- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Hát kb. 30 perc után elég is volt, iszonyat laggol meg hát belefutottam 1 - 2 érdekes ( lehet , h. csalóba ) emberkébe. Egyelőre nem győzött meg ez a BP2.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
laceszgamer
addikt
válasz ricogsm #7955 üzenetére
Rögtön feloldhatsz ennyit a battle passból, lényegében csak előbb férsz hozzá a rewardokhoz / időt sporolsz. Bár ha valaki amúgy is játszana akkor totál fölösleges, hisz úgy is feloldja szépen mindenféle + munka nélkül.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
shotika
őstag
válasz laceszgamer #7864 üzenetére
De más játékot is jobb élmény 144hz-en játszani. Anno én is úgy voltam vele, hogy kellett egy új moncsi, megvettem, bekötöttem. Mondom valami más. A Shadow of Tomb Raider küldtem akkoriban, az fps nem változott, de mégis sokkal fluidabb volt a gameplay, és akkor jöttem rá, hogy ez a 144hz milyen pluszt ad.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
KaitouP
nagyúr
Általánosságban szerintem gyalázatos ez a Season, azért, mert semmit sem sikerült az előző szezonból fejlődni, pedig lett volna idő. Önmagát múlják alul a kozmetikai tartalmak minőségével. Az egész BP igénytelen, és kong az ürességtől.
5 szintet fejlődtem a 250. óta, BP Token viszont 1 esett ennyi idő alatt. Mi a f@sz?
A Museum visszatérése örömteli, de ultra gáz, hogy nem az alap map készlet részét képezte, hanem volt pofa Season részeként odaadni. Jó map, kiváló longshotozni.
Dome úgyszintén, de ezzel kb. semmi munka nem volt. Kiváló map, de nehéz lett volna valami újat kitalálni?
Ebből sem lesz BP vásárlás, meg semmilyen, de még azt is meggondolom, hogy mennyit játszok a játékkal.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #7963 üzenetére
Arra gondol, hogy őt szerintem elkápráztatta a felhozatal. Season 2, tudod, karácsony van.
#7962: Szerintem is egy jó nagy k@k@ a Season 2.
3 pozitívum létezik csupán:-Dome, Museum, és a HC mód.
Annyira extra gáz, nem? Dolgoztak a játékon elvileg 2 évet, kiadják a Beta-t, amely nagyjából megnyeri a célközönséget, aztán megjelentetnek valamit, ami egy félkész egész. Utána, 4 hónapra rá, a season 2-vel kidobnak ismét valamit, aminek már korábban, eleve úgy is kellett volna lennie. Hova lehet ezt még fokozni? Ez a Battle Pass "tartalom" meg, nem egy dupla, hanem tripla nulla, ekkora nagy semmit több időbe telik elkészíteni, mint valami értelmeset létrehozni/kitalálni. Szégyen-gyalázat.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
nagyúr
válasz Szellem. #7963 üzenetére
Most indul a season, ilyenkor MINDENKI, érted, MINDENKI belép, nyomul, nyüzsög. Te meg kijöttél a gyakorlatból 2,5 hónap alatt. Nem bántásból, én most toltam le 2 Multit, egy dominationt megnyertünk egy free for all-ban meg második lettem úgy, hogy a skillszintem szerintem a Tied alatt van.
Ne pörögj rajta, nézz egy olyan játékot, ahol egyből sikerélmény lesz, aztán adj ennek 2-3 napot majd gyere vissza, hidd el jobb lesz. Idegesen az ember csak szarabbul játszik.
#7965nutella1: Engem max atisztánlátásodkápráztatott el, mivel ez az első CoD amit hajlandó voltam megvenni a Warzone indulása óta, mert DMZ-ben szívás szintezni, az open weekend meg összesen EGY11111EGY kurva alkalommal volt, felbasztak idegileg, főleg hogy most ákcijjós volt a gém. Leszartam, megvettem, elégedett vagyok a kidobott pénzemmel. Nem idegesítem magam feleslegesen, igyekszem élvezni a helyzetet.
Az hogy a felhozatal milyen... Szerintem a legutólsó baró-poén-vicces-élvezetes Season a töklámpásos Warzone event volt... A Calderát utálom... A 2-ben meg felkúr hogy nincs Plunder...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Acheron
őstag
válasz radi8tor #7936 üzenetére
HC -ben vagy nem volt, vagy kikapcsolható. Az alapjátékban is kikapcsolható (nálam sosincs, ahol kikapcsolható, életszerűtlen vacak, amatőröknek való feature)
#7945lowzor: Végre, várom már, hogy rápróbáljak. 2019 -ben is szenvedés volt a Core mód, egyedül a közelharci fegyvereknél (kés, pajzs) van értelme, talán még egy bazi erős sniperrel vol érdemes oda kimenni. Minden másra sokkal jobb a HC - nincs bujkálás, nincs menekülés - tudsz célozni vagy nem tudsz - ennyin múlik a játék. Sokkal közelebb áll a régi COD -okhoz, mint a mostani felpimpelt core módok (bár ezzel a legutóbbival egész jól elvoltam eddig) -
ricogsm
őstag
válasz laceszgamer #7957 üzenetére
Köszönöm.
fegyverek is pofásak lettek.
nem rossz így elsőre. Meglátjuk.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Daffchy
őstag
Hova lett már megint a Shipment???
Állandóan ez a variálás, megőrülök tőlük... nem is értem mot kell piszkálni, 3 hónap alatt már volt vagy 4 féle variáció rá...
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #7969 üzenetére
Rá se ránts, lehet, csak SBMM komát kaptad el rossz amplitúdóval. Komolyan, próbálj rá még párszor, ha mondjuk 50 meccs alatt egyszer sem adja be igazán, akkor el kell engedni.
De egy- két meccs alapján dönteni ott, ahol ilyen mocsok cheater SBMM működik a játék alatt, nem túl átgondolt - és te sem ma kezdted már .
Én a magam részéről gyűlölök minen meccset, ahol észreveszem azt SBMM nyomát, de ahol nincs (vagy urambocsá velem van), ott remekül lehet szórakozni
#7972Plag:
#7974nutella1: Komolyan, az MW2019 kavarásai után erre még bárki felkapja a fejét? Ott ez rutinszerű volt. Pár hét múlva visszajön - addig beérjük más pályákkal.
Ugyan az utóbbi napokban én is rágyorsítottam a fejlődésre a Shipmenten, de mivel kismillió fegyvert kihúztam Shipment nélkül is, ezután is menni fog[ Szerkesztve ]
-
sz.atesz89
tag
Rankedről valaki tud valami magyar leírást adni?
PSN: szuhi
-
Rico45
őstag
Srácok!
Nem úgy volt hogy lesz GunGame mod?
Bocs a dupla kérdésért
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
markknight
veterán
Persze: Minél többet nyersz, annál több pontod lesz és minél több pontod van, annál jobb rangot kapsz. Ha veszítesz.. pont levonást kapsz, szóval próbáld meg elkerülni ezeket.
-
markknight
veterán
Azt vettem észre így 30 évesen, hogy ezek a Battle Pass tartalmak már kb minden játékban irritálnak. Kezdetben jó mókának tűntek (kb 5 éve) de már rájöttem, hogy értelmetlen grind motiváló. Mire megszerzed azt ami tetszik, addigra új szezon jön és nem is akarod elővenni azokat amit régebben szerváltál. Biztos, hogy nem fogok beruházni erre a sok lomra amit beleraktak. Most Apexbe se vettem (töröltem is pár óra játék után) és itt sem fogok, igaz előző sem volt meg. A coddal mindig az volt a bajom, hogy míg Fortnite-ban meg Apexben nevetve megvan a teljes BP, addig ebben a játékban vért kel hugyozni és napi 2-3 órákat kell játszani, hogy elérd a maximum szintet. Kivétel persze a Battle Royal módba tolod, mert akkor aztán kapod az XP-t, multiba tehát a PRÉMIUM játékosoknak, meg lófaszart adnak
Játszottam kb 1 órát és kaptam 1 tokent.. Oké, free BP-m van, de mi ez már? A ranked viszont jó bulinak tűnik, csak pl team deatchmatch helyett ilyen barom search and destroy meg control van. Igen biztos nyerni fogok a sok random nyomoronccal, akik vagy zabálnak, kiabálnak, esetleg külföldi nyelven dumálnak, indiai zenét hallgatnak.. nos, megérte hát csapat győzelemhez kötni a pontokat. Meh.
A season tartalma pedig kb egyenlő a nullával. Nagyon gyenge eresztés, full unalom már ez a játék ezzel az 5 pályával (bocs, már 7) pedig még csak másfél hónapja vettem meg.. (4000 órám van Apexbe, érdekes azt nem untam) na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz markknight #7983 üzenetére
Én valahol megértem a BP rendszer létjogosultságát. Motivációt ad a játékra. Én is tudom magamról, hogy sokkal hamarabb unok rá egy játékra, ha nincs előttem egy cél. Párhuzamosan CoD-ozok és Fortnite-ozok. Fortnite-ban, ahogy fullos lett a battle pass, nem is volt kedvem elindítani a játékot, csak a heti feladatok erejéig.
CoD-ban inkább a camo grind lehet talán motiválóbb, de vannak benne olyan feladatok és fegyverek, amik miatt sosem fogom kimaxolni. Így marad a battle pass.
Ezek nélkül mocskos unalmas lenne ezredszerre is letolni ugyanazt a pályát.
-
planbmokus
senior tag
Én kicsit visszasírom a Tier 1-t.
De a Ranked kárpótol. 3/3 winnel nyitottunk."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #7980 üzenetére
Ennyi, magyarázatom nekem sincs, miért jó ez, de már jó ideje így kavarják, meglepődni nem lepődök meg rajta.
#7985lowzor: Áááh, ez jó Igen, tényleg
HC eddig nagyon jó!
Az első HC meccset vastag pluszban zártam (volna), de jött a párom, valami roppant fontos témával a macskákkal kapcsolatban, így inkább kiléptem . No majd a továbbiakban...[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Nnnna, most ugrik a májam a vízbe - a Battlepasson még meglévő 4400 Cod pointombő megvettem a Battle Pass -t, maradt 3300. Vajon átjött -e a Steam -be: Ééés igen, itt van.
Szüval a Battlepassról csont nélkül áthozható a felhalmozott CP, nem veszlik el, nem kell siránkázni -
soo277
őstag
Ilyen szar rankedet még nem láttam,löttem 3Kd,de a csapatunk kikapot ,itt csak azt nézi nyertél vagy nem
BT: wersoo#21211
-
nutella1
őstag
Érdekes, jó cikk, ahogy a "Warzone szisztematikusan kinyírta a klasszikus CoD-multit": [link]
[ Szerkesztve ]
-
Spizzi
tag
Nekem már csak azért is tetszik ez az Ashika Island mert végre nem egy mobil játékra emlékeztet mint Al Mazrah, az itt használt textúrák minősége legalább eléri az MW2019 szintjét + ez a megvilágítás is határozottan jobban áll a játéknak mint ez az erős napfényes valami, hangulatosabb, immerzívebb.
Btw. nekem bejön a Season, a BP is, illetve ez a japán katona 7 erénye event is legalább valami olyasmi amin gondolkodtak. Dome is jó, bár az már 2011-ben is az volt. Valderas Museam classic 6v6-ra nagy, csinálnék neki egy külön playlistet 10v10-el. Infected is szórakoztató, bár az se új, de legalább nem b@szták el. Ranked egyelőre nagyon sweaty, a tryhard, napi 15 órát játszó sweatek még bronzban vannak, várok vele egy két hetet, hogy beálljanak a rangok, majd utána, addig csak szívás úgy is.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
dunc
nagyúr
X box HC nulla szerver, kb 20 perce one lobby!
-
KaitouP
nagyúr
válasz nutella1 #7993 üzenetére
És igaz is. A legnagyobb külföldi, Call is Duty szériával is foglalkozó (és általam gyakran használt) oldal, a CharlieINTEL is arre panaszkodik, hogy a Warzone mellett mennyire el lett hanyagolva a multiplayer, ami a széria fő játékmódja volt mindig is.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
nutella1
őstag
válasz KaitouP #7997 üzenetére
Lehet felnő majd egy generáció, aki nem is azért fogja kedvelni a játékot, ami. Engem totálisan hidegen hagy a Warzone, de szerintem az összes régi motorost is. Már arra gondolok, hogy az, hogy olyan kevés a multiplayer map, nem is a véletlen vagy hanyagság kérdése. Inkább csak terelnék a játékos közösséget szándékosan a Warzone felé.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest