- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perience
csendes tag
Sziasztok!
Windows 7-el kapcsolatba szeretnék kérdezni egyet az alt+tab gombal levő progi váltásoknál hogy lehet e valahogy tiltani hogy az asztal ne legyen ott mármint azt ne lehessen választani úgy mint ahogy XP-n működött?? -
moha21
veterán
Valószínű az lesz még. Bár az is ilyen temp meg hasonló fájlokat törölget. Igazából szeretnék nyomatni egy töredezettségmentesítést is, az meg gyorsabb kevesebb file-val.:-Đ
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Igen, vagy nem?!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Armahun
addikt
válasz bitpork #8505 üzenetére
Ha 50-50 százalék az esély, hogy valami jóra vagy rosszra forduljon, akkor 90 százalék, hogy rosszabb lesz.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
van köztetek aki ért a midi controlerekhez?
alap gondom: kell egy vezérlő nekem a dj programomhoz, mert laptopon nehézkes kezelni..
de ha már veszek egy vezérlőt, akkor..
1. Milyet ezek közül?
2. Miért ne vennék olyat, amiben van cd lejátszó, vagy usb port is mindjárt?Ti mit ajánlanátok?
- csak vezérlőt vegyek-e a laptopomhoz: (120-240 angol font közt)
http://www.numark.com/product/mixtrack
http://www.numark.com/product/mixtrackpro
http://www.numark.com/product/omnicontrol
http://www.numark.com/product/stealthcontrol
http://www.numark.com/product/totalcontrol
- vagy majdnem háromszor annyiért vegyek inkább összetettebb cuccot?
(325-460 angol font közt)
http://www.numark.com/product/n4
http://www.numark.com/product/mixdeck
http://www.numark.com/product/mixdeckexpress[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
whited
addikt
Sziasztok
Aki volt mostanában TELC középszintű nyelvvizsgán az tudna dobni 1 pü-t, megköszönnémHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
csongi
veterán
Fedett csatorna észlelése ICMP csomagban
Távoli Ip cím:
74.125.232.110
Ezzel nyaggat a NOD32. Mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
az este 1048+ verziói már kezelik ezt a ...detekciót. A dns kommunikáció zajlik ICMP csatornán, amit anod régebbi verziói támadásnak érzékelte...vagy legalábbis ezt találtam a legjobb barátommal történt konzultáció után.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
FuRiONight
őstag
Hali
Nekem egy problémám van, hogy amikor felrakom 1080p-be a tv-met akkor ilyen lesz a kép, 1680x1050-be akkor pedig jó a kép. Álltom a catalyst centerben is, mert kinagyitotta képet, csal ilyen furcsa a képe lesz a tv-nek. Help! Azért akarnám felrakni, mert a vga-m birja, de a kép mindig is ilyen volt.
UI:: HDMI kábelen keresztül csatlakozok a tv-hez! FULL HD LCD TV! -
nagyúr
válasz FuRiONight #8516 üzenetére
Gondolom nem full hd-s monitorod van, azért megy jól csak a tv 1680-ban. Ha 1920-as monitorod lesz, akkor a tv-n is jó lesz úgy.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
moonguru
őstag
válasz FuRiONight #8519 üzenetére
Durva lesz a javaslatom...
NE használd PC-vel HDMI-n!
Költői kérdés de azért megkérdezem!
Mit ír a manuál? (használati utasítás)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz FuRiONight #8521 üzenetére
HA több HDMI portod van a TV-n akkor még fontosabb a kézikönyv tanulmányozása mert szerintem csak az egyik lesz alkalmas PC csatlakoztatására és valószínűleg még be is kell állítani hozzá!
Monitor Guru!
-
Amur
addikt
egy genius navigatort vettem,és elég nagy útja van kattintáskor,nem csak éppenhogy hozzá kell érni hanem erősebben le kell nyomni,és cincogó hangot ad a rugó.
Lehet hogy sérülten vettem vagy ez természetes ennél a "gaming" egérnél?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
FuRiONight
őstag
Kösözönöm a mégegyszer a segitséget moonguru-nak! Tökéletesen müködik!
-
Rakodó
csendes tag
Helló az lenne a kérdésem hogy van nekem egy soltek sl-63a1 alaplapú gépem amin nincs usb.
Milyen usb kártyát ajánlotok hozzá? -
rtommy1
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki megoldást galaxy s2-re, indamail-es fiókbeállítás ügyben?
Előre is köszi...
Üdv. -
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy sztem egyszerű, számomra mégsem világos kérdésem! (:
Van egy vezetékes | D-link | modem-em.
Van a gépemben egy Micronet SP906A v2 PCI-os WIFI kártyám kis antennával.
Megoldható lenne ezzel az, hogy a telómmal fogjam a "vezetékes netet" úgy hogy a gép a kis Wifi kártyán keresztül sugározná nekem?
Szerintem kivitelezhető lenne,csak nemtudom hogyan.
Bocs ha hülyeséget irtam
•°o.OO.o°•
-
bimbilla09
tag
Sziasztok !
Segíteni kellene nekem a router beállításánál. Adott egy ASUS Router. Rádugom a modemet a routerre, a routert a gépre. Gyönyörűen világít minden pilács. Csakhogy, hiába világít, nincs internet se azon a gépen ahol a router van, sem azon ami fogná a jelet. Csak úgy magától jött elő a probléma, azzal hogy elment az internet és sehogy sem jött vissza. Most modemről vagyok, ki van iktatva a router, de így nem tudnak a családtagok a másik gépen internetezni.
A válaszokat előre is köszi.
Bimbilla
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz AndrisBoy #8528 üzenetére
Szeintem ez így nem működhet, mivel a wifi kártya az egy vevő egység és nem küldő.
Bimbilla: Router áramtalanítás illetve resettel meg lehet próbálkozni. (Reset csak akkor, ha megvan a jelszó).
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Hmm... Ez érdekes. Ez valóban jó ötlet. Én köszönöm, mégha a kérdezőnk nem is lesz hasznos...
Mert gondolom ehhez wifis modem is kell... Vagy rosszul értelmeztem ezt a sort...?
Van egy vezetékes | D-link | modem-em."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Fail3D!
addikt
udv, mi a topik neve ahol kb bearaztatjak a hardvert amit elakar az ember adni? nem talalom az istenert sem... koszonom elore is.
(#8534) pocokxx thx. probalkoztam mindenfele szo val rakeresni de sehogy nem jott ossze[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Az egyik haverom nagymamája megkért hogy telepítsem újra neki a windows xp-t a gépén, sikerült is újratelepíteni, csak van egy kis gond. Az internetet wifiről kapja a gép, mégpedig úgy hogy a gépben be van dugva egy TL-WN422G wifi adapter , de ugyebár a windows xp nem ismeri ezt föl és így nincs internet, cd sincs hozzá amiről a drivert fel lehetne rakni, felvittük az emeletre a gépet ahol rádugtuk a netre de simán kábellel és leszedtem a tplink oldaláról az ehhez használható drivert, felraktam a gépre de még így se ismeri föl a wifi adaptert és nincs net... Valakinek nincs valami 5lete a problémára??
Köszi előre is.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
addikt
válasz LordAxwell #8537 üzenetére
V1 vagy V2? Így tudod megnézni.
-
LordAxwell
senior tag
-
cashback
őstag
válasz LordAxwell #8539 üzenetére
Nekem is ilyen van. V2
Mindegy melyik drivert raktam fel... ment mindegyikkel.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
addikt
válasz LordAxwell #8541 üzenetére
Kiírja a win azt, hogy új hardver?
-
romi77
tag
sziasztok
újan problémával fordulok hozzátok,hogy
vettem egy acer aspire one d257 -est
és gyári win 7-et letöröltem és raktam fel nagyobbat helyette
hogyan tudom vissza bootolni az eredeti win 7-et
ha rajta van a winyon
előre is köszönöm
üdv.romi77 -
addikt
válasz LordAxwell #8544 üzenetére
Az eszközkezelőben telepítsd. Csomagold ki a driver fájlokat vhova és tallózd oda a telepítőt.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Superhun #8545 üzenetére
Mondjuk ezt még nem próbáltam, csak azt hogy megadtam neki a winyót ahol van a gyökérkönyvtárban a rar file, de akkor gondolom ezért nem lehetett le Okézni mert ott nem talált semmit? Rendben akkor holnap ezt megpróbálom hogy csinálok egy mappát a winyó gyökerében és oda kicsomizom a telepítőt aztán meglátjuk, köszi az 5letet.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
addikt
válasz LordAxwell #8546 üzenetére
Szerintem te csak az utilityt raktad fel, nem a drivert
-
Spet
addikt
Most lehet, hogy én vagyok buta, de ha telepít az ember akkor általában léformatálja a merevlemezt. Ha te is így csináltad, akkor sehogy nem tudod vissza hozzni az eredeti oprendzseredet maximum szerzel egy telepítő Cd-t és újrarakod azt a változatát ami eredetileg rajta volt.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest