- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
a mappát oda teszi a program automatikusan ahol éppen a szerkeszteni való fájlok vannak, tehát nem a program telepítési mappájába. Rámegyek erre a "repaired" nevezetű mappára, a Biztonság fülben átállítottam a dolgokat, és cmd-tdolgokat is kipróbáltam de ugyanazt az hibaüzenetet dobja ki.
Nem, automatikusan oda csinálja ahol éppen vannak szerkeszteni való file-ok.
De már próbáltam shared mappákba is tenni a szerkeszteni való file-okat pl: (c/user/*/ downloads), de az se segített.
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
Sziasztok
Kérdésem lenne. Távolról kapcsolódok egy Magyarországi géphez, amin TeamViewer fut. Nagynehezen, de létrejön a kapcsolat, utána tudok rajta ügyködni. Viszont a távoli gépen nemtudok netezni, mert folyton 105-s hiba üzit dob ki. Sok mindent próbáltam már, de semmi nem vezet célra. Van, hogy kb 20 percig nyomkodom a frissités gombot, mire végre elkapja, aztán kb 5 perc múlva (arp-cache űrités miatt ) elmegy megint a dns feloldás és megint böködhetem a frissités gombot. Ip beállitásokkal nem merek szórakozni - jelenleg dinamikuson van, de ha átteszem statikusra, akkor elmenne a kapcsolat.
Állitólag egy nagyon sz.r gép, de attól még ilyet nem kéne csinálnia. TCP/IP beállitások rendben vannak, belső háló is rendben van. Próbáltam a tcp/ip beállitásoknál a Publikus (UPC) Dns-eket felvenni, de az sem segit.
5let?
eat, sleep, play, replay
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Windows 7-es gepen nincs net: A diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut hibaval.
De nem is tudja a rendszer javitani.
Ilyenkor mi a teendo? -
Zin
őstag
1 perc Fraps felvétel full hd-ban hany GB? (gameplay miatt kérdezem)
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan lehet Win8-ban a CMD ablakban lévő betüméretet változtatni? Win7-ben egyszerű volt, de 8-ban már nem tudom, hogy kell.
Köszönöm a segítséget.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Nem találtam jobb topikot, úgy hogy ide írom le a bánatomat.
Adott egy asztali pc: Gigy p43 lap, E5500 proci, hd 4850 1gb video kari, 2*1 gb geil ram, és egy seaget 250gb-s vinyó, mind ezt egy 400as fsp táp hajtja. Egyik nap szétszedtem a vga-t és összerakás után nem dugtam rá a venti kábelt a nyákra. Ezek után ugye bár eléggé égett szaga lett. Ma bele tettem egy Hd5850-et, de még mindig nem ad képet. Egy másik gépben viszont működik a 4850, igaz alapból 60 fokon megy és a nyáknak kicsit égett szaga van, de nem füstöl és alap járaton kb fél órát ment gond nélkül. Ebből gondolva nem a vga a ludas abban, hogy a gép nem ad képet... viszont akkor mi lehet? Memóriát cseréltem, de semmi változás. Holnap tápot is cserélek, hátha az, viszont alaplapot és procit nem tudok, mert nincs itthon. Gondolom vinyónak nincs hozzá közé, mert 100/98 %-os a hd sentinel szerint.
Valami ötlet, hogy mi lehet az ok? -
brd
nagyúr
válasz Elvagyok #38886 üzenetére
Ha jó minőségű, 80 eres kábeled van, és a RACK sem kontakthibás, akkor a vezérlő, és esetleg a HDD határozza meg, hogy milyen sebességen tudnak beszélni. De ha 100-on megy, akkor nincs miért aggódnod, a legtöbb P-ATA (IDE) HDD sebessége meg sem közelíti ezt a sebességet (a leggyorsabb olyan 80M/s körül teker, ez egyébként egy 320GB-os WD). Samsung HDD-ken alapból 100-ra van állítva az átviteli sebesség, ezt a gyári programmal át lehet állítani 133-ra, de mondom, ez teljesen felesleges. Azokban a RACK-ekben semmi elektronika nincs, csak huzalozás, meg egy kapcsoló, még a visszajelző led is a P-ATA buszról veszi az infót. (Mellékkérdés: azt ugye tudod, hogy attól nem lesz hot-swap, azaz a gép lekapcsolás nélkül, menet közben cserélhető, hogy kapcsoló van a fiókon?)
The only real valuable thing is intuition.
-
Dexter-2000
őstag
lg 50ps3000 tévénél hogyan érem el a szerviz módot?
Szép napot!
-
Eternitys
aktív tag
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Valaki segítsen SOSbe!!!
Adott egy Belkin F9H400 típusú elosztó, és benyomtam a reset gombot rajta, és azóta nincs áram... úgy tudom, ez egy kismegszakító, de nem áll vissza alaphelyzetébe sehogy...
Valami tipp?? Már agyam eldobom, mert ebbe van bedugva kb minden lényeges, és kihúzni sem tudom, kicserélni, mert egy bazi nagy szekrény mögött van valahol bedugva
-
Lompos48
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38916 üzenetére
Ezen:
nincs reset gomb, hanem csak egy kapcsoló. Azt kellene visszakapcsolni. Ezt ha nem látok rosszul.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Az lnx.lu-ról hogyan lehet letölteni?
Működik az az oldal egyáltalán? -
CoolBoy323
nagyúr
Nem tudom kihuzni, mert nem hozzaferheto helyen van...
Mar nyomtam le a biztit, de ugy sem javult meg :/
-
Vakegérke
félisten
válasz choco01 #38892 üzenetére
Akkor ne csodálkozz. Azt még megpróbálhatod, hogy a lehető legkisebb sebességen írsz.
Ha jót akarsz, JVC lemezt veszel.
Nem reklámozom az áruházat, csak mutatom, hogy mit.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
harcikoca
senior tag
Win7-ben hogy tudom beállítani, hogy azt a hangot vegyem fel ami éppen a gépen szól?? XP-ben ez sztereó keverő néven szerepelt.
AMD+Ati powee'R
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Openofficeban szeretnék olyat, hogyha beírom azt, hogy Qc vagy Ks vagy bármi általam választott betűkombinációt, akkor kis képek jelenjenek meg, jelen esetben ugye treff dáma ill. pikk Király.
Lehet ilyet vhogy?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38924 üzenetére
Kihuztam nagy nehezen, de semmi...
Lehet a reset gomb sz.rt be? Hogy kell ezt szetszedni?
Van egy masik ugyan ilyenem is, azon a gombot meg se lehet nyomni XD
-
Met
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38928 üzenetére
Nyomd be megint és hirtelen engedd fel, hátha kipattan a gomb.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
sweet122
tag
sziasztok!
Ma váltottunk Digire a T-home helyett. Kijöttek, bekötötték, de a gépen 711-es hibát ír. Utánajártam nagyjából, de nem találtam érdemleges megoldást, csak hogy routerrel megy. Ezen kívül van megoldás? Routerrel tuti megy? Mert akkor veszek egyet, azon ne múljon..
Köszönöm előre is a segítséget!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz sweet122 #38936 üzenetére
Ez? A 711-es hibáról tájékoztató üzenet értelmezése
vagy ez: services.msc -t beírni a futtatásba, majd ott a tárcsázó indítását automatikusra állítani.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
vacs
veterán
Üdv.
Lézetik olyan program(ok), amivel az androidos telóról ki lehet kapcsolni a PC-t ?
Tehát a PC-re telepítek egy progit, egy másikat pedig az androidos telóra, és wifi-n keresztül a telóról kikapcsolom a pc-t.
(Okostv-n nézem a filmeket hálózaton keresztül a pc-ről, és mikor befejezem, akkor mindig le kell másznom a földszintre kikapcsolni a gépet)(^)(>.<)(^)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #38939 üzenetére
+1! Hasznos és használható program.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
veterán
Sziasztok!
Mivel az illetékes kártyaolvasós topik eléggé inaktívnak tűnik, így itt tenném fel a kérdésem:
Keresnék olyan kártaolvasót, mely:
- minél több kártyatípust ismer
- van rajta USB3 csatlakozási lehetőség
- egy 5,25"-os helyre beférLétezik ilyen egybeépített panel?
Köszi a segítséget!Üdv. core2
-
Timyyy
őstag
válasz #65675776 #38893 üzenetére
Köszi, folyamatban vagyok az üggyel, de van még egy kérdésem.
Ebből a mappából:
C:\felhasználók\név\appdata\local\temp
törölhetem az összes ott lévő fájlt? Mert 2,4 gb ez a mappám, vagy ezek fontos dolgok amik itt vannak?Illetve pár napja telepítettem a new super mario nevű játékot, amit azóta az isten f***áért sem bírok lekotorni a gépről, a telepítő fájlt rég kukáztam, a program fájlból kidobtam, uninstall minden, és minden egyes gépindításnál azonnal felugrik a telepítő hogy tegyem fel.
Sehol nincs már mario nevű mappa meg fájl sem a gépeme, hol az anyám *******ába van ez még???Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
veterán
-
Timyyy
őstag
válasz Neil Watts #38948 üzenetére
Néztem, semmi idegen eredetű, vagy mario cucc nincs ott. Ezért nem is értem.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Defraggler-ler töredezettség mentesítek.
Töredezettség mentesítés után újra kell-e indítani a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest