-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv Urak!
Egy problémám lenne. Az MSI Z68 GD65 (B3) típusú alaplapomban kicseréltem a core i5 2500K processzort egy i7 2600K-ra. Az újraindítás után felismerte a procit, minden rendben volt, de a szokásos egy hosszú pittyenés után egy rövid, majd két nagyon rövid pittyenés hallatszik. Minden bekapcsoláskor. Valami ilyesmi:PITTY----pitty--pi-pitty (elnézést ennél jobban nem tudom leírni ) A kötőjelek a pittyntések közötti szünetek hosszával arányosak.
Ezek után a gép normálisan elindul, sem a BIOS-ban (UEFI) sem a CPU-Z-vel, sem az MSI Control Center programmal, sem a Windows erőforrásfigyelővel, sem a Catalist Control Centerben nem látok semmi rendellenességre utaló jelet, értéket. A hőmérsékletek is normálisak, mind a CPU mind a GPU esetében.Ezen az oldalon azt találtam, hogy AWARD BIOS esetében: "1 long, 2 short: Video adapter error- Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly" A VGA-m elvileg rendesen fekszik a PCI-aljzatban, kábel rendben.
Van valakinek ötlete, mi okozhatja ezt? A gép látszólag hiba nélkül működik.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASUS PRIME X570-P
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs