Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Dyingsoul #29676 üzenetére

    Aki egy kvázi "szakértő" ennyire tájékozatlan mivoltáról ír, hogy nem képes a PROHARDVER! hasábjain is, magyarul megjelent hírt elolvasni, értelmezni, és figyelembe venni, hogy a hőn szeretett videója végén említett "legfrissebb" BIOS sem lesz mindig legfrissebb. Ez milyen banális már.

    Jah értem. Tehát az AsRock csak azért szedte csak ki a Non-Z OC-t a feature overview listából, hogy a kvázi "szakértő" ennyire tájékozatlannak tűnjön.

    Jah értem. Tehát az AsRock csak azért szedte csak ki a Non-Z OC-t a specifications ---> unique feature listából, hogy a kvázi "szakértő" ennyire tájékozatlannak tűnjön.

    Jah értem. Tehát az AsRock csak azért adott ki frissített Intel ME-t tartalmazó P1.60-as verziójú BIOS-t, hogy a kvázi "szakértő" ennyire tájékozatlannak tűnjön. (Azt rád bízom, hogy kitaláld, vajon mit frissítenek benne. :DDD)

    Én őszintén kívánom Neked, hogy ne legyen semmi instabilitásod soha, és ne kelljen a BIOS-t frissíteni a hőn szeretett tuningképes lapodon a P1.50 verziónál frissebbre!

    A banális hülyeségekről meg csak ennyit: " i7 4770K-t fogok hozzátenni." Hogy lehet egy alaplaphoz CPU-t hozzátenni? ;]

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák