- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Egy vimeo-ra vagy youtube-ra feltöltött Full HD videó miért nem olyan jó minőségű ,mint mondjuk egy "normál" Full HD videó?
-
gPoint
tag
Segítség kellene pls!
Asrock A785GXH/128M lapban csatlakoztatott Pen Drive-on kívül SEMMILYEN más meghajtót nem detektál a bios.
Frissítés megvolt, bios beállítások rendben de még az optikai driveot sem látja.
Tápcsere volt közben mert kiderült, hogy a 460-as Gigabyte táp hibás.Van olyan, hogy a táp tönkre vágja a SATA/ATA vezérlőt?
-
Mach5
aktív tag
Sziasztok, az lenne a problémám már egy ideje, hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor pár percig nem is hallani, hogy bekapcsoltam és utána pörögnek fel a ventilátorok, amikor már teljesen felpörgött akkor kapcsol be a gép. Ezt azóta csinálja amióta párszor lekapcsolt a gép áramszünet miatt, azóta lekapcsoltam a hoszabbítónál tíz percre, de még mindig csinálja, hogyan bírnám megoldani ezt a problémát? Válaszokat előre is köszönöm!
-
veterán
Sziasztok
Az lenne a gondom hogy az mp4-emhez elvesztettem a usb kábelt ( azon keresztül töltődik ) a külső winyómnak ugyanolyan usb kábele van. Tölthetem azzal az usb kábellel szerintetek? Tehát nemlesz belőle gond hogy esetleg a külső winyónak a kábelébe más a vezetékelés vagy bármi ilyesmi?
iPhone 13 Pro Max
-
D.Orion
veterán
Üdv! Kéne némi Win7 segítség, mert bénabéla vagyok. Fent van az oprendszer, de újra akarom telepíteni. Azonban ha bedobom és újraindítás után feltelepítem az új win7-et, akkor nem törli le az előzőt. Kérdés, hogy hogyan tudok formázni meghajtót ezzel a telepítő lemezzel? Winxp-ben ez olyan egyszerű volt, de itt nem találom.
-
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Ugyan ez nem azonnali kérdés, de jobb helyet nem találtam.
Foglalkozik itt PH-n valaki a Modell Helikopter röptetéssel, van esetleg itt a PH-n ennek egy külön topik? Bár amennyire tudom ez nem hardware, de ki tudja.
Ha PH-n nem lenne topikja esetleg tudna valaki fórumot linkelni vagy priviben pár infót adni a dologról? Új vagyok a témában de nagyon érdekel a dolog.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Tegnap voltam Blues Company koncerten és vettem a bandától két cd-t. Az lenne a kérdésem, mivel lehetne megnézni, hogy hány kb/s-os a bitrátája a számoknak? Elég szépen szólnak a számok, de szeretném megtudnii, hogy mégis mennyire jó minőségű.
Jah, a Winampot ne ajánljátok, mert az a legtrébb minőségre is azt írja ki, hogy 10xx/s-os, ha audio cd-t hallgatok...
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
molnarpeter
nagyúr
Van egy ilyen partíciókiosztásom. Van valamilyen mód arra, hogy adatvesztés nélkül a C: (WIN7) partíciót összeolvasszam a 20GB-os üres hellyel?
mp
-
nagyúr
válasz molnarpeter #9771 üzenetére
Particion Magic-el, de én azt nem ajánlom inkább. Sajna azon kívül nem lehet
-
kozzo
csendes tag
Hahó! Tudna nekem segíteni vki, Mio moov M300-ra szeretnék feltenni igo8-at. Hogy kezdjek neki? Köszi
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #9777 üzenetére
Próbáld meg azzal amit linkeltem, az friss kiadás....hátha. vagy még ezzel is tehetsz egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Hali! Laptopon elmegy a kép, villog majd pár mp helyre áll és ezt az üzenetet kapom !
http://noob.hu/2012/03/10/asd_0.jpg
Mi lehet a baja ? :SElesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
-=Valium=-
aktív tag
Gondom a következő lenne.
xp sp3 a gépen. minden oldalt megnyit mindegyik böngésző(chrome,firefox,explorer) kivéve a facebookot.na mondom akkor ping facebook.com
erre azt írja IP címnek ,hogy 127.0.0.1 localhosttracert ugyanúgy a localhost-ot bizergálja
Van erre magyarázat ????
Ha a válaszod "NEM" akkor is, legalább annyival tisztelj meg, hogy ezt megírod!
-
-=Valium=-
aktív tag
válasz molnarpeter #9771 üzenetére
Én EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition-t használok ilyesmire.
Ha a válaszod "NEM" akkor is, legalább annyival tisztelj meg, hogy ezt megírod!
-
zolisx4
őstag
Én úgy szoktam hogy vezérlőpult ,ott megkeresed a programok szolgáltatásokat ,ott lesznek azok a programok amik a gépeden vannak ,
Onnan megkeresed a vga drivert és törlöd ,
De a driver svepper ezt is használhatod
Azt hiszem mindent leírtam .
Ja előtte keress egy másik drivert ami a gépednek megfelelő[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #9789 üzenetére
Szívesen! Végül melyik progival?
-
nagyúr
Haaa egy SATA kábel rossz, vagy csak meg van kicsit törve, attól még lehet üzemképes? Mert 100/100-as a vinyóm, végifuttattam a SeaTools 8 órás tesztjét és pass lett. De pl tegnap, volt, hogy alig volt elérhető a vinyó, sőt egy másolás leállításával el is tűnt az egész. Szóval ez lehetséges?
(#9793) molnarpeter: Csak úgy van másik, hogy valamiről lehúzom, nade most egyből sztem úgysem derül ki, mert ahogy észrevettem ez random...
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz KaiotEch #9792 üzenetére
lehet
nálam pl nem akart bebootolni a Windows. újraraktam, akkor is hisztizett. kiderült, hogy a kábel volt a rossz a Linux lef*sta a helyzetet, gond nélkül üzemelt, ekkor bizonyosodtam meg róla, hogy a Linux elpusztíthatatlanGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
wurci
tag
Sziasztok!
Hálózatépítéses topikot keresgettem, de nem találtam, kérlek ha van igazítsatok útba. A kérdések a következőek lennének, gigabites hálózatot szeretnék építeni otthonra:
- CAT6-os kábelt fogok használni
- RJ45ös csatlakozóban van CAT6os vagy nincs különbség jó a Cat5e-s is?
- Egy két helyen CAT6os nem süllyesztett aljzatot fogok használni, ahhoz, hogy a kábelt ebbe bekössem van valami célszerszám amire szükségem van, vagy sikerülni fog anélkül is?Köszönöm!
wurci
-
nagyúr
válasz molnarpeter #9793 üzenetére
Hát gyerekek érdekes... átcseréltem a sata kábelt a 2 HDD között és most jónak tűnik...
-
PPatrik
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Ha androidos táblagépen bekapcsolom a wifi hotspotot és laptoppal kapcsolódok rá, hogyan lehetne elérni távoli asztallal a laptopot a táblagépen, net használat nélkül?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs