
válasz katt777 #8827 üzenetére
Én a képminőség, főleg az Edge-detect AA miatt váltottam ATI-ra, hát most erre DX10-től szépen kiveszik, és olyan szar élelmosást csinálnak, amelynél megjelenésekor jobb volt az első Box AA is. Nagy fejlődés! (OK, ez nem az ATI sara.)
Ezt hogy ertelmezzem? A DX 10-bol kiveszik.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Steelmanus #8828 üzenetére
A DX10-től már van mintavételi lehetőség a Color részinformációra. Mindenki írhat Shaderes AA-t.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
rudeee
senior tag
ATT-ban D3D-ben az élsimításnál a szűrőt mire érdemes állítani?
Jelenleg BOX-on van, de van Edge-Detect és ezen felül még két beállítási opció. -
-
Steelmanus
addikt
Szia.
Ezt nem tudtam. Probabol W7 alatt - Nalam csak CCC 10.4 van de komponesenkent telepitem - beallitottam CCC-ben Edge-Detect-re majd ujra inditottam a gepet, azert hogy lassam a beallitasaim ugy maradtak-e. Hat nem. Ujrainditas utan eltun az Edge-Detect valaszthatosaga, ezert atbootoltam XP-re es ott is megneztem, ott viszont hiszen csak DX9-es valaszhato volt tovabbra is. Ekkor jutott az eszembe katt777 irasa hogy kivettek a DX10-bol.
Ezert atszerkesztettem egy *.inf fajlt es igy most W7 alatt is valaszthato maradt, de mint ahogy Te is irtad nem erdemes hasznalni mert sokszor tobb kart okoz mint hasznot.
Mivel mas most nincs a gepen jatek csak a CoD2 azert kiprobaltam W7 alatt, vesztettem nagyjabol 15-20 frame-et sot ha beleszaladtam egy fustbe 25 frame ala ment, dehat az en 4670-es karim nem igazan jatekkari.Most olvasom a masik valaszod igy ertheto csupan a kivancsisag miatt probaltam ki en is.
[ Szerkesztve ]
-
Acta@
csendes tag
Ahogy olvasgatok azt látom hogy sokan használnak FurMark-ot a GPU tesztelésére. Én tudom rosszul, hogy a Catalyst "power virus"-ként ismeri fel (8.8-as Cat.óta fájlnév alapján, illetve a 9.8-as óta ALU és textúrázó utasítások alapján) a FurMarkot és leszabályozza a kártyát? (4850/70-nél) Illetve azt hiszem a Cypress apkán hardveresen van meg ugyanez a funkció.
szerk.: azt hiszem ugyanez igaz OCCT-re is
[ Szerkesztve ]
-
c41r0^
őstag
reklamáció@10.4
1., HDTV-t (Samsung LE-37B679) használok monitornak (és filmezéshez is) DVI-HDMI-vel, 10.4-es Catalyst Win7 x64-es driverrel sajnos nem jegyzi meg az "Asztalok&Kijelzők" menü alatt található "Méretezési beállítás" csúszkán beállítottakat, ha képfrissítést váltok, a felbontás azonos marad, 1920x1080.
pedig muszáj váltogatnom, hiszen
desktop -> 1920x1080@60Hz
filmnézés -> 1920x1080@24Hz (24 fps-es videók esetén) és 1920x1080@50Hz (25 fps-es videók esetén)minden képfrissítés elállításnál a "méretezés"-t újra fel kell húzni maxra, hogy kitöltse a teljes képernyőt (1:1 pixel mapping), nem jegyzi meg sehogy sem (pedig minden ezelőtti 9.x és 10.x driver képes volt rá...)
2., és még mindig inaktívak Win7 x64 alatt a GPU méretezési opciók, XP alatt állítható - Abunak erre már felhívta a figyelmét egy PH!-s kolléga, névszerint zack, ahogy az LCD TV topicban olvasható, most ismét itt egy jelzés, hátha tudsz tenni valami Abu az ügy érdekében az AMD-nél, thx a probléma valós, bár keveseket érint, de én pl. emiatt nem tudok CS 1.6-ot 800x600-ban játszani Win7 alatt, mert nem tudom a "GPU méretezés/Képarány megtartása" opciót beállítani Win7 alatt
eddig szinte mindig az történt, hogy valamit javítanak az új driverben, azonban bug is keletkezik a régebbi, tökéletesen működő funkciókat tekintve
szerk.: minden új DD és CCC (lang2, tehát magyar [is] pack, bár nem hiszem, hogy sokat számít) telepítést először egy ATi install managerrel történő uninstallal kezdek (sőt, ez a program is levakarja magát), szóval kétlem, hogy rosszul települt volna fel, de ha más is ránéz esetleg és teszteli, akkor tekinthetőek persze ezek valós problémáknak
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Steelmanus #8834 üzenetére
Hát én meg Edge-Detect-et használok, igaz, az izmos VGA-knak van kitalálva. Ég és föld a különbség, elég Oblivionban megnézni. Azt nem is érdemes másképp játszani, mint HDR + kényszerített AA és AF, és láss csodát (ill. a cikkemet róla Gamepod-on v. Obli topic 1. hsz.)
ATT-ban nem tűnik el, ha már beállítottam. Elmentetted egyáltalán a beállítást?c41r0^: ATT-ban meg beállíthatsz profilokat (pl. frissítést is), bár tudtommal CCC-ben is, hogy ne kelljen kézzel kapcsolgatni. HDTV-ben nem vagyok otthon, csak egy ötlet.
-
Steelmanus
addikt
-
c41r0^
őstag
1., pont megoldódott, reboot után már megjegyzi a méretezési beállításokat, ha variálom a képfrissítést (CCC install után nem rebootoltam, elvileg nem is kellene, gyakorlatilag mégis)
katt777 - persze, profilok vannak CCC-ben is, csak eddig nem láttam értelmét használni, de lehet, hogy át is szokom rá, pár kattintást meg lehet spórolni, köszi a tippet
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
ATI videokártyán hogy lehet előcsalni olyan szép telített színeket mint nvidiánál a digital vibrance segítségével?5850hez kéne, nagyon fakónak találom az ati kártyák színeit!
-
-
Fecy
tag
Jó estét!
Kellene egy kis segítség!
Egy ati 3650-s agp-s karinak frissíteni akartam a driverét a legújabb 10.4-es hotfixes-l.
Telepítés közben kiírta hogy a "inf file nem található és befejezi a telepítést" és így sikertelen lett a telepítés!
Megprobáltam újratelepíteni a gyári lemezről de ugyan ez a helyzet.
Probáltam úgy is hogy megmutattam neki hogy hol van de akkor is ez lett a vége.
Le uninstaláltam minden ati-val kapcsolatos összetevőt registrit is kitakarítottam és így se hajlandó települni mindig úgyan az a vége hogy nem találja a file-t.
Valaki tudna erre valami okosságot vagy csak egy windows újra telepítéssel oldható meg?
Nagyon nincs most kedvem újrarakni a windows-t.
Remélem tudtok segíteni!Azért előre is köszönöm a segítséget!
-
katt777
félisten
válasz Steelmanus #8838 üzenetére
Ennyit "fejlesztettek"? Amikor CCC-t használtam, simán működött a kényszerítés. Igaz, NEM alacsony AI-val nem mindig.
BeLucZ: Önmagában az ATI képe szebb és élénkebb, ott vmi beállítás-béli gond lehet, főleg, ha nV driver után pakoltad fel, és valami el van állítva a rendszerben.
...
CoD2-t megnéztem 10.4-gyel (progi v1.3), nálam nem volt se szürke halál, sem más. Talán HD5-ös galiba lehet, amit említettetek.
-
Steelmanus
addikt
válasz katt777 #8844 üzenetére
Nezd en nem akarok vitakozni Veled, de ha jol belegondolok akkor valahol meg igazuk is lehet a fejlesztoknek egy 4670 kari eseten. Ha egy regi DX9-es CoD2-nel igy visszafogja a jatszhatosagot akkor milyen lenne ezen a karin egy DX10-es jateknal az Edge-Detect beallitassal? Te most milyen videokarit hasznalsz, mert az adatlapodon csak annyi all hogy Fogytan Amugy kiprobaltam csak a sima drivert W7 32 alatt de nalam nem okozott gondot a CCC hianya, Revo Pro-val szedek le mindent es meg utanna tisztitok bar ha a Revo Pro-t Hunter modban hasznalva telepitek valamit az monitorozza az egesz telepitesi folyamatot szoval lehet irtani a programokat rendesen.
Mas.
Nalam is megy gond nelkul a CoD2 10.4 driverrel. -
törölt tag
hi
egy kis segítség kellene:
win7 alatt hogyan tudom lefixálni a 3d-s frissítést?
xp alatt megtaláltam azt a menüpontot, de vista/win7-es ccc-ben nem találom azt a lehetőséget, és a crysis valamiért 25hz-en(vagy 30hz, szabad szemmel nehéz megállapítani) megy, ami egy csöppet zavaró. megnéztem az összes cfg fájl-t ami a játékkal kapcsolatos (játék mappa,user mappa), és már újra is raktam a játékot, de nem segített.
alapvetően lexarom a crysis, csak vga-t tesztelek, és ennél jobban nem sok game terheli le.a választ előre is köszönöm
-
szacsee
nagyúr
válasz #92888064 #8847 üzenetére
Azt nem tudom, de win7-ből el tudod érni:
Vezérlőpult: Képernyő: Megjelenítési beállítások módosítása..
Speciális beállítások- Megnyíló ablak Monitor fül és ott találod.Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
törölt tag
válasz szacsee #8848 üzenetére
3d-s frissítés a lényeg. hiába állítom be win alatt a 60hz-et, ahogy átvált 3d-be összeugrik a kép, és szaggat, mint a disznó. xp alatt van ilyen beállítási lehetőség a ccc-ben, de win7 alatt nincs.
a tv-m miatt ugrik össze a kép, scaling options-ban kell állítani a csúszkán, és utána jó lesz. de hiába állítom át, a crysis valamiért felülbírálja.
no mind1, leszedem a ccc-t, és felrakom az att-t, hátha ott is ki lehet nagyítani a képet.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Tudja valaki, hogyan lehet beallitani a hulye Catalyst-ban, hogy gepet sleepbol ebresztve ne a default 1024x768 60Hz-vel susse ki a szememet?
Unom mar, hogy minden gep ele ules azzal kezdodik, hogy desktopon jobb klikk, Kepernyofelbontas, Eszleles, es csak akkor detektalja a monitort, es all be 1280x960 100Hz-re.
Ja, Win7 64bit van fent, eddig 9.9-es Catalystet hasznaltam, tegnap felraktam a 10.4-et, de ugyanugy rossz.
Bezzeg amig bent volt a 7900GTO a gepemben, addig az nV driverekkel nem volt ilyen problema.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest