- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali! Az mitől lehet hogy néha mikor futok olyan mintha beakadna a kép pillanatokra? Olyan mintha futás közben kettőt előre, egyet vissza lépnék. Fps és a ping rendben. Nem mindig van, de néha előfordul és idegesítő. Főleg ha tdm-ezek. Köszi aki segít.
-
törölt tag
Lehet hogy csak a szerver. Nem tudom. De idegesítő néha.
-
proci985
MODERÁTOR
Nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy fórumozzon kultúráltan, és maradjon a topik témájánál.
Ha pedig valaki trollkodást/offot/flamet/oda nem illőt látna, azt itt tudja jelezni.
Ja igen: Ha visszanéztek eléggé sok hsz tűnt el, következőre a személyre szabott megoldások (figyelmeztetés/ban) is jöhetnek.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Gigi01
őstag
Mindenki mennyen játszani,te is Huma!
Dobhatnátok egy linket,hogy hol vagytok,aztán megpróbálom erősíteni a csapatot!Moderátorok: Elnézést kérek,mindannyiunk nevében!
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Tényleg jól összerakott játék ez a BF3. Járművek nélkül mondjuk ritkán tudok összerakni olyan statot, hogy több az ölésem, mint a meghalás. És tegnap végre rájöttem, hogy be lehet állítani, hogy célzáshoz ne kelljen tartani a jobb klikket
-
Algotis
addikt
Tetszik ez az M16A3, pedig nagyon ellene voltam egy darabig
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz devilinsid3 #15614 üzenetére
Az elején játszottam vele sokat, és aztán mikor rájöttem, hogy a playerek 90%-a csak ezt használja, (tisztelet a kivételnek) akkor váltottam másra. Egész pontosan az AN-94-gyel aprítottam utána, és baromi jól meg van csinálva egyébként, sokkal messzebbre tudtam vele lőni, mint az M16-tal. Részben köszönhető ez annak, hogy nem valami jó a recoil handlingem az M16-tal, de most megint ezt fogtam és közelre jobb, mint a szeretett M5K-m
Távolra meg kicsit még szoknom kell, de láttam már olyan videókat, hogy ezzel is meg lehet csinálni bármit
Mert ez a BF3Androidos Outlookból küldve
-
törölt tag
Az mi hogy noshar canals tdm-en felmennek a tetves sniperesek arra a magas toronyra ami a vizpartnál van? Hogyan? Olyan ideges lettem ott is hagytam a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
-
kisza25
félisten
szerintetek ez tényleg ekkora pro, nem bírtam lelöni
a menet
mondjuk a játék feléig én xbow scopeddel trolkodtam, csak felidegeltek és aztán mentem nekik famassal, de nem[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dejaris
addikt
Metron, ha A felol nezzuk a B-nel belre lefele vezeto lepcsonel allandoan feltelepedig valami vernivalo hulyegyerek. A killcambol ugy latom, hogy a plafonon alnak es atlatszo. Ezeket hogy az ordogbe lehet kivakarni onnan?
-
nanorambo
őstag
Sziasztok!
Valaki le tudja írni, hogy hogyan megy a vásárlás originen? Utalni kell vagy hogy van? -
syler123
veterán
Nálatok van olyan, hogy ha sokan vagyunk egy helyen, mondjuk Metro-n és rengeteg lövés van, majd elmegy a saját lövésünknek a hangja? Nem hiszem, hogy ez természetes, de azért megkérdezem
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz syler123 #15633 üzenetére
Bf3... Mindenkinek van ilyen.
Amúgy komolyan mik ezek az 5 évesek akik bf3-aznak? Gyereket ([link]) "behackeltem" mert amikor megpróbált lerammelni, akkor ahogy fordult rám vissza kapott egy tv-t. És utána írogatott nekem, lol. És ez állítólag 17 éves. Ilyenkor elgondolkodom hogy miért engem basztatnak a 15 évem miatt.
-
sensejke
aktív tag
válasz nanorambo #15632 üzenetére
Csak a bankkártyád kell. Megadod a kért adatokat és pár pillanat alatt kész.
(#15622) Huma: egyáltalán nem előny Noshahr Canals-on felmenni a daru tetejére. Simán ki lehet szedni őket. Főleg ejtőernyő plus c4-el, de sniperként sem.
[ Szerkesztve ]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
k.soma
senior tag
Sziasztok! Rég jártam erre. Egy ismerősöm most vette meg a játékot és coopoztunk. Aztán valami miatt disconnected-et kaptam. Kilépett a játék, ő is kilépett a játékból, hogy újra csináljuk a pályát. Aztán beütött a battlelog bug. Leírni röviden úgy tudom, hogy már singleplayert is indítottunk, másik böngszőt is próbáltunk, de coop státuszunk maradt mind a kettőnknek battlelogon, így nem tudunk új (közös) játékot csinálni.
Van egy Battlelog fórum bejegyzés is erről a jelenségről, senki sem tud rá semmilyen megoldást. link
De más fórumokon is előjött a hiba és semmi sem segít rajta (talán csak az idő?! )Ha tudtok valamit erről kérlek osszátok meg velem.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
BandiHUN
veterán
válasz sensejke #15639 üzenetére
Én slugos shotival szoktam a csipákat szedni onnan,hadd egye őket a penész,jó része úgyse hallott még a slugról,jót nevetek,amikor csalót kiáltanak,potyafrag.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
k.soma
senior tag
Begin a Live Chat session with an EA Advisor
Wait Time: 60+ minutes.Ja és a "Chat Now" gomb inaktívnak tűnik. Vagy ha még nem kerültem sorra, akkor miért van ott a gomb?!
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
dokee78
félisten
Megvettem akcióban a BF3-at.
Indítom a játékot,felhőadatok szinkronizálása és feldob ide:Battlelog
Mit kell itt tennem? -
őstag
válasz gali777 #15646 üzenetére
De azért mekkora vicc már, hogy egy ilyen játéknál szinte nulla esélyed van, hogy működésre bírd a coopot. Emlékszem már az elején is botrányosan szar volt, soha senkivel nem működött, 2 emberrel tudtam csak életre kelteni, máig nem tudom az okát, ott kivittem gyorsan a G3A3-ig, aztán hagytam a fenébe. Most meg szinte lehetetlen vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest