- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozso
őstag
koszi
keresnem kell valakit aki egy weboldalt elkeszitene nekem. persze, megfizetem.
semmi extra egyelore.pu nekem
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
nagyúr
Na most mondja el vki mi a szar cicereg a gépnél. Alapból nem hallom, de ha elkezdem pl a Diablo III Betat tölteni, akkor azonnal. HD Sentinellel nézem a winyó terhelését 7-10%, cpu-t nem fektetheti meg, akkor mi, táp?
-
Hunork
veterán
válasz Zoli1222 #9108 üzenetére
Kollégám gépében a munkahelyén egyszer egy brutális méretű bogár mászkált , nem tudták pár napig, hogy mi a retek, aztán csak kiderült. Ott kaparászott a kis ízeltlábú...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
mrcrnl
tag
Itt is felteszem a kérdésem, mert az XP topicban nem kaptam választ:
Megoldást keresek a következő problémára:
Adott egy PC (gyári FujitsuSiemens). Alaplapot cseréltem benn, mert állandóan kikapcsolódott. Amilyen benn volt, olyat nem kaptam, de nagyon hasonló lett. OEM XP van feltelepítve 3 felhasználóval, melyek közül 1 jelszóval védett, 2 pedig nem. Egyik alaplapon sincs PS/2. Mikor be kellene jelentkezni, nem tudok, mert az új hardverek miatt még nem él az usb-s billentyűzet és egér. Viszont a hiányzó hardverek telepítéséhez be kell jelentkezni.
Bebootoltam egy Hiren's CD-vel, elindítottam a MiniXP-t, majd registry editor. Az előírtaknak megfelelően szerkesztettem a "DefaultUser", a "DefaultPassword", és az "AutoAdminLogon" bejegyzéseket. Újraindítom, semmi változás. Megint MiniXP, registry editor, és akkor látom, hogy amit előzőleg módosítottam, nincs meg, pedig a gép újraindítása előtt ellenőriztem, és megvolt. Az USB-k működnek, mert a BIOS-ban és MiniXP alatt minden OK. Ha csökkentett módban indítom, akkor sem tudok bejelentkezni. Ha Javító konzol módban indítom, akkor be tudok jelentkezni, de nincs grafikus felület, csak kb 30db parancs működik (pl. a "control userpasswords2" nem). Távoli asztal nincs engedélyezve, TeamViewer van telepítve, de csak alapbeállításokkal. És még azt sem tudom, hogy a háló kártya telepítve van-e.
Ha valaki tud egy tuti megoldást, elküldheti privátban is, hogy biztosan eljusson hozzám.
Köszönöm. -
Smyth
tag
Hali!
Olyan ramot akarok venni ami biztosan kompatibilis az enyémmel, hogy tudnék megbizonyosodni, hogy melyik típus számokkal komp.?
vagy milyen szempontokat kell nézni?
AZ enyém egy Samsung DDR1 512 (K4H5603838D - TCC4
Köszi előre is!
Üdv,
S. -
föccer
nagyúr
Hogy érted, hogy kompatibilis legyen? Ki akarod használni a dual chanel-t?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zoli53
csendes tag
Helló mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a gépem időnként minden ok nélkül kikapcsol. Azután újra akarom indítani de 1-2 másodperc múlva újra leáll és van, hogy ezt 8-10 szer megcsinálja egymásután. Azután elindúl és napokig rendben megy. És ez mér vagy 2 hónapja van. A gépet nem bővítettem kb. 1 éve tehát ugyanaz a konfiguráció megy.
Mi lehet az oka? Tud valaki valami okosat?
Üdv: Zoli -
Ryder62
őstag
Hali
Ennek a konfignak elég egy 500-as chieftec táp?
i5 2320 ~3Ghz
hd 6850 1gb gddr5
4 gb ram
gigabyte alaplap
1 db 500-as western digital vinyó -
vbbb
addikt
Üdv!
Mivel nem találtam ilyen témát, ide írom a problémámat. Keresek 2-way vga switcher-t (monitor váltó) ami dvi és usb interfésszel rendelkezik. Néztem elég sok helyen, de nem találtam ilyet. Mindenütt az analog VGA-val lehet csak venni. Meg rengeteg a PS/2 portos is. Miért ilyen ritka mint a fehér holló?
kieg.:
Akár HDMI-s is lehet! Tudom lehetne rá VGA to DVI átalakítót rakni, de ha már lehet eleve DVI-osat venni akkor miért ne?
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
GOLD-1-5M-HDMI-MALE-SVGA-VGA-M-CONVERTER-A-V-CABLE
Ha más nincs akkor kénytelen vagyok két ilyen kábelt venni...
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam a kérdésemnek.
Telefonomon szoktam sorozatokat/filmeket nézni (ZTE blade). Nem tudom pontosan milyen kijelző van benne de minimum fényerőre véve is a sötét szobában gyorsan elkezdi "csípni" a szemem, kb 30-40cm.-ről.
Milyen megjelenítő eszközt javasoltok amivel ez a probléma megszűnhet?
(bármilyen megoldás érdekel MP4 lejátszó, vagy más teknológiájú kijelző, ami nem fárasztja/szárítja ki ennyire a szemet.pl. oled vagy samoled, nem tudom ezek segítenének-e)Üdv,
Misi -
Sátán44
addikt
Van egy laptop ami rendelkezik HDMI csatlakozással és a UPC műholdas beltérijével amin szintén van HDMI össze lehet e hozni? Azt szeretném, hogy a laptop monitorján jelenjen meg a kép.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
veze
őstag
előszöt tedd fel a windowst utána az ubuntut, ez utobbi felteszi majd a grub-ot és lesz boot menüd, tudsz választani a két rendszer közül.
vagy ha az a gondod ( mert nem egyértelmű nekem) az ubuntu helyére ismét a windowst szeretnéd, fel is tetted de nem bootol.. akkor nézd meg pl. g-parted -el a vinyód, ellenőrizd hogy elsődleges legyen a C partició és állítsd arra -
StLui
veterán
Az sem feltétlen fog menni, csak ha olyan fajta dvi amibe be van kötve az analóg lábak is.
Analóg-Digitális ki-be, be-ki között nincs kábeles megoldás csal elektronikus, azt hiszem minimum 10.20eFt
cikkből egy rész:
Azt gondolhatnánk, hogy a DVI egyszerűen csak DVI - pedig több szabvány is létezik. Képünkön egy DVI-D csatoló. Jól látható, hogy a jobb oldali részen csak egy egyenes érintkező van, azaz hiányzik onnan az analóg adatátvitelkor használt négy pöcök[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Truckdriver
tag
Sziasztok!!Megkérlek titeket egy kis segítségre miszerint van egy LG asztali DVD lejátszóm és nem tudom hogy hova kell dugni a videócsatlakozót amely a TV antennacsatlakozójából jön egy analóg kábelen.
El vagy magad!!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Truckdriver #9145 üzenetére
rca kábelről van szó ?
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Takaritgattam a C: meghajtómon amin a rendszer van és a programok és a Mozzila szarakodik ezt, hogyan tudnám megoldani? Probléma
Az újara telepítés nem segítet!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest