-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
nem semmi mennyi COD-os újonc van
mindenki mp7-el nyomul és hasra vágja magát mikor elkezdem löni lolEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
válasz kisza25 #15504 üzenetére
igen ezt remélem javítják, mert érdekes módon én mindig sebződök folyamatosan amikor lefekszenek, meg ugrik guggol ugrik fekszik.. én meg lőni sem tudom mikor fekszek vagy ugrok..
(#15508) freestyée ez premium camo
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
t256
őstag
válasz Tomi0703 #15514 üzenetére
Cheat! Sokan erre használják a humble bundle akcióban vásárolt játékot. Mindketten 2013.08.15-én regisztráltak és nincs premium hozzáférésük.
Másik fele pedig vaterán árulja "olcsón".
Engem pedig kidobtak innen indoklás nélkül. Végre jól ment. 2.0 K/D.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Prosector
addikt
Mit jelent az, amikor a jatek ingame kiirja,h ""jatekosnev" IS NO MORE"
Megszakadt a killstreak-je, vagy mi ?
-
nanorambo
őstag
Az mi, hogy damavand peak rushon támadó csapatban voltam és a csapatból mindenki sniper volt és a hegyen kempeltek?
-
Gippo
senior tag
válasz nanorambo #15524 üzenetére
Egy idő után mindenki rá fog jönni hogy, a legtöbb multiplayeres játéknál nem maga a játék a gond, hanem a közösség. Aztán rájössz, hogy nem a közösség a gyökér, hanem úgy kb a világon élő emberek legnagyobb része. (Persze a fejlesztőknek a dolga ezeket valahogy szabályozni....)
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
tegnap említett cheater barátunk -> [link] beújított egy premium csomagot is.. így már senki sincs biztonságban aki még nem jelentette az tegye meg most, ne örüljön már ez a kis mocsok
de ha már így linkelgetek akkor jelentsétek őt is kérlek [link]
folyamatban hozza a 90/15 köröket, majd minden 3. körben kb 1-2 2-5 aztán le is lép, hogy ne legyen feltűnő.. szóval szerintem ez ilyen "okos hacker" féle..és ezen platoon membereit [link]
érdekes módon mindegyik low level istencsászár..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
9Petya2
tag
Sziasztok!
Nemtudom mivan ma, de már kétszer kickeltek ki a következő szöveggel: Game disconnected: you were kicked from the game. Az egyik egy canal tdm volt a másik meg most egy ziba cq amiből voltmég olyan 150 ticket. Ilyenkor elvesznek a pontok is? Meg mi lehet ennek a kickelésnek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest