- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
üdv!Vki eltudná mondani hogyan lehet pontosan használni a norton ghost 15-t? Konkrétan a windowst szeretném lementeni ha esetleg baj van vele akkor pedig visszaállítani a jó állapotot!
Battletag: hojszi#2983
-
aAron_
őstag
válasz KaiotEch #9299 üzenetére
Megnéztem. Ez meg 1800-at ír, szóval most már egyáltalán nem értem, a gigabyte-osban csak 1080-ig lehet állítani. (lehet kicsit hülye vagyok még hozzá, bocs)
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
nagyúr
válasz Satyricon #9302 üzenetére
Nemtudom, sosem csináltam még videót csak tudom, hogy mivel lehet.
(#9303) Intel fan11: Letöltöd, kiírod, bebootolsz róla, és ha van egy hangyányi angol tudásod akkor valamelyik menüpont alatt megtalálod a backup almenüt. Ezzel csinálod a mentést. Bár ahogy látom van már Win-es is.
(#9304) aAron_: Amit az Afterburner ír az a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Egy olyan dolog érdekelne hogy...
Új vga-m lesz... viszont nincs tv out a jövendőbelin. (2*DVI + HDMI + DisplayPort)
Találkoztam már aktív átalakítóval, de veszettül drága mulatság.Esetleg létezik valami olyan mütyür... asztali dvd felvevő, digitális tuner... amin van mondjuk HDMI bemenet és azt normál AV, koax rendszerben képes közvetíteni?
A lényeg hogy normál tv-re is ki lehessen küldeni a képet, ha éppen azt szeretném.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
BiGGster
csendes tag
Sziasztok!
Olyan eszközt keresek, amivel nagy hatókörben találhatok WiFi hálózatot (km-es körzetben). A telefonnal a környéken nem találok már WiFi jelet, ezért kellene valami spécibb eszköz, amivel nagyobb területről tudnám begyűjteni a WiFi jeleket.
-
Lompos48
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
Tudtok ajánlani jó áron 32gb-os MicroSD-t, class 4-től, jó áron?
mp
-
Vajdahunyad
csendes tag
Sziasztok! Ma kaptam egy olyan laptopot, amiben van beépítve WiFi érzékelő és a szomszédnak megtaláltam a hálózatát. Lemértem a sebességet és 74Mbps-os letöltési és 21Mbps-os feltöltési sebességet mutatott a speedtest. A kérdésem az, hogy ha ezzel kapcsolódok fel a netre, akkor a letöltéseim is ennek a netnek a sebességével fognak menni?
-
moonguru
őstag
-
C0d3r
addikt
válasz Vajdahunyad #9317 üzenetére
Amíg le nem védi.
-
aAron_
őstag
-
nagyúr
válasz Vajdahunyad #9319 üzenetére
Én nem, hogy feljelentenélek, de az intenzív osztályra is küldenélek
-
nagyúr
válasz Intel fan11 #9322 üzenetére
Recover vagy Restore.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Google fiókomban hol tudom megnézni, h miket szinkronizáltam a felhőbe (android, egyéb felhasználói programok, stb)?
Nincs vmi felület, ahol akár a nyers adatokat át tudom nézni, h belépek neten a fiókba aztán vhol mutatja, h nesze idióta júzer, itten vannak a névjegyeid, itten meg a backup, ésatöbbi?? ...és eztet erről az eszközről töltötted fel és így tovább...
Köszönöm! -
HELLAFLUSH
őstag
hi
valaki segítsen
tegnap óta zene/film lejátszáskor másodpercenként akad a hang, meg a kép, és még az egér is (olyan mintha lefagyna egy pillanatra) már mindenféle codec packot feltettem, a panasz továbbra is fent áll direct X-et is frissítettem, vga legújabb drivere van fent, mi lehet a baj? -
Melack
veterán
válasz HELLAFLUSH #9327 üzenetére
Helló!
Ha tegnapig nem volt ilyen gond, akkor mit tettél fel a gépre?
Codec packból egy is elég, nem kell az összesÜdv
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
kata217
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen videokártyát vegyek ehhez:
CPU AMD Athlon 64
Ram 512MB DDR
Alap ASUS A8R-MVP
Eddig egy GeForce 7600GS 256MB volt benne, de kék halált halt a gép. A
szervizes valami vezérlőt tett rá, amivel még működik, de nem túl jól és nem sokáig?
Nagyon régi gép és csak a lányom netezget rajta.
Sajna egyáltalán nem értek hozzá és nem szeretném ha a boltban valamit rámsóznának!
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
HELLAFLUSH
őstag
semmit nem tettem fel, épp ezt nem értem
codec packokat akkor cseréltem mikor ezt a hibát észleltem..fent volt a shark codec pack, aztán töröltem, felraktam Klite codec packot, de akkor is akadt, most a klite-ot töröltem, és megint a shark van fent, én nem tudom, már mi baja...mindjárt kivágom az ablakon
én nem értem, eddig jó volt, tegnap óta meg szar az egész. -
Melack
veterán
válasz HELLAFLUSH #9331 üzenetére
Nézd, ez többminden lehet. Amit érdemes lenne, hogy mindent leszedsz, ami codec, az utolsó biteig, aztán restart, és egy KMPlayerrel kezdesz neki. Az elviekben mindent eszik. Ha az is szakadozik, akkor viszont táp/alaplap gond lehet. Mert mástól egyszerre nem akadhat meg minden - ha mégis, sorry, de ez az első, amit megnéznék.
-
Melack
veterán
válasz HELLAFLUSH #9333 üzenetére
Ennyire egyszerűen sem oldódott még meg hiba
-
moonguru
őstag
Magyarországon lopás a wardriving
[origo]|2007. 11. 29., 11:14|Utolsó módosítás:2007. 12. 01., 22:35|
Címkék:lopás, internetezés
Ez a cikk 4 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.Idén nyáron adtunk hírt arról, hogy egy nyitott wifi-hálózatot internetezésre használó fiatalembert kapott el a rendőrség. Azóta megszületett a szabálysértési határozat és az elsőfokú bírósági ítélet is: lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértésért figyelmeztetésben részesítették a fiatal felhasználót. Az okozott kár kilenc forint volt.
Szerintem most is ez az érvényes álláspont!
Monitor Guru!
-
MODERÁTOR
-
pisu88
csendes tag
Sziasztok!
Már pár Hónapja Észrevettem h. nehezen indul be a gépem kicsit sokat tölt a kelleténél, 1éve még nem így volt sokkal jobban pörgött a gépem, itt arra célzok h. sokkal gyorsabban bebootolt , hamarabb töltött be a windows, Amit észrevettem h. az első frissítés után kezdi el ezeket csinálni, tudtok valami jó ötletet adni h. mi lehet a gond?
Előre is köszi, ja és hülye megjegyzéseket h. egyél új gépet meg hasonlók köszönöm nem kérek!Gépem Paraméterei:
alaplap:asus p5p43td
táp:chieftec cft 600-14cs 600W
proci:intel core2 quad q8200 2.33GHZ 775
memória: Kingston hyperx 4096MB DDR 1600MHZ CL9
vinyó :Samsung 750GB 7200 32MB Sata2
VGA: SapphireHD4670 1Gb HDMI PCIE -
cashback
őstag
válasz kata217 #9330 üzenetére
Ha csak netezésre kell akkor sztem egy 8400-es kártya is megteszi.
Viszont olyan árban van mint egy 8600GT amivel sokkal jobban jársz.Én a 8600GT-re tenném a voksomat. Használt ára 5ezer körül mozog. [link]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Chamea2
tag
Vagy win újrahúzás
vagy első körben superantispyware, avast(mindkettő ingyen letölthető), telepítés és vírusírtás után uninstal
második körben ccleaner, illetve regcleaner, ha van egy kis pénz, akkor uniblue registry booster, Speed Up My PC illetve ASO. Ezek után parancssor=>chkdsk c: /F illetve töredezettségmentesítés.A windows újrahúzás gyorsabb. Hogy ne kelljen mindig újrahúzni, csinálni kell egy szűz telepítést háló nélkül feltelepített alap programokkal és Norton Ghosttal backup-olni egy másik vinyóra. Ha rossz a rendszer vagy a vinyó, akkor vissza lehet tölteni. Én is meg a multik(sőt most már egyre több kisebb cégek) is ezt csinálják(nem olyan nagyon véletlen, hogy munka nélkül vannak az ilyen oprendszert telepíteni meg karbantartani tudó emberek). Elromlik egy oprendszer, ráhúzza ghosttal a backupot és kész, a mentés meg alapból másik vinyóra illetve hálóra megy illetve a dokumentumok mappába ment csak, vagy a másik vinyón vannak az adatok.
[ Szerkesztve ]
-
Chamea2
tag
Ahha, hogyne. Ha én nyitva hagyom a kaput véletlenül(vagy bármilyen más okból), nem azért hagyom nyitva, mert bárki bemehet a kertbe és hintázhat a hintán vagy pl. mosakodásra használhatja a vizet. Ha nyitva van egy kocsiajtó, akkor még nem jelenti automatikusan azt, hogy azzal a kocsival el lehet menni bárkinek, hiába hozza vissza. Ha van egy kilógó villanykábel valahol, nem azt jelenti, hogy bárki rácsatlakozhat az engedélyem nélkül és így tovább és így tovább. A törvény azt is bünteti, ha valaki az én engedélyem nélkül használja azt, ami az enyém. Könnyen összekeverik az interneten a "szabad felhasználás" és a "szerzői jog védett" fogalmát csak azért, mert ingyenesen le tud tölteni valamit. Egy fénykép felhasználása pl. csak egy meghatározott körben szabad felhasználás, utána már nem és nem minden fényképre vonatkozik! Remélem tud követni...
-
aAron_
őstag
válasz kukinyo #9326 üzenetére
Nem tudom megmondani pontosan, de még régebben olvastam (egyik hírportálon), hogy egy kisvárosban egy járókelőt azért vittek el, mert a laptopjával az egyik közeli wifi-t "lopta", és a tulajdonos kihívta a rendőröket. Valamekkora bírságot is kapott.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
ALI_G
veterán
Hello, Avast vírusirtót használok és ellenőriznem kell egy fájlt, amiről legalább egy screenshot-ot mellékelnem kell a levélben. Az Avast-ban megtaláltam hogy lehet 1 mappát ellenőrizni, de utána nem írja ki, hogy oké, ez a fájl vírus mentes (és erről screenshotot készítve...).
Szóval hogy? -
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #9314 üzenetére
Up
Tudtok ajánlani jó áron 32gb-os MicroSD-t, class 4-től, jó áron?
mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest