- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
..hát, tehetség, sok, Shipmenten nem is kell hozzá.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Szellem.
nagyúr
Hogyan tudom megvenni a Storeban a Warfighter Skinpackot CP-ért? Jelenleg nem találom.
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #8350 üzenetére
Élvezd
Úgyis jön az inverze hamarosan.
#8347Plag: A legtöbb shoti rendben van, közelharcra mindenképp, de ha nagyon kell, slug lőszerrel messzebbre is
#8344lowzor: Nekem talán két alkalom rémlik, amikor HC -n beadta a Shipmentet (jaja, shoothouse jóval gyakoribb, a határátkelő meg nullás, valóban) De a nagy esküt nem tenném rá, hogy biztosan HC volt...
#8349markknight: "Jó kis" dragon's breath, HC -n elég, ha a szele megcsapja az ellenfelet Közelharcra ultimate megoldás, bár néha meglepően messziről is "beadja".[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Ki tapasztalt olyat, hogy játék közben visszaugrottam pár "kockát" és mentem tovább onnan.
Kihagyott aztán két lépéssel voltam visszább az azonos előre irányhoz képest.Eléggé laggolos volt ma, pedig nolagvpn is aktív volt.
Casanova barátunk nagyon csendben van. akkor jó a játék.
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
lowzor
veterán
válasz markknight #8362 üzenetére
Eggyel kevesebb Lamborghini lenne a garázsban, ha kifizetnék.
-
markknight
veterán
Elkezdtem most én is komolyabban foglalkozni ezekkel a camokkal. Assault Rifle, SMG, Shotgun és Battle Rifle kategória már tiszta (arany), de ezekel a sniperekkel meg rakétavetőkkel gondban leszek már most látom. A TAQ-hoz megvan a platinum is, de hát sajnos nem lehet mást csinálni, kempelni kell ezerrel, átfotutt rajtam a gondolat, hogy talán hagyom is a picsbe őket, elég sokat rontanak ám az élményen.
-
soo277
őstag
válasz Szellem. #8364 üzenetére
Beszaratott itt mindenkit a fórumon,90% töröték a ghubot meg stb.. a gépükről,azt kit bannoltak
markknight: én meg csak a csippákat platináztam,többi nem izgat
[ Szerkesztve ]
BT: wersoo#21211
-
Szellem.
nagyúr
válasz Dave567 #8370 üzenetére
Év valamelyik nap voltam így. Azt hittem felrobbanok.
Az újabb szopatás amitől elgurul a gyógyszerem, hogy időnként 135-150 lesz a pingem. És másnak is, mert nézem a pontlistát. Mindig van egy ember, akit beszopat a magas pinggel a rendszer, de nem állandóan, hanem egy-egy meccsre.
Gyökér szar banda ez a blizzard-activision company. -
nutella1
őstag
-
Szellem.
nagyúr
válasz nutella1 #8372 üzenetére
Először azt hittem, hogy valami kapcsolati gondom van, de közben kiderült, hogy nem.
Sokszor van a pontlistában egy ember akit így büntet a rendszer.
És a bosszantó, hogy hiába akarom leölni az ellent, az azonnal lelő. Én meg nézem, hogy wtf.
Minden egyes alkalommal kitalál valamit ez a cég, hogy szopassa az embereket.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8373 üzenetére
Az a baj, hogy ez igaz. Mindenféleképpen 1 körül kell tartani a stat-ot, szerintük. S ha összerosálod magad, ez az sem lesz rövid-középtávon másként. Kivéve ha csalsz, Chronusozol, stb, amit itt a fórumon, sem másikon, nyilván nem vallasz be. Aztán jön a kamumese, hogy téged minden bizonnyal indokolatlanul bannoltak, mikor másokat nem, stb..
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Dave567
addikt
válasz Szellem. #8371 üzenetére
Nekem nem nagy a pingem, viszont az ellenségnek 2szer akkora..
Nem is értem miért dobál be ilyen köcsögöket...
S2óta szánalom ez a játék, beleit kitaposnám a sok gyökérnek, meg az SBMM kitalálójának is.
Sose adja be egy lövésből az enemyt, de ha nekem a táskám ki lóg, azon nyomba halál, neki meg a feje látszik ki csak, távcsőbe látom mikor lövöm, fröcsköl a vére a fejénél, de nem döglik bele. Ilyenkor egy report, kilép, és egy cigi, mert torkon szúrnám az összeset.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
As everyone is aware, the cheating problem online now has reached a point of unbearable. Activision are trying hard but it is a fight they can never win. At the very least, streamers with M&K are using hardware, that plugs into the USB to enable aim assist. They then run mouse scripts to assist them further. Forget 2D radars or walls, they consider this normal behaviour.
The only way to have a nice clean game is to move to PlayStation 5 and turn off cross play. This will not rule out cheating completely, but you are going to see a drop of 99% of walls and aimbot. I know it can be an expensive investment, but for those that enjoy gaming you should think about it. Warzone plays fantastic on PS5 and is fully optimised for console. Cut the player base that these cheating streamers need. They will not be able to find you in games, everyone should move to console, like it used to be. This will be a massive blow for cheat developers.
You will still come across players, with hardware plugged into consoles to assist their recoil, however it is rare and it does not even make a difference now, as the weapons can be tuned to meet your needs.
PC gaming is not taken seriously now, due to the massive out of control cheating problem. No matter how good and legit you are, you will always have this stigma. Players that use console with default controllers and playing well, are going to clean up on views on Twitch or YT. Gamers moving to console will love the experience.
You can turn off Cross Play on Xbox, however you will be forced to turn it on, when playing Warzone. You can turn it off on PlayStation.
Pont azon gondolkozom, hogy veszek egy PS5-öt videókártya helyett, mellé egeret, meg billentyűzetet és azon fogom tovább tolni. Napok óta ez jár a fejemben. Kontrollerrel én piszok béna vagyok, de ez így inkább élvezhetőbb dolog. -
BITBOYS
addikt
válasz Szellem. #8383 üzenetére
Nagyon gondold át ezt a változtatást, nem kevés pénzről van szó és alapjaiban változik minden.
Ha kizárólag csak ezzel az egy játékkal játszol akkor is.
Egy biztos, egér+bill használat mellett is legalább kábeles kapcsolat kell a kontroller/konzol részéről. Én úgy érzem egy nagyon minimális, szinte észrevehetetlen lag van a pc-hez képest.
Beállítások faék egyszerűek konzolon, pc-n sokkal jobb képminőséget tudsz produkálni és a lagot is teljesen minimálisra tudod csökkenteni.
Ami jobb konzolon.. kevesebb rendszerhiba sőt, szinte nincs.
Hirtelen ennyi
-
markknight
veterán
Kicsit azt érzem, aztán lehet alaptalanul, de hogy mindent szeretünk a cheaterekre fogni és heti többször is elmondjuk, hogy mekkora tré miatta a játék Nem játszom PC-n, sajnos nincs meg ott a játék, de kipróbálnám. Itt PS-en crossplay kikapcsolása mellett is van 1-2 tehetség aki földbe döngöli az egész lobbit és nem gondolnám, hogy csalnak. Azért ha linkelnétek 1-1 gameplayt, akor azt megnézném. Érthetetlen számomra konzol oldalról, hogy mi zajlik itt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szellem. #8383 üzenetére
Én is vettem egy PS5-t + hozzá egy DualSense Edge kontrollert hogy könnyebben menjen az átállás billentyűzetről, no nem teljesen a csalók miatt (mondjuk de, csak egy másik játék miatt, mert GTA Online-nal is játszom és az ugye élvezhetetlen PC-n mert mindenki csal, godmode, végtelen pénz, ketrecbe zárnak, kidobnak a szerverről meg ilyenek ), de sokkal egyszerűbb a játék vele, nem baszogat ki mindenféle indokkal, nem crashel, nincs driver baszakodás, konzolra könnyebben tudnak optimalizálni dolgokat hiszen egy fix hardver van. Fura módon azt a +100 FPS-t nem nagyon hiányolom amit a PC-m hozott multiban, lehet a kontroller miatt (egérrel én rángatóztam össze vissza, kellett a sok FPS), de nagyon “folyamatos” az egész így 120 FPS-sel is, lehet azért nem tűnik fel az fps hiány mert kontrollerrel sokkal lassabban játszom még, nem tudom.
Egy kis plusz: PlayStation előfizetés mellé kapsz bónuszokat (nem mondom hogy ingyen tárgyakat hiszen végülis fizet érte az ember), legutóbb egy skint kaptam meg blueprintet talán, aztán vannak még XP bónuszok (ha a szintén PS-es barátoddal játszol akkor +25% XP, a következő héten egy nappal korábban kezdődik a duplaXP hétvége a PS usereknek, stb.
A nagy plusz meg a crossplay off ugye, csak PS-es emberekkel és emberek ellen játszol, és én a PS-en töltött 150 szintem alatt MnK játékossal nem is találkoztam, csak a kontroller, szóval az sincs hogy elpicsáznak billentyűzetről a PS userek (lehet input based, vagy csak ilyen kevés az MnK játékos?)
Nem akarok rábeszélni senkit sem, de konkrétan egy hátrányt sem tudnék mondani, annyi hogy idő beletanulni a kontrollerbe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #81175296 #8389 üzenetére
Az még lemaradt, hogy Warzoneban is próbáltam, ott meg tényleg szó sincs FPS hiányról, a profilomon megadott PC 160-170 körül tudott, a PS meg fix 120. Ezt casual játékos nem látja, csak az akinek a CoD a munkája
Tehát multiban jöhetne csak ki a nagy FPS hiány, de mint említettem valamiért az sem olyan feltűnő mint gondoltam.. pedig 220 fps vs 120 fps azért nem kis különbség papíron.
-
Land
veterán
Kit kell ahhoz lesz@pni, hogy a rankednél ne mindig a gyengébb csapatba tegyen? Ennek így nem sok értelme van...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Dave567
addikt
válasz markknight #8387 üzenetére
Tudod mi az az SBMM? És azt mikor 50%ra vezettek, egyszer csak nem hal meg senki, utána ők nyernek? Meg hasonló?
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
A Combat Knife-ot honnan lehet szerválni? Nekem Melee-ben egyedül ez a nyomorék pajzs van csak. -
Dave567
addikt
válasz markknight #8396 üzenetére
Consolon lehet, ki tudja, még azt is elhiszem, hogy ott nincs SBMM, így segítve elő a dolgokat.
Nem szoktam felvenni a dolgokat, ezután se fogom, azt hiszel amit akarsz, én is tudom, spanom is tudja akivel játszunk, meg még vannak páran itt.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz markknight #8396 üzenetére
Ugyan minek? Én látom. Meg az összes haverom is. Nyilván nem képzelgünk mindannyian. Vagyunk 4-5-en. Néha olyan szinten összejönnek a dolgok, úgy számol ez a fos, hogy a 2 team eredménye is mindent elárul. Csomó olyan eset van, hogy egyik csapat 2-es kd felett, mindenkinek, másikban meg mindenki ilyen 0.3-0.7 között van. És ez szinttől is teljesen független. Botrány az egész. Néha majd nézegessed a scoreboardot. Verném agyon aki ezt így kitalálta.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest