-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Tölthetö a legujabb BF3 no recoil script ... [link]
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Nnobi
tag
Sziasztok!
olyan problémám van , hogy ... 1 hete nem játszottam a bf3 mal előtte minden ment rendesen betudtam jelentkezni a multiplayer résznél , most az asztalon rákattintok a inditó ikonra elindul orgin betölt felhőadatok szinkron, de nem indul el a firefox ablakban , ha manuálisan rákeresek bedobja a battlelogot a severeket is látom de ha egy topikba beszeretnék lépni annyit ír ki , hogy belépés a serverre és ez perceken keresztül , de a játék nem indul el, valaki tapasztalt ilyen problémát?
Telepítsem újra vagy esetleg más gond lehet?
legutóbbi nvidia frissítéssel felkerült a gépre nvidia experience program ez nem tudom , hogy befolyásolhatja eSegítséget előre is köszi
üdv: Norbi
-
Nnobi
tag
válasz devilinsid3 #15478 üzenetére
Melyik pluginre gondolsz elvileg a legfrissebb van fenn
Sajnos a ki-be jelentkezés nem oldotta meg továbbra is csak bejelentkezés a servere felirat megy
üdv: Norbi
-
-
veterán
-
Nnobi
tag
próbáltam explolerel is abban sem hozott fel plugin problémát., de el se indult, abban sem a játék
az újra telepítés segíthet? ha újra rakom az eddig elért eredményem elvész, próbáltam a telepítési hibák újra rakása lehetőséget is az azt írja ki minden rendben a telepítéssel....
Nem értem semmi nem változott a gépen a legutóbbi játék ótaüdv: Norbi
-
devilinsid3
addikt
válasz adamssss #15482 üzenetére
az eddigi hsz. sztornó
bazze bocs azt hittem angolosítani akarod, kösz Zoli
azért én megkérdezném tőled, hogy miért akarod magyarítani: D tudnál mondani 2 értelmes indokot?ne szórakozz már velem bakker
már nem szerkesztem vissza.. remélem megjegyezted(#15483) Nnobi nem fog elveszni a statod.. miért veszne el?
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz adamssss #15486 üzenetére
a lényeg törölj le mindent amit eddig bemásoltál (csak azokat azt amit leszed a játék azt hagyd meg, esetleg nyomj egy javítást, ha valami olyat töröltél volna le ami kell)
itt a videó aminek kövesd a lépéseit
csak a RU és EN fájlokat másold át, nem kell sem a DE, sem FR semmi más/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
veterán
Nem tudom mi a baja, de továbbra sem hajlandó elindulni a játék, és a reg edtiorban se azok a fájlok vannak amik az oldalon. Tényleg nem értem, mert a régi gépemen, meg jó pár haveromnak is már nem egyszer megcsináltam kb 2 perc alatt, de a laptopomon valamiért nem megy...
El sem indul a játék, hanem hibaüzemnettel kidob.
Rohadt idegesítőRD4N33: Bakker tényleg. Na megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
devilinsid3
addikt
válasz @rglaaf #15493 üzenetére
nekem legelőször a registry meg sem volt az újratelepítés után, nekem kellett létrehozni a benne lévő fájlokat, de úgy sem lett jó
utána a videó alapján bemásoltam a dolgokat és jó lett, de talán ott írják is, hogy nem fontos a registry-s rész megcsinálásaengem a hibaüzenet most jobban érdekel, mert ha a "your game is corrupt" üzenet jön akkor már közel van a célhoz
onnan már csak 1 másolás és egy telepítés javítása asszem[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest