- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Egy gyors kérdés tőlem is!
Említettem, hogy kicserélik a lapomat ugyanolyanra. Ebben az esetben nem kell újratelepítenem? Vagy lehetnek verzió különbségek, hiába ugyanolyan lap?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
vaz2101
csendes tag
válasz Hegyirabló #26551 üzenetére
már úja rakatam win 7-tel se volt hang! és most xp raktam ráá,hogy azzal majd lessz de azzal se!
-
vaz2101
csendes tag
válasz Hegyirabló #26551 üzenetére
szerintem nem mert ha nvidia chipset szerelt mind kéttő lap akkor ugyanúgy elindul! csak valamelyik nap volt ilyenben részem! és tökéletesen mükszik
-
Thrawn
félisten
válasz vaz2101 #26560 üzenetére
Nekem hasonló hangproblémák után (se alaplapi se külső kártya nem szólalt meg normálisan, csak recsegés ment) garanciába került az alaplapom és ki is cserélték. Viszont van egy olyan érzésem, hogy a lapodon már rég lejárt a gariidő
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Nem biztos hogy lapos kérdés de mivel a vezérlő azon van így itt teszem fel a kérdést.
Felraktam ma a Win8.1-et és előjött 1 furcsaság.
2 HDD van a gépben de az egyiket lehúztam a telepítés idejére. Amikor elért a telepítő a restarthoz akkor kikapcsoltam a gépet és újra rádugtam, fel is ismerte szépen ezzel nem volt baj.
Viszont win-be nagyon furcsán viselkedik, van hogy nem ad választ csomó ideig malmozik miatta a program ami arra van telepítve vagy ha meg akarok nyitni egy mappát. Olyan mintha néha néha beakadna vagy mit csinálna és olyankor se írás se olvasás nem megy rajta ez random időközönként történik de 1 től akár 3-4 percig is terjedhet az intervallum, majd miután magához tér megy mintha misemt történt volna addig míg újra meg nem áll.Lehet ennek az az oka hogy mikor kikapcsolt állapotba lehúztam a gépről akkor a biosba a vezérlés IDE mód volt de mikor újra rádugtam és elindítottam a gépet akkor már AHCI mód volt beállítva a HD-knek (így is települt a windows).
Régebben is láttam hasonlót de akkor Win7 ujratelepítés nélkül lett elindítva egy AMD-s gépen úgy hogy előtte Inteles lapban volt , de ott befejezte ezt miután felraktam a chipset drivert, de itt nem oldotta meg ezt a gondot.Mi lehet a hiba?
Érdekes módon az a winyó amin a rendszer van problémamentesen fut az nem "fagyogat".
Iletve minden szükséges driver fel lett téve.
LAP : P7H55/USB3
Winyók: Samsung 320 + WD 320 mind2 ő Sata 2
Win 7 és IDE módba nem votl gond, illetve voltak már Win7 AHCI módba is telepítve ott se tapasztaltam ilyet.[ Szerkesztve ]
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, az MSI g41m -p26 alaplapon a PCI-e csatoló az 2.0 v 3.0 esetleg 1.0 ?
Több forumon leíráson néztem de hol ezt hol azt írtak....
Ha 2.0-ás akkor a 3.0-videokari kompatibilis vele. Gyanítom igen de sose lehet tudni.
Elöre is köszönöm. -
Apollo_21
addikt
válasz sesomaru1989 #26563 üzenetére
[link]Slots
• One PCI Express x16 slot (PCI Express Bus SPEC V1.0 compliant).[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
vaz2101
csendes tag
válasz Thrawn #26561 üzenetére
nem boltban vásároltam hanem egy magánszemélytől ahonan az előző am2 lapom is volt! 30 nap garit vállat az abit kn9 re amit kb 5 napja vettem tőle de látom ez nem jó ez a lap . ezért ma szólok is neki,hogy vegye vissza! én is az alaplapra gyanakodtam,hogy nem jó! am kösszi a választ
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Akkor már csak egy olyan kérdésem volna, hogy ki lehet-e valahogy mérni jól van-e bekötve a front panel usb?
Asus p4p800-ra nincs fusb csatlakozó viszont van usb56 és usb78 ezek egyikére kötöttem be ajánlás szerint.
Egyesével kellett rádugnom a kis csatikat nem egyben van, mint az újabb házak csatlakozóinál.Így helyesen van bekötve? (nem szeretném ha meghalna a penrive-om)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Apollo_21
addikt
válasz sesomaru1989 #26567 üzenetére
Annyit tudok csak erről mondani hogy kérem kapcsolja ki
Najó! Szóval az 1.0 az visszafogja valamilyen szinten de nemtudom mekkora mértékben.
Sajnos szakmaibb válasszal én nemtudok szolgálni 3.0ás vga-t nem érdemes venni de azok úgyis csak a felsőház kártyái.....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
TaylorXIII
őstag
válasz sesomaru1989 #26567 üzenetére
Van rá esély, hogy esetleg majd nem ismeri fel alap a kártyát vagy hasonló és egyébként milyen 3.0 kártáyról van szó? Csak mert elég sok van belőlük és nem éppen ugyanolyan erősek.
-
duduati
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
ISmerősnek kellene alaplap, ami tudja a pci-express 3-at. Ati vonal lenne, de ahogy néztem, AM3+-os lap nem tudja egyik sem a 3.0-t, de viszont van a 8 magos proci bele, aránylag jó árban.
Következő amit megnéztem, hogy van az FM2-es alaplap, ami már tudja a 3.0-t, de viszon nincs hozzá olyan tudású proci, mint egy 8 magos FX.
Szóval az lenne a kérdés, hogy jól láttam, AM3+ nemtudja a pci-express 3.0, de van 8 magos proci, de viszont az FM2-es alaplap tudja a 3.0-t, de nincs csak 4 magos proci hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
vtecdani
csendes tag
sziasztok, a procitól függ a ram? bővíteni szeretném ezért kérdezem.
me against the world
-
vtecdani
csendes tag
köszi nektek! https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/#support alaplap és ez a ram mellé 2x 1GB kit http://www.valueram.com/datasheets/kvr800d2n6_1g.pdf
[ Szerkesztve ]
me against the world
-
POLK1B
csendes tag
Rendeltem egy gépet, Asus H87 PRO alaplappal vettem. Szerintetek megérné egy Asus Maximus bele, vagy ez is bőven jó lesz?
1 hetet használtam eddig, és már kicseréltetni gondolom nem lehet.
Köszönöm a segítséget. -
pdev1811
tag
válasz POLK1B #26580 üzenetére
Ma már az olcsóbb lapokon is van 4 slot 1600-as ramnak, több sata3 és pci csatlakozó is. Amennyiben nem akarsz tuningolni vagy nem SLI/Crossfire rendszert építesz teljesen felesleges kiadni 20k-nál többet alaplapra.Ha meg nagyon szép hangot akarsz akkor úgyis hangkártya kell bele.
Szóval jó az amit választottál.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #26566 üzenetére
pdev1811No mit mondasz rá, tegnap félbe maradt?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pdev1811
tag
válasz anonymus89 #26583 üzenetére
Semmi sincs ráírva a csatikra?
-
POLK1B
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Csak eddig akiket kérdeztem, mindenki mondta, hogy mást is lehetett volna rakni a konfig alá. Nem írták, h rossz de nem is volt meggyőző.. Mondhatni laikusként, próbálok informálódni.
-
sakal83
addikt
Egy Asrock Z75pro3 van.
Szükségem lenne egy optikai hátlapi kivezetésre, mert csak csati van az alaplapon.
Hol tudok ilyet szerezni,ha egyáltalán létezik?
-
pdev1811
tag
válasz anonymus89 #26585 üzenetére
Én az 1-3-5-7re megpróbálnám rákötni. Ha félted a pendriveot akkor dugj rá egy régit v egy régi usb-s egeret.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #26589 üzenetére
Jelentem minden OK!
Mind2 usb csatiban felismerte és olvasta a kártyát.Szívesen fogadtam volna ha valaki megírja, hogy kell csatlakoztatni...... (nem keveset bújtam a guglit)
[ Szerkesztve ]
-
vaz2101
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem mi van olyankor ha kiveszem a alaplaból az elemet? mert roszalkodik a bios hátha helyre áll?
-
vaz2101
csendes tag
akkor a gyári álapotra áll vissza?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája