-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Azt tudtátok (nyilván igen ) hogy alapértelmezett billentyűparancsokkal a T gomb lenyomásával ki/be kapcsolható a lámpa a stukkeren?!
nekem ez újdonság ma vettem észre
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
BandiHUN
veterán
A lézer is...bár ha jól emlékszem,akkor a lézer csípőből tüzelés javítása is kikapcsolódik.
Végülis ezek jobbára akkor jók amúgyis,ha közelharcol,szaladgál az ember,vagy épületben védeni pl.m-comot,járművesdiben ritkán van igazi haszna,hisz általában van fedezék és van idő célozni,a szemeléhúzós célkereszten meg nem javít a lézer.
Egyébként mindkettővel jó a csapattársak szemébe világítani!Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
devilinsid3
addikt
Bár már lassan itt a BF4 azért még jó páran játszanak a BF3al is
Itt egy kis heli videó, akinek van szabad 3 perce az nézze meg
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz devilinsid3 #15256 üzenetére
Legalább a zene jó. De tényleg, egyik kedvenc számom.
Amúgy viszonylag szép tvk.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz MadgoatLOLZ #15257 üzenetére
miért érzem azt, hogy nálad a "viszonylag szép tvk" egy elég komoly elismerés?
amúgy kösz/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
syler123
veterán
válasz BandiHUN #15249 üzenetére
Intel e7300-al megy a Bf3? Azt néztem, hogy 6850 kártyád van hozzá, ami nem gyenge. Milyen beállításokkal megy így a BF3? Azon gondolkozom, hogy először megejtem a videókártya vásárlást, majd utána később váltanék configot. Így most egész jól megy a BF3, hogy 2,8ghz-en járatom a quadot, lehet hogy 7870-en megugrana az fps, meg mehetnék medium grafika fölé, szerintetek?
1-2 hónap és intel 4670k-ra váltok, de ahhoz előbb meló kell, de a kártyára lenne lóvé
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #15256 üzenetére
Megnéztem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
RD4N33
tag
-
Gigi01
őstag
-
nanorambo
őstag
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz devilinsid3 #15258 üzenetére
Youtube. Gott Hold. Ott kezdődik a tvzés. :d Amúgy én is tvzek úgy mint ő (nem) csak állandóan felrobban a jeteken a tvm...
-
gali777
őstag
Kellett nagyon ez a tetves humble bundle.... Az ilyen kis féregnek ki kéne tépni a karját... A legjobb az volt, hogy még a csapattársa neki állt védeni, hogy biztos nem csal, meg hogy ennyiből nem lehet megmondani és én amúgyis csak egy lvl 100 jet noob vagyok és még örül is neki, hogy csal az inas...
Jelenthetitek nyugodtan a Limsx patkánygyereket.
Szerk: Videó a féregről...
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz gali777 #15267 üzenetére
Igen kellett a Humble Bundle, mert sokan hozzájutottunk a játékhoz, akik nem adtunk volna 4-5k-t a játékért. Nem tudom miért kell mindenkit egy kalap alá venni, én is most vettem, és képzeld nem csalok. Soha nem csalok semmilyen játékban, szóval erről ennyit. Itt sokatokkal az a baj, hogy az érzi szarul magát, aki 9k-ért vette a játékot, mi meg egy 1000-ért vettük. Kérdem én tehetek arról, hogy akciós volt a játék???? Ne utaljak esetleg 5k-t annak, aki többért vette a játékot?
[ Szerkesztve ]
-
-
gali777
őstag
válasz syler123 #15268 üzenetére
Én nekem aztán édesmindegy, hogy te vagy akárki mennyiért vette. Az érdekel, hogy most a sok kis köcsög (tisztelet a kivételnek) fillérekért veszi a hack accountokat... És valljuk be, hogy a humble-ből csak a nagyon kis százalék veszi ténylegesen játékra a BF-et.
(#15269) mackosajt: Ja gondolom, már mindegy neki, ha ezzel elkapják akkor vesz fillérekért másikat. Meg 2011 óta nyilván csak 8 órát játszott.
Meg akkor visszatérve most te meg veszed egy ezresért, mi lehet többet adtunk ki érte, de többet is tudtunk vele játszani. Nem véletlenül adják már most ilyen olcsón a BF4 előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
Most őszintén: Kit érdekel, hogy mennyiért vetted meg a játékot. BF4-ig beletolsz az 1000-ért vett játékba 70-80 órát. Én kb 20k-t fizettem az egészért és játszottam eddig 1482 órát. Kiszámolod és kijön, hogy kb annyit fizettél a játékért, mint én. Ellenben én 20x többet szórakoztam vele.
Más téma: mióta meg van a HUMBLE BUNDLE akció, azóta nem lehet mozdulni a 1-30 közötti profi játékosoktól. De mivel te csak most vetted, ezért valószinűleg megvan az összehasonlitási alapod az akció elötti és utáni helyzettel.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
"Itt sokatokkal az a baj, hogy az érzi szarul magát, aki 9k-ért vette a játékot, mi meg egy 1000-ért vettük"
eltaláltad! minden reggel úgy kelek fel, hogy sírógörcsöt kapok, mert más megvette olcsóbban a bf3-t, mint én !
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mackosajt
addikt
válasz gali777 #15270 üzenetére
Azért a félreértések elkerülése végett nem az EA adja ennyiért, hanem ha tájékozott lennél, ez az egész egy jótékonysági akció, amit az EA támogat azzal, hogy adja hozzá a csalogató játékokat.
Nem mindenki olcsó jánosokdik. Ha megnézed, vannak akik igen komoly összegeket fizettek ki érte, illetve van aki pusztán a jótékonykodás után felajánlotta a kulcsokat másoknak.
Azért nem mindig csak azt az átkozott negatív hungarikum mentalitást kéne mutatni.
Látni kéne azt is, hogy az akciónak köszönhetően már több, mint 8 millió dollár kerül szétosztásra 5 alapítvány között.Jah, amúgy Syler, nekem utalhatsz nyugodtan 5k-t. Majd veszek belőle 4 pakkot a humble-n.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gali777
őstag
válasz mackosajt #15274 üzenetére
Egy szóval nem említette senki, hogy az EA adja ennyiért, de nyilván nem véletlenül ezeket a játékokat ajánlotta fel erre a célra. És azért azt is kéne látni itt a nagy jótékonykodásban, hogy a nagy részéből hack account lesz, most lehet itt belém kötni már csak azért is, de ti is tudjátok, hogy így van. A jótékonyság jó dolog azzal nincs is gondom, hogy ennyi pénz gyűlt nekik. Még mindig a kis patkány csalókkal van gondom.
-
devilinsid3
addikt
válasz mackosajt #15274 üzenetére
vagy észre kéne venni azt is, hogy ez a humble genyó kurvára nem kellett a bf3 közösségnek! aki normális játékos annak a 90% ezt vallja..
ha meg 4-5 ezret sajnált eddig valaki kiadni egy játékért akkor most ne vegye meg 150ftért.. burzsuj banda/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mackosajt
addikt
válasz gali777 #15275 üzenetére
Szerinted ez a mondatod mit jelent?
"Nem véletlenül adják már most ilyen olcsón a BF4 előtt."
Az EA gondolom azért ajánlotta fel ezeket erre a célra, mert:
1. aki 1 dolcsit ad, az kap 6 játékot, ami szinte semmit nem ér
2. aki az átlag felett ad, az kap 2 olyan játékot (most már 4-et!!! Tényleg, frissítsen rá mindenki a kódos lapra, mert 2 újabb játék van), ami talán ér még valamit.A dátumot illetően meg be kéne látnod, hogy 2011 az nem Humble akciós idő.
Én nem lepődnék meg, ha azóta tényleg ennyit játszott csak valaki.
Anno bf2-be mikor regisztráltam, a nevem már foglalt volt. Azóta sem játszott 1 percet sem.
@devil: Akkor ezentúl állandóan mindenki csakis 1xxxx Ft-ért vehesse meg az összes játékot, és aki alatta meri megvenni, annak kuss...
Meg ne merd venni ezentúl bármelyik akciós játékot se![ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MadgoatLOLZ
tag
válasz devilinsid3 #15276 üzenetére
+1
Undorító már a Premium Edition is undorító volt velem szembe mondjuk hogy én 24k forintért vettem...
-
Laraxior
titán
Nem akarom elkeseríteni a jónépet, de nem a játék árát kellene nézni...
hanem a játék árát leosztani a játékkal eltöltött idővel... így kiderül ki mennyiért is vette a Battlefield 3-at"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mackosajt
addikt
válasz Laraxior #15280 üzenetére
nyugi, ez hungarikum
van aki a kecskét 2 fillérért is ...
Aki az ilyeneken bosszankodik, az autót se vegyen, meg semmit sem, ami veszít az értékéből, mert később nem fogja tudni eladni annyiért, amennyiért vette, csak ráfizetéssel.
-
devilinsid3
addikt
válasz mackosajt #15277 üzenetére
látom a lényeget még mindig nem érted..
a humble akció miatt kurva sok lett az x. account, mert majd csalunk azon 150forintért nem drága..
attól, mert ennek nem humble accja volt az min változtat? ugyanúgy egy büdös aimos volt, e mellett nem kéne elbeszélni.. vagy inkább adják olcsón a játékot és csaljon mindenki, ha közben adakozik is? jézusom ember.. fogd már fel miről szól ez a beszélgetés/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mackosajt
addikt
válasz devilinsid3 #15282 üzenetére
Fogd már fel, hogy az keverte ide a humblet, aki idehozta a csalót azzal a felkiáltással, hogy humbleakcióscsaló! Holott marhára nem ott vette. És nem 150 Ft...
Te nem érted, már bocs.
De rugózzatok tovább ezen, én megyek játszani.
Ettől vannak sokkal nagyobb gondok is az életben.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #15279 üzenetére
Remélem a MOH: W is belekerül, legalább feléledne a halott game
(#15286) Laraxior Akkor énis, remélem még bekerül a vége elött, amúgy tényleg halott, néztem 1 szerveren volt 1-2 csávó, ennyi.
Meg battlelogon egybe lenne ugyis.[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #15285 üzenetére
Azt akkor kipróbálnám
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sixpak
nagyúr
Szerintem jó ez a Humble biznisz. A pénz jótékony célokra megy (Amerikai vöröskereszt etc.)
és az ember be tud szerezni pár játékot ami esetleg még nem volt meg neki. Én a BF3-at nem is aktiválom (amit a megjelenés napján vettem azzal sem játszok, nemhogy az újjal).
Viszont a Crysis 2 multija elég jó, meg a Dead Space 3-al is el lehet szórakozni.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SkyS1gn
félisten
válasz sixpak #15287 üzenetére
Az a durva hogy az egész folyamatból kivették a kiadót, tehát EA semennyit nem kap belőle (lehet tudták hogy senkise nekik adná a csúszkán ) szóval ez most tényleg korrekt. Mióta főnökváltás van kezdik összeszedni magukat, csak így tovább!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz sixpak #15287 üzenetére
Most tolom a Crysisokat éppen, azért nem is játszok a BF3-al Meg hát 1110óra van benne, kb elég is. Már a BF4-et várom. Addig kipróbálgatok még pár játékot, nosztalgiázok, és pikkpakk itt is van az október
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Nézzétek a camper lotyót
-
syler123
veterán
Ezen görcsöl mindegyik, hogy Humble csaló... Csak gratulálni tudok a "közösségetekhez"... Szerintem kur...ra mindegy ki mennyiért vette a játékot, eddig is voltak csalók ezután is lesztek. De ebbe a tet..s topicba csak a veszekedés megy és persze hogy beírok én is, mert írok valamit már 3-an beugatnak, ilyen prohardveren még nem volt pályafutásom alatt. Ahogy észrevettem ez 10-en évesek gyülekezete, aki fel sem fogja mit írtam. De sebaj, ha kérdeznek az újak legalább nem válaszoltok, mert minek, újabb Humble tag. Meg itt írja valamelyik, hogy 1500-át tolta vele szóval ő olcsóbban vette, ekkora marhaságot. Én ha akkor veszem, mint te akkor sem lenne benne 1500 órám (több mint 62 nap és gondolom nem ezzel játszottál csak, gondolom a wow, vagy a Diablo 3 is befigyel, dolgozó embernek nincs ennyi szabadideje), szerintem az összes játékot összeadnám, amivel játszottam az nem lenne 1500 óra... Ezért kár lett volna korábban vennem 6k-ért, azért hogy játszok vele 20-30 órát.
Pont rólatok jutott eszembe egy gyerek, akit megláttam a Tescoban, 10 éves lehetett és olyan telója (Motorola Atrix 2) volt, mint nekem, úgy el rontják a mai gyerekeket hogy csak nah.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz devilinsid3 #15294 üzenetére
Pont ilyenekről beszéltem, mint te,
IQ level0...Egyszerűen fel sem fogod, szerintem végig sem olvastad, először gondolkodni, picit várni, átgondolni, majd írni...
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
a lényeg, hogy jó a balance \*o*/
[fuckyeah]na, nem szoktam sírni, de ez szomorúvá tett
-
gali777
őstag
válasz syler123 #15293 üzenetére
Te meg csak nem akarod azt megérteni, hogy a nagy része csaló acc-nak veszi meg. Így több lesz a csaló. Drága játékot csak nem kockáztatja meg az ember, de ezt? Azért ezt a relációt csak látod? És az újoncokkal nincs gond, csak ne olyan hangnemben kérdezzenek mint Huma.... Na de akkor fejezzük be, nem akartam ezzel vitát indítani.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz gali777 #15298 üzenetére
Nem lesz ebből vita, amit írtál ezzel semmi gond, valahol egyet is értek, ha ilyen kommentek lettek volna csak, akkor nem is írtam volna. De volt itt már minden, hogy genyó banda, aki most vette stb... Mindegy innentől nem érdekel a téma. A lényeg hogy vannak olyanok, akinek nem csak Battlefield nem járna, de még internet kapcsolat sem.
Huma amit művelt az tényleg vicc volt...
Telefonról írtam, a hibákért elnézést, ha volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest