- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz LackoMester #8895 üzenetére
Fasza, biztos kiadtak valami új cheater programot, mert ma este 4 meccsből 4-ben low level cheaterekkel volt tele. Kezdő szint, első a pontlistában, nulla halállal.
Undorító. -
sixpak
nagyúr
válasz Szellem. #8901 üzenetére
Akció van, unlock all.
És ez csak egy a sok közül.Szerk.:
Kicsit nézegettem ezt a retek oldalt, kedvencem:
Win or lose, you decide.
Na, akiknek ehhez köze van, azokat kellene megpróbálni hosszába kettégvágni egy szamurájkarddal.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
markknight
veterán
Három Warzone quads meccset játszottam.. egyedül! Ennyire nincs player, hogy egy nyamvadt random se jut? Mondjuk értem én a logikát, hogy ha négyen vagyunk is olyan mintha egyedül lennék, de azért mégis. Golyófogónak jók lennének.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Basszus, ez annyira undorító, hogy el nem tudom mondani mit gondolok.
Nem ketté kéne vágni őket, hanem mást csinálni velük.
Sejtettem, hogy valami van, mert hirtelen tele van pró, halhatatlan 0 halálos majommal a játék.
Látom nagyon megfélemlítette az Activision ezt a szerszemét brigádot. -
Dave567
addikt
válasz LackoMester #8899 üzenetére
-
markknight
veterán
Mondjuk, én is szoktam ilyeneket. Nulla assist és ilyen 20 killes előny a másodikhoz képest. Most akkor én is csalok?
Pofon egyszerű, matchmake fogta és bevágott egy marha erős arcot a lobbiba, ennyi.Most látom, hogy 50-es szinten van a pali.. Így már érdekes, valóban
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz markknight #8908 üzenetére
Mindenki csaló, aki véletlenül lő egy jó statot.
-
Linem
senior tag
válasz markknight #8908 üzenetére
Ez nehéz kérdés, mert pár alkalommal én is hoztam már össze 0 death mellett 30 feletti killt. Persze csak szerencsém volt. Néha olyan lobbykba sikerült bejutni, ahol folyamatosan a célkeresztem elé ugráltak, plusz ugye a killstreak is megduplázta. Szóval vannak szerencsés lobbyk, de ez nagyon ritka. Ha csak az MW2-t nézzük, akkor talán ha háromszor sikerült ilyen eredményt elérni. Tehát megoldható a 34/0 csalás nélkül is, ez tény.
Viszont mindenkinek van egy játéktapasztalata, és az alapján dönti el, hogy az éppen aktuális jelenség csalás-e, vagy sem. Ezért ha valaki azt állítja, hogy csalóval találkozott, ezt külsősként el kell fogadni, hogy valószínű jól látja. Nem vitatom, mert nem voltam ott a csapatában.
Én csak a saját játéktapasztalatomról tudok írni, hogy továbbra sem találkoztam csalóval. HC módban nincs killcam, így kicsivel nehezebb megállapítani, hogy honnan lőttek le, és néha olyan az érzése az embernek, mintha a semmiből jött volna a lövés, de aztán mindig megtalálom a sunyuló tettest. Például a Zarqwa pályán előfordul, hogy a vízből kukucskálnak ki, és lövés után lebuknak. Ilyenkor figyelni szoktam, hogy mikor bukik fel valahol újra, és leszedem. Ennyi. Ha szerencsém van, akkor nem ghost, és segít az UAV is.
A játékosok többsége csak keres egy helyet, és próbál leszedni másokat, de időnként előfordul rafináltabb játékos is, aki kétszer-háromszor is leszed hasonló módon, mert belefutok. Ugyanígy a társaimat is, és a meccs elején már 12 killnél jár, miközben mi még csak 0-1-nél. Ezeknél az eseteknél fordul elő a játékstílushoz alkalmazkodás, és ilyenkor már nincs harmadik-negyedik eset. Onnantól én jövök, átveszem az irányítást, és kipécézem a gyereket, aki az első helyről visszaesik második-harmadik, akár negyedik helyre is. Akár még loadout-ot is váltok közben, ha szükségesnek látom. Nyilván, ha csaló lenne, akkor esélyem sem lenne az ilyenek ellen, de ilyen még nem volt. Mindig tudok alkalmazkodni a rafinált stílusokhoz is. Ahogy az SBMM hívők szokták írni, hogy a meccs felétől elfelejtenek játszani. Ott éppen erről van szó, hogy egy darabig beleszaladnak, de aztán megunják, és alkalmazkodnak a játékstílushoz és a stratégiához, ahogy én is szoktam.
Nincs ebben semmi hókuszpókusz, csak intelligencia kérdése.Nincs két egyforma játékos. Ha pedig 6 játékosról beszélünk, akkor még komplexebb a helyzet, szinte végtelen a lehetőségek száma. Szóval nincs két egyforma lobby, így nem is lehet összehasonlítani őket. Ezért fluktuál az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
A Valderas és Himmelmatt alá zenét kell kapcsolni, mert olyan unalmas a kóválygás, hogy valamivel fel kell dobni. A következő pálya egy 300 méter hosszú, 20 emeletes óceánjáró hajó lesz 12 embernek?
-
lowzor
veterán
válasz markknight #8914 üzenetére
FFA-ban 8-an 17 killig jutunk, aztán lejár az idő, az azért magáért beszél.
-
Linem
senior tag
válasz markknight #8917 üzenetére
Ami hirtelen eszembe jutott a saját tapasztalatomból.
Ismét nem számolja a bónusz challengeket. 2 napja már jó volt. Legalábbis nálam.
-
Shirko
tag
Sziasztok! Csak nálam van, vagy ismét kell az Xbox live gold a multizáshoz? Ma többszöri próbálkozásra sem enged játszani, a game passt, és a goldot ajánlgatja. Ezt is és a Cold wart is játszottam sokáig úgy, hogy nem volt semmilyen előfizetésem.
Samu A53, Motorola G54 Power Edition ; Windows + Linux PC : Kicsit Kocka user
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #8906 üzenetére
Kicsi a világ, tegnap (ma) hajnaltájt egy HC játékban összefutottunk Jómagam most nem sok vizet zavarok, longshotozom a kb mindent, mellette meg a pisztolyokat húzom, így próbálok felvenni olyan pozit, ahonnan nagy területet és messzire belátni - így tűnt fel, hogy egy, a fórumból ismerős név rohangál a távolban
Nem túl gyakori (legalábbis hogy kiszúrom)
#8912Linem: Egyértelmű csalóval én sem igazán szoktam találkozni, néha van ilyen gyanúm (ami időnként erős), de nem mondanám jellemzőnek. Pedig PC -n tolom, tehát elvileg én minden ilyen néppel össze kell fussak. De még egy WH esetén is lehetnek véletlenek, pl épp a minap esett meg velem, hogy a hotelben egy üvegtáblát lőttem szét, hogy ne zavarja a kilátást - erre beadott egy killt. A jelek szerint az üvegtábla mögötti fal mögött épp állt egy ellenfél, akit - teljesen véletlenül - sikerült telibe trafálnom. Az ő szemszögéből ez simán WH -nek látszik - én is nehezen hinném, hogy van ilyen, ha nem velem történik
Ez egy jó elmélet a visszavágó játékosokról (tényleg), és bár minden típusú furcsaságra nem ad magyarázatot (pl vesztes meccsekbe helyezés, rossz respawnok sorozata, stb), de igen, ilyen mechanizmusok egész biztosan jelen vannak a játékban. Magam is találkozom vele (no meg alkalmazom is).
Annyival azért kiegészíteném, hogy az adaptív játékmód kétirányú. Pl ha pl rám kezd el vadászni valaki (ezt azért hamar le lehet venni, sőt, két - három kiosztott kill után már kötelezően lehet rá előre számítani és felkészülni), akkor nyilván én is taktikát váltok (és gondolom sokan mások is), és azokat a helyeket kezdem figyelni, ahonnan azokat a helyeket lehet figyelni, ahol korábban voltam Ilyen formán a bosszúszomjasan érkező avenger nem egyszer lyukra, pontosabban épp puskacsőre fut...[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
DMZ-t kivették vagy csak én nem találom?!
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
markknight
veterán
Előbb osztottam ki 57 killt, a második hely 30 körül volt. Volt egy szép pillanat azt majd linkelem, 5 darab fejest adtam egymás után 1 perc alatt. Eszembe jutott, hogy na vajon ki jelentett
-
kiezTe90
senior tag
válasz petymeg #8921 üzenetére
Bárcsak kivették volna.
Én nemtudom mi értelme a hármas páncélnak, ha beugrok egy kerítésen itt 2 bot instant rámfordul, eltalál 3 lőszer és meghalok. Beléjük meg kell 10 tár.
Tele van a f*szom már ezzel a játékkal, a végtelen horda móddal a multiba meg a világ legjobb sbmm rendszerével.
Egy a baj. Van ebbe a fosba valami perverzió ami mindig visszaültet.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #8797 üzenetére
Hahaha, ma én is megkaptam ugyanezt
Nem is tudom, mennyi éve hasznélom ezt a játékos nevet, ami angolul is inkább vicces, mint nem... még hogy offenzív...
Hááát, bár nagy COD fan vagyok, de inkább ezt a játékot dobom, mint a nevem, ha van olyan, hogy bloodsteve azonbéli kínjában, hogy játszani nem tud, ezért bucira szopatják a fejét, feljelenti találomra az első mondvacsinált indokkal azt, aki kicsit is jobb nála, és ilyenkor ő kap igazat...
Ne már, ez kezd nagyon gyerekes lenni...[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
válasz markknight #8926 üzenetére
Inkább úgy mondanám,hogy kiszálni kitudsz,csak nagyon sokat buksz
BT: wersoo#21211
-
Szellem.
nagyúr
válasz Acheron #8928 üzenetére
Itt az a gond, hogy van, amikor a rendszer összerak botokkal és látszik, hogy szerencsétleneket szarrá szopatja az SBMM, illetve van az a helyzet, amikor tuti csalóval vagy együtt. Valószínűleg engem akkor reportoltak, amikor a magasan nyerő ágban vagy. Viszont, ha visszanézik a killcamem én nem aimbotoztam és nem követtem le senkit a falon keresztül, úgy, hogy nem is láttam elötte az embert!
Amikor én csalót reportolok, akkor a killcam alapján teszem. Látni, hogy nulla recoil és egy ponton van a célkereszt az összes golyó alatt minden embernél akit lelő, illetve lekövet a falon keresztül. Tegnap konkrétan egy 400.-as szinten lévő játékos végig követett a vízben, úgy, hogy a pálya másik végén ugrottam be, full takarásba. Majd látszott, hogy pont odajött ahol ki akartam ugrani a vízből és már ott várt rám célozva.
-
markknight
veterán
És ezekkel a raidekkel meg a különböző coop küldikkel nem játszik senki? Miért nincs ott is matchmake? Szívesen megcsinálnám az első meg a második küldit, de nincs kivel, a játék meg nem talál katonákat.
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #8932 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is. Örömmel megcsinálnám, ha lenne kivel, mert ugye csak "barátokkal" lehet megcsinálni őket.
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Ritkán van ilyen, de megakadtam. Mit kell csinálni? Get 3 avanger operation kills , killing an enemy recently killing an Ally
Próbálom amit ír, hogy olyat öljék 3x, aki most ölt meg egy szövetségest, de nem számolja. Bug vagy hogy lehet ezt megcsinálni?
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
markknight
veterán
válasz kill_switch #8936 üzenetére
Létezik olyan ember akinek nincs mikrofonja? A PS5 controllerébe pl alapból be van építve. Elnézést, de 2023-ban akinek nincs mikrofon az egy barlanglakó.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz markknight #8937 üzenetére
Gondolom most nagy újdonságot mondok azzal, hogy nem mindenkinek van PS5 ugye?
Ha nem lenne beépítve, nekem sem lenne, mert számomra teljesen fölösleges, pedig vannak ablakok a barlangomon.
De akkor mondom úgy, hogy olyannal menjetek, aki kommunikáció képes. (pl a mikrofonja mellé ha van egy alvó kisgyerek aki miatt nem akar beszélni az nem lesz jó ómen és még pár egyéb ilyen élettel összeegyeztethetetlen jelenség létezik.) -
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #8936 üzenetére
Részemről van mikrofon, Discord és nincs élettel összeegyeztethetetlen helyzet.
-
markknight
veterán
válasz kill_switch #8938 üzenetére
Pont ezért mondom, hogy annyira alap manapság a mikrofon, hogy ki se tudod kerülni. De igen, gyerek meg asszony gátló tényezők, értem én.
Amúgy meg alanyi jogon PS5-öt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz markknight #8940 üzenetére
Ha volna idő akkor ès annyit jàtszani, amikor ès amennyit szeretnèk.. S ha volna ezen idő mellett egy àllandò csapat, aki èpp akkor ràèr, volna mikrofonom nekem is. Nos, ez rèszemről megvalòsìthatatlan. 15 ève működött, de inkàbb akkor voltam "barlanglakò", a mikrofonommal együtt. Ès egyàltalàn nem bànom, hogy màr nem vagyok az. Vàltozott a prioritàs. Előnyömre.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #8942 üzenetére
Semmi gond, hogy is emlékeznél, amikor nem is tudod a játékos nevem Én ott nem alkottam maradandót
Elküldtem priviben, bár sajnos az aktuális meccs stat képe már nekem sincs meg.
#8930Plag: Erősen kérdőjeles meccseknél én minden további nélkül lépek ki és kezdek újat - szórakozni járok ide, nem az ideget enni Az viszont nagyon nem tetszik, hogy mindenféle mondvacsinált (sőt, meg sem nevezett" indokkal riportpolhatnak offensive name vagy offensiive chat miatt (voice chat tiltva, text chatet azt sem tudom hogy kell előcsalni), és emiatt dádá üzeneteket kapok - sorry már, a minimum, hogy tudni szeretném, ki és mi alapján vádol meg, mielőtt kapom a "vbáltoztass nevet most" üzeneteket. Ártatlanság vélelme? Vagymivan?
#8937markknight: Létezik, nem is egy. Egyik sem barlangi troll, sem nem ősember, vagy fosszília. Ellenben minek mikrofon, ha a legjobb hangélményt akarod, de leginkább egyedül játszol, és ezt a jó szokásod szeretnéd is megtartani? Nekem ott a DAC és a zenei füles, remekül hallok mindent - ez tökre elég a játékban. Voice chat az első, amit tiltok, senki vonyítását nem akarom hallgatni - az enyémtől meg megkímélem a társadalmat alapból .
Ha kivételesen ritkán ismikkel tolunk valamit, arra persze van egy elfekvő Cloud Stinger, de az olyannyira gagyi a normál cucchoz képest, hogy hétköznap sosem venném elő. -
Acheron
őstag
Egy kérdés, aki már megcsinálta az orion -t.
A pisztolyokat van értelme kihúzni ehhez?
A maroklőfegyverek esetén már a platinához is kellene az öt fegyver - öt arany, de a .50 GS -t nem lehet kihúzni, mivel a négy küldetése közül az egyik nem ehhez a fegyverhez, hanem a TAQ-V -hez tartozik. Ilyen formán az 5 arany pisztoly (amiből egy revolver) sohasem lehet meg, vagyis egy maroklőfegyvert sem lehet platinázni, így polyatomic -ozni sem, vagyis nem tud részt venni az orionhoz szükséges mennyiségben. Vagy van a .50 GS -nek valami trükkje, amivel mégis ki lehet aranyozni? -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A tempus torment fegyver nem volt feloldva, de most vettem egy csomagot store-ba, amiben benne volt a fegyver egy skinje. A fura, hogy az alap fegyver nincs feloldva, de ezt engedi használni. Ez így normális? Akkor azt a fegyvert nem kell feloldanom, maradhat így?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
markknight
veterán
válasz MikeWazowski #8946 üzenetére
Sajnos normális, igen. Úgy tűnik 7 ezer forint kevés péz, hogy a base weapont is feloldja a játék. Röhej.
-
kill_switch
senior tag
válasz markknight #8947 üzenetére
Gondolom ha valaki megveszi, az azért teszi, mert használni akarja. 25db duplát kell vele lőni és fel is van oldva, azért az annyira nem kéne, hogy megterheljen bárkit is. Ha ráfeszülsz 2-3 kör alatt megvan, ha nem, akkor is meglesz kb magától.
-
markknight
veterán
válasz kill_switch #8948 üzenetére
Mondjuk ez a tempus torrent megvan, meg a crossbow is, de pl az M13B nincs és DMZ-zni nem akarok.
-
Acheron
őstag
válasz viperabácsi #8945 üzenetére
Az a szép benne, hogy a TAQ-V már régen arany, az a küldetés, ami a .50 GS -nél is megjelenik (15 kill a TAQ-V -el hátulról) már nagyon rég ki lett maxolva. Ennek ellenére a .50 GS nálam, csak 3 küldetést számol el a 4 -ből, így már az aranyozást sem engedi, holott mind a négy küldetést teljesítettnek jelöli külön - külön.
Este majd ránézek megint, épp a TAQ-V -el mennek a longshotok, remélhetőleg előbb utóbb helyreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs