- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Az amd szerint akkora felbontást csak dp-n tudna, az meg nincs a te kártyádon, ha jól láttam.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
GODx
tag
Vettem egy GTX 1050et, és a képernyőm véletlenszerűen "pislog" [Kb. ugyanígy]. Azt hittem, hogy amiatt van hogy nem raktam újra a gépem miután kivettem a régi, AMD kártyám, de nem, teljesen szűz Windows mellett is folyamatosan ezt csinálja. Még a maradék driver telepítése közben elmentem a géptől, kikapcsolt a képernyő, majd mikor visszajöttem, abbahagyta, és két kört le is tudtam probléma nélkül játszani Overwatchban. Restart óta újrakezdte. Displayporttal vagyok csatlakozva a monitorhoz. Annyi biztos hogy ha huzamosabb ideig is lesz fekete a képernyő, akkor sem írja ki hogy alvó üzemmódba menne. Ötlet?
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
Dancs Ákos
csendes tag
Sziasztok!
Srácok segítséget szeretnék kérni.A kártyám PALIT GTX 1070 rendszeretelen időközönként fagy Division alatt.
Ilyenkor az történik,hogy kép kimerevedik van,hogy a hang megy tovább van,hogy beakad és ilyenkor csak a reset segít.A hiba teljesen véletlenszerűen jelentkezik.375.70 drivert használtam eddig.
Driver,játék,szer hiba okozhat eféle fagyást??Mi lehet a gond??
Az a legbosszantóbb,hogy a fagyás után napokig 4-5 óráig semmi fagyás.Így garanciáztatni nehéz lenne.
Legutóbb tegnap fagyott ki fél óra játék után.Reset.És utána vígan játszottam megint 2szer egy órát.
-
-
trancemusic
senior tag
Mivel a karid középkategória alja, valszeg grafikai beállítás miatt van ez, vagy sok az ellenfél. Multi mindig is jobban ette a cpu-t.
Low grafikán 90%-on hajtja a 4670k 4ghz-en a gtx 770-et crysis3 alatt. (Senki se mondja a haswellre mégse,hogy gyenge) ennek ellenére 200 fölötti fps-t elég gyakran láttam. Az Nfs rival 800 mhz-en (beragadt energiatakarékos módban véletlen a cpu ) is megvolt a 30 fpsSzal nyugi,ennél (270x) sokkal erősebb karikat meg tud hajtani. Btutálok ezek a procik,még a sandy i5 is nagyon elég 4-4,4 ghz körül hajtva.
[ Szerkesztve ]
-
lacy8
csendes tag
válasz trancemusic #62110 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
-
regener
veterán
Üdv, ismerős most vett egy új Gainward GT730 1GB DDR5-öt (GW oldalán már nicns is ugyanilyen), viszont már 3 drivert próbáltunk és mindegyiknél kifagy a driver egy idő után és újraindul.
Már DDU-val lepucoltam neki a gépet és úgy raktam fel drivert de akkoris ezt csinálja. A kártya pedig bontatlan ragasztott csomagolásban volt, garis még 1 évig.
-
trancemusic
senior tag
-
Alister71
nagyúr
válasz trancemusic #62113 üzenetére
Ne viccelj már, egy irodai gépbe való vga-n milyen órajelet csökkentsen?
Mellesleg ha fel sem megy a driver az nem TDR hiba.Alister from Hell
-
geri0095
csendes tag
Sziasztok!
Egy idősebb rokonom kért meg, hogy állítsak össze neki egy gépet, ami meg is történt, azonban a Win 8.1 telepítése után fekete képernyő fogadott. Éreztem, hogy megy a gép csak a kép nem jelenik meg. Integrált videokártyáról beszélünk (G4400), ezért visszaraktam egy kicsit a régi videokártyáját, ami egy nVidia (fogalmam sincs micsoda), de azzal már bejött a kép, igaz FULL HD monitoron 1400x900-as felbontásban egy jó vastag kerettel oldalt. Ekkor felraktam a legfrisebb CPU és Alaplapi drivereket de semmi. Ha kiveszem a régi GPU-t, akkor fekete kép. Megpróbáltam a BIOS-ban a grafikus megjelenítőnél PCiE-ről IGPU-ra váltani azóta fekete a kép mindenhogy.
A szerelés során egy dolog szúrt szemet: az alaplap 8pines csatlakozót igényel a processzorhoz, a tápegység viszont csak 4pinnel rendelkezik. Vettem egy adaptert, de még nem próbáltam ki, lehet ez a baj?
Köszi a válaszokat előre is!
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! az rx 470 es asztali gépemen egyik pillanatról a másikra (ujrainditás után) nem lehet állitani a felbontást, csak 640x480 van. mi lehet a baja? (legujabb amd driver, windows 7 64bit)
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, egy elég extrém kérdésem lenne. Elkezdem YouTube-on az 1440p-s streamelést (kérdés a kérdésben: van magyar 1440p streamer?) és támadt egy olyan ötletem, hogy a meglévő 1080 SLI mellé berakom a régi 980-at, ami csak és kizárólag arra lenne hogy a streamet kódolja, semmi másra. Mivel 3-way SLI 1080-ból nem lehetséges, ezért gondoltam rá hogy talán működne valamelyik slotban magának (SLI híd nélkül ugye). Lehetséges szerintetek? Nem hiszem hogy lenne még egy elborult elme akinek ilyen eszébe jut
Neil_Mullen: DDU-val takarítsd le a drivert majd telepítsd újra (DDU - Display Driver Uninstaller).
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek R7 250x 2GB kártyája van. Melyik driver a legjobb hozzá?
Most két (egyébként uplayes játéknál (Far Cry 3, Call of Juarez Cartel)) azt történik, hogy a menü bejön hibátlanul, ezután új játékot elindítva pár másodpercig fut hibátlanul, majd elakad pár másodpercre, majd megint jó, majd leáll végleg vagy kidob az asztalra, esetleg feladatkezelőben kell kilőni. Van tippetek?A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
dellarocco
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam jobb helyet a kérdésnek ezért ide írom.
Ez a konfig viszi a legújabb Call Of Duty Infinity Warfare-t?Processzor:Intel Core i5 4590 3.30GHz
Alaplap: Asus H81M-A
RAM: 8GB Kingston DDR3-1600MHz
SSD: 500GB Samsung 850 EVO
Tápegység: Cooler Master RS 600 ACAB M4Nincs benne külön videókártya, hanem csak az Intel HD Graphics 4600.
Üdv,
Ádám
[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
válasz Lézerparaszt #62120 üzenetére
köszi, megpróbálom, bár már másodszorra telepitem ujra. elég érdekes dolgokat is szokott művelni ezen kívül: crimson nem indul el, afterburner nem látja a vga-t...
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
geri0095
csendes tag
válasz dellarocco #62122 üzenetére
Valószínűtlen. Dedikált videokártya nélkül nem fog elindulni, de a processzorod jó, csak egy kártya kéne mellé:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23843&game=Call+of+Duty%3A+Infinite+Warfare&p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-4590+3.3GHz&gc_make=Intel&gc_deriv=Intel+HD+Graphics+4600+Desktop&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok
melyik most a legjobb VGA a piacon?
a GTX1080-ast mennyire ajánljátok?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
MK VII
veterán
válasz LaptopSystem #62126 üzenetére
Szia... Nagyon jó a 1080-as, de szerintem várj a vásárlással. 2017 első negyed évben jön az AMD Vega ami alakíthat a jelenlegi árazásokon a felső kategóriában.
Ha most vennél mindenképp akkor a 1080 a Te kártyád.
Bár, ha jól emlékszem olvastam, hogy memória téren megint valami nem stimmel azoknál a kártyáknál. -
herhi
tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni: Win7 újratelepítés után nem látszik a videókártyám (Sapphire HD6770), sem az eszközkezelőben, sem sehol, és ami a nagyobbik baj, hogy drivert sem tudok hozzá felrakni, a Catalyst-os telepítés végén mindig sikertelen lesz a driver rész. Most szabványos vga grafikus adaptert ír az eszközkezelőben. Az eddigi rendszer újrarakásoknál nem csinált ilyet soha.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mehet a kukába? Van még remény?
GTX 980 strix kártyámat egy kicsit túl húztam. Elkezdtek vibráló kockák bejönni amiután egyből visszaállítottam az alap órajeleket. Csak a memory és a core clockot tudtam húzni, feszlockos így azt nem emeltem!
A húzás óta bizonyos részen eltünnek a betük.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
A fiam vett egy Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti kártyát. Előző is Gigabyte GTX-s kártya volt, Win 10-64 bit.
Az új kártyát betettük de szaggatott a win 10 és a játékok még elsem indultak. Régi kártyát visszatettük, azzal minden ment rendesen. Új kártyát betettük, drivereket leszedtük, majd ujra fel akartuk tenni de az nvidia oldalról leszedett bármilyen verzió nem települt fel. Eszközkezelőben nem ismeri fel a kártyát viszont az AIDA felismeri látja.
Valamilyen ötlet esetleg? Win 10 újratelepítés megoldaná a gondot vagy más egyszerűbb megoldás?
Köszönöm -
Vakegérke
félisten
-
Komi28
senior tag
válasz B.Á.L.!.N.T #62132 üzenetére
Win 10 Enterprise 2015 LTSB van rajta, lefrissítve. Gondolom ez jó lehet nem?
Vakegérke: ez megvolt, de autódetect nem látja a kártyát. leszedtük a kártya szerinti win 7-10 32-64 bites verziókat is de egyik sem ment fel rá
[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
Üdv, ezt a forumot találtam legalkalmasabbnak a kérdésemnek, ha nem igy van, irányitsatok át nyugodtan.
Van egy eszközöm aminek s-video kimenete van és ezt szeretném vga bemenetes monitorra rákötni. Mi a megoldás?
Köszönöm előre is"If you're good at something, never do it for free!"
-
Csupingo
veterán
válasz gboszi #62137 üzenetére
S-video - s-sub. Más nincs a kártyán, pl. dvi-i?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Most vettem egy AMD-s kártya helyére egy Nv-s videókarit win 7 home premium 64 bit az OP rendszerem.
Le kell-e takarítani a catalystot, ha igen mivel és hogyan?
Válaszaitok előre is köszönöm!
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
trancemusic
senior tag
válasz #34576640 #62130 üzenetére
Feszt nem babráltad, nagy baj nem lehet. Driver, tuning progi letöröl, ddu-val a drivert, utána ujratelepíted a drivert, kész vagy.
Ha nagyon beleette magát a windows adatbázisába a progi, akkor nem úszod meg winfos újratelepítés nélkül a dolgot. Feltéve,ha másik gépben hibátlanul működik...Padisah: mindenképp, DisplayDriverUninstaler-vel
[ Szerkesztve ]
-
xtro
aktív tag
válasz Komi28 #62131 üzenetére
Csak a félreértések elkerülése végett a drivereket DDU-val szedted le?
Hihetetlen hányan hiszik emiatt hibásnak a kártyájukat (köztük én is ).
Régi kártya vissza---> DDU---> új kártya be ---> legújabb driver fel ----> restart -->
Ha nem megy akkor írd le a fiad gépének a pontos specifikációját ( a lap a legfontosabb).
Mondjuk ha újra rakod a windowst...
-
Wolf111126
csendes tag
Üdv! 2 külömböző videókártyát lehet használni egyszerre egy gépben(nem összekötve,hanem külön-külön)?
Mindkettőre lenne 1 monitor kötve. Integrált VGA-m nincsen, azért gondoltam erre.
Hálás lennék a segítségért! -
VoidXs
nagyúr
válasz Wolf111126 #62143 üzenetére
Elvileg lehet, amelyikre kötöd a monitort, az fog működni. A gyakorlatban viszont nekem két különböző nVidia kártya se működött egy gépben, pedig elvileg be lehet fogni a régebbi kártyád kizárólag PhysX-re.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ttamas
tag
Sziasztok, miota kijott az uj ati driver, kb ket hete, kilog a desktop a kepernyorol mindket irnyban, jobbra es balra is. Vga lett cserelve, most ati 480, de itt is fenall a problema. Allitottam gpu resize-t, de semmi valtozas. Valakinek esetleg tippje, merre es mit allitsak ?
-
Borisz76
veterán
válasz solfilo #62147 üzenetére
Pedig létezik....
Pár éve egy monitor és egy Katódsugárcsöves TV ( CRT ) volt a videókártyámra kötve.
A monitor FHD felbontásával nem volt gond ...de a TV ...az más tészta volt.
Mivel régi modell ezért nem volt sem HDMI sem VGA...stb. Csak egy S-VHS.És pontosan azt produkálta, hogy "lelógott" a kép a képernyőről minden irányba.
Felbontással és frissítési frekivel kellett játszani mire meglett a helyes beállítás ami élvezhető képet is adott.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
gboszi
senior tag
válasz Csupingo #62138 üzenetére
Csak s-video kimenet van. Viszont ez nekem nem jó, mert ugye nekem "apa" svideo kell.
Viszont azt olvastam, hogy ezek nem kompatibilisek, mert nem rgb, vagy nem jó a freki...ezért máshol azt mondták, hogy csak aktív átalakítóval menne...."If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest