-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plezs21
tag
válasz BoneDragon #15850 üzenetére
ez jogos. De meguntam a konzolon való bohóckodást, és amúgy is tudtam, hogy egy BF3 PC-n sokkal élvezhetőbb mint konzolokon. Azért bíztam benne, hogy 300k-ból tudok 1 hónappal ezelőtt is olyan gépet építtetni ami azért valahogy megbírkózik a BF4-el is. De elnézve a helyzetet...
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
zzola
titán
válasz F e Z o #15849 üzenetére
Miért kellene befognija? Vagy nem értem mire gondolsz? Mindenki tudja, hogy full HD és felette már nem a CPU teljesítménye dominál.
Egy FX8350 ~49k, hasonló Intel i5-3570k ~58k. AMD többletfogyasztása csak játék közben látszik meg.
Mivel a konzolok 8 magosak lesznek és ezt a fejlesztők is tudják, a Battlefield 4 biztosan eltolódik abba az irányba, hogy kihasználja a 8 magot....
Persze ezek csak mind feltételezések, nem szeretnék újra háborút kirobbantani.
Az számomra sem kérdés, hogy az Intel előrébb jár és ezzel nem mondtam újat, más is tudja... -
syler123
veterán
Ezen agyalok én is, hogy mi lesz ebből a konzolosdiból. Mit kapnak ebből a pc-k. Lehet hogy amd alapokra kell gépet építeni. Nagyon megtetszett az új i5 haswell, de lehet okosabb lenne várni a váltással karácsony környékéig.
-
LLD
aktív tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Def26
félisten
Te sem gondolod komolyan, hogy egy high -end pc -vel (hd7970 cf) felveszi a versenyt a konzolokba épített hd7850? Már mióta lehetett tudni, hogy labdába sem tudnak rúgni ezzel a gpu -val.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
BoneDragon
veterán
Hát ez egyértelmű volt eddig is, hogy a konzol soha nem érhet fel a pc-vel, hisz az folyamatosan fejlődik míg egy konzol 5-6 évig ugyan azzal fut. Ezért is fogják vissza a grafikai fejlődést. Bár ezt a konzolosok nem szeretik bevallani, mert nem látják a fától az erdőt. Azt hiszik ugyan olyan teljesítményen van a ps3 meg az xbox, mint egy pc, mert ezt látják játékoknál. Ja csak azt a tényezőt felejtik el, hogy ez a kedves fejlesztőkön múlik mennyire akarnak optimalizálni...
[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
-
Plezs21
tag
GTX 760?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
-
gyáliSanyi
őstag
Pont a múlt héten gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni a játék single player részét, mert régebben nem vitte a videókarim.
Humble Bundle pont jó is volt, mert így legalább nem kellett virágbolti verzióval vacakolni.
De láttam, hogy sokan írták, hogy az alap pályákon sok a Cheater, így sikerült még 3 ezerért beszereznem az oldalról a Premium pakkot is a játék mellé.
Na szóval így már megvan a teljes BF, pedig még múlthéten csak a single-t akartam csak kipróbálni.Live poor, die rich.
-
nanorambo
őstag
válasz gyáliSanyi #15863 üzenetére
Nagyon helyes!
-
BoneDragon
veterán
Ezeket az auto aim használó majmokat miért nem bannolják? Undorító...Teljesen elmegy a kedve az embernek.
-
JackFeryll
őstag
"Minden idegesítő hiba kijavítva"
Hol van egy rofl smiley ?[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
-
dejaris
addikt
Longest Headshot 3,668,670m
osszesitett K/D ratio 110.08 es raadasul nem is csal, csak campel
majd 20k score/min[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz dejaris #15875 üzenetére
vannak már intelligens aimok is amik lerontják az accut, de az is lehet, hogy néha eldurrogtat 3-4 tárat csak úgy ne legyen feltűnő, de az is lehet, hogy nem csal az a kd elég érdekes, ha még csak kempelne is..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #15876 üzenetére
Kiemelkedo, de szerintem a harom kozul pont o az, aki nem csal. A tobbi meg hat... Nem is hiszem, hogy van olyan hosszu palya, hogy ekkora headshot kiferjen.
-
emiki6
veterán
válasz marcusa #15878 üzenetére
A kulcsszó: DirectX 11.2
Amúgy Abu-t kell megkérdezni, ő az akinek el is hiszem hogy az nvidia jobb (lehet), bár szerintem a GCN-re szavaz.
Csibe: ha részletes választ szeretnél akkor van egy két cikk, hogy mit tud a dx11.1 illetve a 2.
Ha nem akkor: több effekt lehetséges egy időben, gyorsabb, arra optimalizálják a 4-et, aminek előny a dx11.1 illetve a 2.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Plezs21
tag
-
-
marcusa
addikt
válasz emiki6 #15881 üzenetére
Persze, ahogy korábban a kompjút séder volt a kulcsszó...
Abu85 már megjelenése óta a GCN-t favorizálja, a vitathatatlan technológiai előnye miatt, de amíg ez játékokban nem mutatkozik, addig írogathatják a látványos számítási eredményeket, meg a magasabb számokat.
Továbbra is csak azt tudom mondani hogy majd meglátjuk, nem zárkózom el a GCN-re váltástól, de jelenleg nem látom előnyét... Pl. a kepler gyilkosként beharangozott Grid 2-ben is gyorsabb a 660ti mint az árban vetélytárs 7870....
Lehet hogy a BF4 és a Dx11.2 majd változtat ezen, de az eddigi tapasztalatok alapján inkább kivárok.:-)
-
kisza25
félisten
-
marcusa
addikt
válasz kisza25 #15894 üzenetére
Még az is lehet
Abu85 egyébként ha jól emlékszem azt írta korábban, hogy minden effekt látható lesz mindkét gyártó kártyáin, csak a GCN-en a DX11.2 miatt sokkal gyorsabb lesz, tehát a kepler ugyan azt az effektet Dx11-ben sokkal lassabban számolja majd, tehát elvileg gyorsabbnak kell lennie.:-)
-
dejaris
addikt
Ismet amazon akcio, ami erdekes lehet a sok uj topiklakonak: premium - 15 dollar.
-
SkyS1gn
félisten
Együttérzek!
Hálisten 100 sv star óta nem menek fel.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest