- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokroc
tag
Üdv.
Ma veszek egy 5850-et.
420w tápom van.
tudom cserélni kéne, de el fog vele indulni igaz?:)
-
dragonfx
veterán
na van egy ötletem de ahhoz kéne egy kis help:
[link]
[link]az usb.nél a piros és a narancssrága keretbe levő kis lyukaknak(ez ugye mind2 oldalon van) illetve a 6 pöcöknek körbe(2-2 alul, felül, 1-1 oldalt) van valami áramellátási vagy müködési szerepe vagy csak tartja a csatlakozot oldalról?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Vakegérke
félisten
Van valami progi, amivel ki tudom szedni a feliratot egy filmből?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nábob
tag
A Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition milyen nyelveket tartalmaz? (a legtöbb verzió mellett ott van a nyelv is, de itt semmi pl: MS Visual C# 2010 Express, stb...)
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
őstag
válasz dragonfx #38704 üzenetére
Én még nem láttam olyan eszközt ami használta volna, de olyat igen ami biztos nem. Továbbá tekintve, hogy az USB-hosszabbítókban és elosztókban is 4 ér fut, még inkább tagadom hasznukat.
Szerk: sőt, az alaplapra kötéskor is 4pin kell az előlapi USB-nek, szóval kizártnak tartom, hogy van áramellátási szerepe.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
gabi133
aktív tag
Üdv! Chieftec 500W ATX2 (GPS-500AB-A) tápegység ventillátorának a légszállítását ha valaki meg tudná nekem mondani, azt nagyon megköszönném!
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hogy lehet kijátszani azt a felugró ablakot, ami kiírja, hogy lájkoljam először, és aztán elérhetővé válik az oldal tartalma? Pesten az ottani gépemen már lájkoltam, elérhetővé is váltaz oldal, de itthon vidéken akárhányszor lájkolom, nem akarja megnyitni... Mit lehet tenni?
Szerk.: Bejött az oldal, de ha máskor ilyen lesz, leírná valaki, mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz razorbenke92 #38709 üzenetére
ok köszi szépen akkor felmerült egy megoldási javaslat a előlapi panelomra.mindjárt el is kezdme és utána felrakok rola képet.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
freaghill
őstag
Miért van az, hogy egy újonnan telepített (XP) gép lefagy játék közben? Eddig csak akkor csinálta, mikor neten sok flash ablak volt megnyitva, most viszont játék közben is csinálja, hogy lefagy és zúg.
Konkrétan a S.W.I.N.E. játékról lenne szó. -
Satyricon
addikt
válasz razorbenke92 #38712 üzenetére
Le akarok tölteni ingyenes pdf formátumú dokumentumokat, amit aztán ki akarok nyomtatni
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikeresni azokat a topikokat, amiben benne van egy bizonyos szó?
(Pl, azokat a nyomtatós topikokat akarom kikeresni amiben szerepel a "canon" szó.)Köszönöm, előre is.
-
föccer
nagyúr
válasz peter889 #38717 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy a nyomtatók szekcióban keresnék a canon szóra. [link]
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Met
nagyúr
Nekem valamiért nem működik rendesen a kereső, pl. rákeresek, hogy milyen monitort a találatok között nincs benne ez a topic amihez ma is hozzászóltak.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
föccer
nagyúr
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem hajlandó @-ot írni a billentyűzetem. Mindig be kell másolnom valahonnan. Elég idegesítő, pláne most, álláskeresés közben.
Valaki tudja a megoldást?
Előre is köszi!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
föccer
nagyúr
Lehet meghibásodott az AltGr billentyűd. Használd helyette a Ctrl+Alt bill kombót. Tehát a Ctrl+Alt+v = @
üdv, föccer
-
Met
nagyúr
válasz föccer #38722 üzenetére
Mindegy hogy honnan keresek, a Te listádban sem látom
Általában úgy találom meg az ilyeneket hogy itt egy lezárt topic amiben linkelik azt amire szükségem van.IE alatt jó, FF alatt nem, letiltott kiegekkel sem látszik. Nem tudom mi a hiba
Szerk: csak akkor nem látom ha be vagyok loginolva a fórumra (EI alatt nem léptem be), login nélkül keresek látom, loginolok frissül a lista és már eltűnik.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Andoidtibi
csendes tag
Helló Sziasztok!
Alaplap aljában vannak áram körök?
-
föccer
nagyúr
Az frankó. Szerintem ez már mehet ebbe a topikba is. Ilyennel még nem találkoztam/hallottam.
(#38727) Andoidtibi: Ezennel megadom neked a nap legjobb kérdezője díjjat
üdv, föccer
-
AkosAkos
aktív tag
Üdv!
Word 2010-ben hogy lehet megcsinálni, hogy a szövegben két szó felett vízszintes vonal legyen? -
törölt tag
Sziasztok olyan problémám lenne,hogy adott az alábbi gép:i5 3470 proci 8gb ram gtx660Ti vga fullhd fölbontás,miután kiléptem a crysis 3 ból ez az üzenet fogadott:a W7 azt üzente,hogy teljesítménybeli lassulást érzékelt,és meg akarom-e változtatni a színösszeállítást W7 egyszerű értékre való átállításáva mit jelent ez pontosan?Ennek a gépnek simán vinnie kéne a játékot.....Kösz előre is.
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Kocsiba kellene nekem egy fm transmitter, hogy telóról vagy pendriveról is tudjak zenét hallgatni.
Milyet érdemes venni? Olyat szeretnék, ami nem recseg, nem szar, de nem is nagy összeg!
Előre is köszi a válaszokat! -
Rivaul
addikt
válasz reflxx #38734 üzenetére
Mivel nem akarsz rá nagy összeget költeni bemész a tecsóba s veszel egyet onnan. Teljesen megfelelő lesz pár k-ért. (volt olyanom) Ha komolyabbat akarsz akkor akár fejegységet is cserélhetnél.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Miben számít, hogy egy memória egyoldalas v. kettő? (sdram)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Vakegérke
félisten
Elnézést, megismétlem a kérdést.
Gyógyítható?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Nagyon nem ide való, de hirtelen nem találtam jobb helyet.
Nem tudjátok, hogy ez miért van?
Régebben nem csinált ilyet. A legújabb Nvidia driver van fent.
A gép pedig
C2D E8400
GA-P-35-DS4
Win7 ultimate sp1 x64
1920x1080
Köszi előre is ha vkinek van ötleteWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bobooo
addikt
válasz GrooveHero #38741 üzenetére
Mi miért van?
-
pocokxx
Közösségépítő
mi...?
Vakegérke: Talán ez segít: [link]
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
localhost
Közösségépítő
Szerintem éppen azért!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
AkosAkos
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
-
GrooveHero
addikt
Hoppá, a kép lemaradt
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest